tasso 16 Νοεμβρίου 2015 #1151 Share 16 Νοεμβρίου 2015 (edited) Πολυ καλό το βίντεο !!!Πανο η πεταλούδα που είχες πάρει ? Έγινε επεξεργασία 16 Νοεμβρίου 2015 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Νοεμβρίου 2015 Author #1152 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο βιντεάκι Πάνο. Και η φραγκιέρα φοβερή! Μπραβο πανοοοο,ωραιο βιντεακι και οπως παντα,ωραια μουσικη μπραβο ρε Πανο. :thumbsu: πολυ ομορφα ολα.και το rimless ολα τα λεφτα οπως και το νεο set-up. να το χαρεις οσο δε παει. Πολυ καλό το βίντεο !!!Πανο η πεταλούδα που είχες πάρει ? ευχαριστώ πολύ παίδες! Τάσσο μου διστυχώς η πεταλούδα δεν τη πάλεψε.. άτοιμο ζωντανό.. το βράδι την τάιζα στο χέρι, το πρωί την κολάτσιζε η γαρίδα. δεν καταλαβα το τί και πώς.. περίεργη η διατροφή αυτών των ζωντανών. Η αλήθεια είναι οτι δεν εχω και βαρύ χέρι στο τάισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 22 Νοεμβρίου 2015 Author #1153 Share 22 Νοεμβρίου 2015 οι αλλαγές νερού στο νέο set up έχουν γίνει παιχνιδάκι και το σαμπ βοηθάει στα μέγιστα. Σκέφτομαι τη προσθήκη λίγου βράχου μελλοντικά. Προς το παρόν υπάρχει μόνο μία χούφτα χαέτο προσφορά του φίλου Διονύση. να παρουσιάσω επείσης κάποιες νέες προσθήκες που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και ... Α!! και ένα καινούργιο ψαράκι και δοθείσης της ευκαιρίας, μερικές φώτο απο ψηλα άντε και κάποιες ακόμα αυτα.. ελπίζω να μη σας κούρασα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 22 Νοεμβρίου 2015 #1154 Share 22 Νοεμβρίου 2015 Πανέμορφα Πάνο. Η FTS είναι φοβερή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 22 Νοεμβρίου 2015 #1155 Share 22 Νοεμβρίου 2015 φιλε εδωσες φωτογραφικο ρεσιταλ αριστα τα κοραλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseus 22 Νοεμβρίου 2015 #1156 Share 22 Νοεμβρίου 2015 υπεροχος κηπος! τι κοκκομετρια ειναι η αμμος Πανο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 22 Νοεμβρίου 2015 #1157 Share 22 Νοεμβρίου 2015 τι έχεις φτιάξει ρε φίλε εδώ...πολύ ωραίο πραγματικά...εντυπωσιάστηκα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Halk 22 Νοεμβρίου 2015 #1158 Share 22 Νοεμβρίου 2015 Καλορίζικο Πάνο! Να πάνε όλα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Νοεμβρίου 2015 #1159 Share 22 Νοεμβρίου 2015 (edited) Άψογο,τέλειο,όμορφο,στολίδι!!!! Τι αλλο να πωωωωω! Μπράβο φίλε μου! Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2015 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Νοεμβρίου 2015 #1160 Share 22 Νοεμβρίου 2015 Πανο εξαιρετικο το ενυδρειο και οι φωτο;μπραβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 23 Νοεμβρίου 2015 #1161 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο Πανο έχει γίνει παρά πολυ όμορφο χαιρόμαστε να το βλέπουμε σε εύχομαι πάντα τέτοια καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 23 Νοεμβρίου 2015 #1162 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Εχει ξεφύγει !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 23 Νοεμβρίου 2015 #1163 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Ονειρο! Κρυστάλλινο με πανεμορφα κοραλια και ψαρια!! Φτοτ φτου φτου! Προχωρα και εκπαιδευσε μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Νοεμβρίου 2015 #1164 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Τι λες ρε παιδι μου!!! Μαρεσει που ηθελες να πας και σε μικροτερο Φοβεροοοο!! και οι φωτο πολυ καλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Νοεμβρίου 2015 #1165 Share 23 Νοεμβρίου 2015 .... Μπραβο ρε πανοοοοο....Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 23 Νοεμβρίου 2015 #1166 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Μετά απο ώριμη σκέψη μάλλον φταίει το όνομα του μέλους που φτιάχνει τόσο καλά ενυδρεία. Φαίνεται ότι το όνομα Πάνος για κάποιο εξωγήινο λόγο έχει μια τάση για όμορφα ενυδρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 23 Νοεμβρίου 2015 #1167 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Ελπιζω και εγω με το Μανος να τα καταφερω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 23 Νοεμβρίου 2015 #1168 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Ελπιζω και εγω με το Μανος να τα καταφερω!! Τι Μάνος τι Πάνος. Κοντά είναι Αρα είναι σίγουρο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 23 Νοεμβρίου 2015 #1169 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Πολλά Μπράβο Πάνο είναι φανταστικό το ενυδρείο, πραγματικά έχει ξεφύγει όπως λέει ο Διονύσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Νοεμβρίου 2015 Author #1170 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Πανέμορφα Πάνο. Η FTS είναι φοβερή. σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου φιλε εδωσες φωτογραφικο ρεσιταλ αριστα τα κοραλια φωτογραφικό ρεσιτάλ με iphone? Nα σαι καλά Μανώλη! μακάρι να πάρει λίγο απο την ομορφιά και τα χρώματα του δικού σου! υπεροχος κηπος! τι κοκκομετρια ειναι η αμμος Πανο; Να σαι καλά Οδυσσέα! Ο αραγωνίτης είναι της ΑΤΙ ο fiji white. βγαίνει σε 3 κοκκονετρίες. Αυτή είναι η μεσαία. τι έχεις φτιάξει ρε φίλε εδώ...πολύ ωραίο πραγματικά...εντυπωσιάστηκα.. Να σαι καλά Γιώργο, χαίρομαι που σου αρέσει φίλε μου Καλορίζικο Πάνο! Να πάνε όλα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου σ' ευχαριστω πολύ! ελπίζω σύντομα να μεταφέρεις και το δικό σου και να πάνε όλα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Νοεμβρίου 2015 Author #1171 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Άψογο,τέλειο,όμορφο,στολίδι!!!! Τι αλλο να πωωωωω! Μπράβο φίλε μου! Λύκε, θα κοκκινίσω ρε φίλε! Πανο εξαιρετικο το ενυδρειο και οι φωτο;μπραβο σου. Να σαι καλά ρε Νικόλα! Μπράβο Πανο έχει γίνει παρά πολυ όμορφο χαιρόμαστε να το βλέπουμε σε εύχομαι πάντα τέτοια καλα!!! να σαι καλά Τάσσαρε! Εχει ξεφύγει !!!!!!!!!!!! αυτό ή εγώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Νοεμβρίου 2015 Author #1172 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Ονειρο! Κρυστάλλινο με πανεμορφα κοραλια και ψαρια!! Φτοτ φτου φτου! Προχωρα και εκπαιδευσε μας!! να σαι καλά Μάνο μου! Τι να εκπαιδευσω, ο ανεκπαίδευτος??? Τι λες ρε παιδι μου!!! Μαρεσει που ηθελες να πας και σε μικροτερο Φοβεροοοο!! και οι φωτο πολυ καλες Ασε μικρέ.. τι δικαιολογία να βρώ... ενα θα σου πω.. μακρια απο κακές παρέες!! Μπραβο ρε πανοοοοο....Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Μετά απο ώριμη σκέψη μάλλον φταίει το όνομα του μέλους που φτιάχνει τόσο καλά ενυδρεία. Φαίνεται ότι το όνομα Πάνος για κάποιο εξωγήινο λόγο έχει μια τάση για όμορφα ενυδρεία φίλε μου, νομίζω το γράφει και ο Λιακόπουλος κάπου στα βιβλία του! Ελπιζω και εγω με το Μανος να τα καταφερω!! Πολλά Μπράβο Πάνο είναι φανταστικό το ενυδρείο, πραγματικά έχει ξεφύγει όπως λέει ο Διονύσης. να σαι καλά Λουκά μου, χάρομαι που σ αρέσει φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 10 Δεκεμβρίου 2015 #1173 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Δεκαπέντε μέρες χωρίς φωτό είναι πολλές φίλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 11 Δεκεμβρίου 2015 Author #1174 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Δεκαπέντε μέρες χωρίς φωτό είναι πολλές φίλε.... γιατί ρε, τις μετράς? να σου πω, ΣΚ έρχεται παρε εκείνη την παλιοκάμερα που έχεις και έλα να βγάλουμε καμία της προκoπής Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Δεκεμβρίου 2015 #1175 Share 18 Δεκεμβρίου 2015 Παρασκευη σημερα......εχετε κανονισει τιποτα "κλικ" για το σκ τελικα? 15 μερες +8=76 χωρις φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος