fishbone! 14 Σεπτεμβρίου 2016 #1501 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Άντε για να περνούμε σειρά και εμείς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Σεπτεμβρίου 2016 #1502 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γρηγορα να γινει οπως το γουσταρεις φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 15 Σεπτεμβρίου 2016 #1503 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πάνο από εδώ και πέρα σιγά σιγά θα επανέλθει και θα φτάσει στο σημείο που το είχες και ακόμη καλύτερα....μην μασάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Σεπτεμβρίου 2016 Author #1504 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλη επανοδο ευχομαι να γινει καλυτερο απο πριν!!! Το Giesmann θα το ευχαριστηθεις οσο δεν παει! να σαι καλά Γιαννάκο Άντε να το δεις όπως επιθυμείς χωρίς άλλες στραβες. Άποψη μου είναι ότι θα έχεις ποιό γρηγορη ανάπτυξη στα Κοραλία με αυτό το φωτιστικό μακάρι Μάνο! στο μέλλον θα δείξει Καλή συνέχεια Πάνο. Λίγο υπομονή και όλα θα βρουν το δρόμο τους. Ο φωτισμός είναι super! Μάλλον ότι καλύτερο για sps. Να σαι καλά Λουκά! Άντε για να περνούμε σειρά και εμείς ! σε τι? ξεκινάμε Zeo???? Γρηγορα να γινει οπως το γουσταρεις φιλε. Στρατο σταθερά να γίνει.. το γρήγορα φέρνει προβλήματα! Πάνο από εδώ και πέρα σιγά σιγά θα επανέλθει και θα φτάσει στο σημείο που το είχες και ακόμη καλύτερα....μην μασάς... Να σαι καλά ρε Γιώργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Σεπτεμβρίου 2016 #1505 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πανο σε λιγο καιρο θα τριβουμε τα ματια μας παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 15 Σεπτεμβρίου 2016 #1506 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 φιλαρακι ολα καλα θα πανε αφου το χεις.αλλα γιατι το πηγες στο μεταλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Σεπτεμβρίου 2016 Author #1507 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πανο σε λιγο καιρο θα τριβουμε τα ματια μας παλι τι να πω Βασίλη ..ευκολα αδειάζουν, δύσκολα γεμίζουν Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Σεπτεμβρίου 2016 Author #1508 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 φιλαρακι ολα καλα θα πανε αφου το χεις.αλλα γιατι το πηγες στο μεταλο? Μανώλη, για να δικαιολογηθω στον εαυτο μου ειπα οτι ανεβαίνω λιγο σε βατ.. Θα δούμε στο μέλλον ..παντως πιστεύω οτι ειναι εξίσου δοκιμασμένη λύση και με αποτελεσματα οπως οι Τ5 Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Σεπτεμβρίου 2016 #1509 Share 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλη επανοδο φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 17 Σεπτεμβρίου 2016 #1510 Share 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πανοοοοο ακουω τη βλεπεις με τα μεταλα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 18 Σεπτεμβρίου 2016 Author #1511 Share 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλη επανοδο φιλε μου σ ευχαριστώ αδερφε! περιμένω να ΄δω τι σκαρώνεις εσυ Πανοοοοο ακουω τη βλεπεις με τα μεταλα ; ετσι λέει Πετραν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Σεπτεμβρίου 2016 #1512 Share 27 Σεπτεμβρίου 2016 Πανοοοοο ακουω τη βλεπεις με τα μεταλα ; εντυπωσεις Πανο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Σεπτεμβρίου 2016 Author #1513 Share 28 Σεπτεμβρίου 2016 εντυπωσεις Πανο.... είναι νωρίς Νίκο, άλλωστε 3-4 κοραλάκια έχει το ενυδρείο έως τώρα. γενικότερα μετά από ένα μήνα zeo τα πράγματα δείχνει να βελτιώνονται.. τα νιτρικά είναι κολλημένα βέβαια στο 20-25, τα φωσφορικά σταθερά κάτω από 0,03 .. το νερό δείχνει πολύ κρυστάλλινο και τα λιγοστά sps έχουν βγάλει πολύποδες μετά από μήνες! τα χρώματα επίσης δείχνουν μια ελάχιστη βελτίωση.. όσο για τη λάμπα επειδή έβαλα επάνω και μια giesmann φίλου στα 17500Κ να πώ ότι κιτρίνιζε πολύ σε σχέση με τη Sylvania .. σαν χρώμα τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος, σαν απόδοση έχουμε ακόμα δρόμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 28 Σεπτεμβρίου 2016 #1514 Share 28 Σεπτεμβρίου 2016 καμία φωτο θα δούμε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 1 Οκτωβρίου 2016 #1515 Share 1 Οκτωβρίου 2016 Αντε αναβασε καμια φωτοοοο να παρουμε ματι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Οκτωβρίου 2016 Author #1516 Share 2 Οκτωβρίου 2016 τι μάτι να πάρετε ρε, άδειο είναι !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Οκτωβρίου 2016 #1517 Share 8 Οκτωβρίου 2016 τι μάτι να πάρετε ρε, άδειο είναι !! Απο κοντά που μου έδειξες εγω πάντως το είδα μια χαρά.. Σε έδωσα στεγνά τώρα Πανούλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Οκτωβρίου 2016 #1518 Share 9 Οκτωβρίου 2016 Απο κοντά που μου έδειξες εγω πάντως το είδα μια χαρά.. Σε έδωσα στεγνά τώρα Πανούλη.. Ρε και το κρυβεις?και λες οτι ειναι χαλια?απατεωνα χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Οκτωβρίου 2016 #1519 Share 20 Οκτωβρίου 2016 Πανο δεν μας τα λες καλα!! Θα δουμε τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Οκτωβρίου 2016 Author #1520 Share 20 Οκτωβρίου 2016 τι? δε με πιστεύετε? αδειο είναι σας λέω!! τα καλά νέα είναι οτι πέραν των τιμών που έχουν σταθεροποιηθεί υπάρχει και αρκετή βελτίωση με τα θρεπτικά νιτρικά έχουν πάει στο 10ppm και τα φωσφορικά είναι πλέον σταθερά 0,02-0,04. τα 2- 3- 4 sps που έχουν μείνει έχουν πλέον σταθερα τεντα πολύποδες και υπάρχουν σημασια ανάπτυξης. άλλο "περίεργο" είναι οτι πλέον έχω κατανάλωση στο μαγνήσιο που για πολλούς μήνες δεν είχε χρειαστεί να προσθέσω τιμές: θερμοκρασία: 25,5 αλατότητα: 35ppt ΚΗ 7-7,2 Ca 390-410 MG 1200-1300 K 380 ..... ναι.. πλέον άρχησα να μετράω κάλιο.. για κάποιο λόγω στο zeovit το θεωρούν τόσο απαραίτητο όσο και τα υπόλοιπα 3 που κλασικά μετράμε όλοι.. NO3 10 PO4 0,02- 0,04 αυτά που χρησιμοποιώ προς το παρόν είναι περαν του ενεργού άνθρακα και του ζεόλιθου zeostart καθημερινα 0,4ml zeobac 2 φορές την εβδομάδα απο 2 σταγόνες sponge power κάθε 2η μερα 2 σταγόνες biomate 2 φορές την εβδομάδα απο 2 σταγόνες όλα είναι σύμφωνα με το guide που στη περιπτωση του zeovit είναι κάτι σαν ευαγγέλιο τελευταία έχω την υποψία οτι κατι αστερίνες που πήρε το ματι μου ευθύνονται για ζημιές σε sps .. το θέμα όμως θα λυθεί σύντομα μια και είναι καθ οδόν ένας αρλεκίνος και μερικές φώτο αν και δεν υπάρχει κάποια αλλαγή απο τις προηγούμενες και 2 απο το σαμπ αλλα και απο το ντουλάπι δίπλα στο ενυδρείο που κρύβει τα πάντα και μου έχει λύσει τα χέρια 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 20 Οκτωβρίου 2016 #1521 Share 20 Οκτωβρίου 2016 Ρε φίλε δεν ξέρω τι λες ...αλλα ακόμα και ετσι το ενυδρείο ειναι απίστευτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Οκτωβρίου 2016 #1522 Share 20 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα σε βρισκω ,για ξεκινα να βαζεις μεσα,χωρος απλετος,απο γαριδα τι κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Οκτωβρίου 2016 Author #1523 Share 20 Οκτωβρίου 2016 Ρε φίλε δεν ξέρω τι λες ...αλλα ακόμα και ετσι το ενυδρείο ειναι απίστευτο ! Εισαι ευγενικό παιδι εσυ Σχεδόν γλυκούλης θα λεγα! Μήπως να σου κανω δώρο ενα μονομάχο ; χαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Οκτωβρίου 2016 Author #1524 Share 20 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα σε βρισκω ,για ξεκινα να βαζεις μεσα,χωρος απλετος,απο γαριδα τι κανεις? Πρεπει να μπει κατι για δοκιμή ειναι αληθεια Νικόλα ετσι οπως τα κατάφερα, ναι! Απο χώρο αλλο τιποτα Γαρίδα ειναι συο μαγαζί και με περιμένει Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Οκτωβρίου 2016 #1525 Share 20 Οκτωβρίου 2016 Πρεπει να μπει κατι για δοκιμή ειναι αληθεια Νικόλα ετσι οπως τα κατάφερα, ναι! Απο χώρο αλλο τιποτα Γαρίδα ειναι συο μαγαζί και με περιμένει Sent from my iPhone using Tapatalk οκ τοτε,με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος