paul.asty 21 Σεπτεμβρίου 2015 #1026 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως αν εχεις σιλικονη μπορω να στο φτοιαξω εγω (εγω κολλησα το sump μου) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1027 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έρχομαι! Να πάρω τα τζάμια ! Δεν υπαρχει περίπτωση να μην εχεις sump ! Τέλος .- Παντως αν εχεις σιλικονη μπορω να στο φτοιαξω εγω (εγω κολλησα το sump μου) Ρε παιδιά, δεν ξερω μήπως παρεξηγηθεί ο Δημητρης που ναι και επίτιμος προσωπικός μου D.I.Y. man!! χαχαχα! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 21 Σεπτεμβρίου 2015 #1028 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ooooo nice ο νεος ψαρης!Πρεπει να περάσω να τον δώ και απο κοντά!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1029 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ooooo nice ο νεος ψαρης!Πρεπει να περάσω να τον δώ και απο κοντά!!!! όποτε θές Γιαννάκο, έχεις και παραλαβή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 22 Σεπτεμβρίου 2015 #1030 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΑι ναι το ξέρω οτι θα με μαλώσεις που στο άφησα αλλα θα περάσω απο κανένα μαγαζί να πάρω κανένα φραγκακι για δώρο να σου φέρω για να εξιλεωθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 22 Σεπτεμβρίου 2015 #1031 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, δεν ξερω μήπως παρεξηγηθεί ο Δημητρης που ναι και επίτιμος προσωπικός μου D.I.Y. man!! χαχαχα! Sent from my iPhone using Tapatalk Ε, ναι τώρα που εχει για ενυδρείο το σφηνοποτυρο !!! Και θα εχει άπλετο χρόνο ... Θα ξεκινήσει και πλέξιμο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1032 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΑι ναι το ξέρω οτι θα με μαλώσεις που στο άφησα αλλα θα περάσω απο κανένα μαγαζί να πάρω κανένα φραγκακι για δώρο να σου φέρω για να εξιλεωθώ Για καφεδάκι να περάσεις αγορινα! Και ξεκινά εσυ να φέρουμε φραγκακια εμείς! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1033 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Για καφεδάκι να περάσεις αγορινα! Και ξεκινά εσυ να φέρουμε φραγκακια εμείς! Sent from my iPhone using Tapatalk Μη πειράζεις τον φιλο μου εσυ παλιοχαρακτήρα!! Μήπως εχεις κατι να παραδεχτεις;;;; Ελα, πες υο μη ντρέπεσαι!! χαχαχαχα! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1034 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Και μερικές top down photos Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 22 Σεπτεμβρίου 2015 #1035 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 σουπερ πανο σφηζει από υγεια και χρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1036 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 σουπερ πανο σφηζει από υγεια και χρωμα Χαίρομαι που σου αρεσει Μανώλη!! Εσυ δεν ειναι καιρός να κανεις ενα update να πάρουμε λιγο ματι το στολίδι σου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 22 Σεπτεμβρίου 2015 #1037 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ όμορφο Πάνο! Μπράβο! Οι κόποι σου ανταμείβονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Σεπτεμβρίου 2015 #1038 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Και μερικές top down photos ImageUploadedByTapatalk1442951960.259501.jpg ImageUploadedByTapatalk1442951988.942195.jpg ImageUploadedByTapatalk1442952009.792084.jpg ImageUploadedByTapatalk1442952023.859326.jpg ImageUploadedByTapatalk1442952037.892431.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Φίλε το ενυδρείο πετάει φτου φτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 22 Σεπτεμβρίου 2015 #1039 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πανεμορφο Πανο!!!Φτου φτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 23 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1040 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ όμορφο Πάνο! Μπράβο! Οι κόποι σου ανταμείβονται! Πανεμορφο Πανο!!!Φτου φτου!!! σας ευχαριστώ πολύ παίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 23 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1041 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε το ενυδρείο πετάει φτου φτου Σ ευχαριστώ πολύ Λυκούργο!! ε, λοιπόν σε σένα θα το πώ φίλε το μυστικό... ΑΤΙ Τ5 φίλε!!! χθές πέρασε απο το σπίτι φίλος και συμφωρουμίτης.. (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δε θίγουμε !!) με το φωτόμετρο της Seneye. To είχα απορρία καιρό να μετρησω τα par στο ενυδρείο, οποτε χθες που πέρασε κουβάλησε το laptop (και τον ευχαριστώ πολύ! ) να πάρουμε μετρήσεις.. τα αποτελέσματα καλύτερα απ οτι περίμενα.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 23 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1042 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 οι μετρήσεις στα σημεία που δείχνει το βέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 23 Σεπτεμβρίου 2015 #1043 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μπραβο ρε πανο αυτο δεν ειναι ενυδρειο ειναι πινακας ζωγραφικης!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Σεπτεμβρίου 2015 #1044 Share 24 Σεπτεμβρίου 2015 Οποίος δεν εχει δει το ενυδρείο του Πάνου από κοντά , χάνει ! Μιλάμε για έναν ύφαλο που είναι σφιζει από ζωή ! Κοραλια παντού να πλέκονται το ένα με το άλλο ! Όσο για το φως .... Άστο ! Ήλιος ! Ένα αληθινό διαμάντι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1045 Share 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μπραβο ρε πανο αυτο δεν ειναι ενυδρειο ειναι πινακας ζωγραφικης!!!! Σε ευχαριστω πολυ! Και το δικο σου δεν παει πισω, ειναι πανέμορφος κύβος και με αυτο το aquascape οταν γεμίσει sps θα πέφτουν σαγόνια!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1046 Share 24 Σεπτεμβρίου 2015 Οποίος δεν εχει δει το ενυδρείο του Πάνου από κοντά , χάνει ! Μιλάμε για έναν ύφαλο που είναι σφιζει από ζωή ! Κοραλια παντού να πλέκονται το ένα με το άλλο ! Όσο για το φως .... Άστο ! Ήλιος ! Ένα αληθινό διαμάντι !!!! Αστα αυτα και λέγε!! Τι φωτιστικο θα φτιάξεις ;;;; χαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Σεπτεμβρίου 2015 #1047 Share 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για πειτε τι?Κερνας καφε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 24 Σεπτεμβρίου 2015 #1048 Share 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σ ευχαριστώ πολύ Λυκούργο!! ε, λοιπόν σε σένα θα το πώ φίλε το μυστικό... ΑΤΙ Τ5 φίλε!!! χθές πέρασε απο το σπίτι φίλος και συμφωρουμίτης.. (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δε θίγουμε !!) με το φωτόμετρο της Seneye. To είχα απορρία καιρό να μετρησω τα par στο ενυδρείο, οποτε χθες που πέρασε κουβάλησε το laptop (και τον ευχαριστώ πολύ! ) να πάρουμε μετρήσεις.. τα αποτελέσματα καλύτερα απ οτι περίμενα.. Πανό πανέμορφο να πω περίτο, το ξέρεις ήδη. Τα par μήπως είναι υπερβολικά; Αν εβγαζες 2 λάμπες, μήπως είχες ελάχιστα μικρότερη ανά πτυξη αλλά πολύ μεγαλύτερη οικονομία; Θα ήταν ενδιαφέρουσα μια μέτρηση με 4 λάμπες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Σεπτεμβρίου 2015 #1049 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πανουλη η πεταλούδα ολα τα λεφτά φίλε και δένει με το υπόλοιπο σύνολο που άπλα σιγα σιγα παει σε πολυ υψηλό επίπεδο.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Σεπτεμβρίου 2015 Author #1050 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Για πειτε τι?Κερνας καφε? χαχα! εννοείτε αγόρι μου! Πανό πανέμορφο να πω περίτο, το ξέρεις ήδη. Τα par μήπως είναι υπερβολικά; Αν εβγαζες 2 λάμπες, μήπως είχες ελάχιστα μικρότερη ανά πτυξη αλλά πολύ μεγαλύτερη οικονομία; Θα ήταν ενδιαφέρουσα μια μέτρηση με 4 λάμπες! σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! νομίζω οτι τίποτα δεν είναι υπερβολικό όταν "ανταγωνιστής" είναι ο ήλιος. Απλα, απο απαιτήσεις σε φώς (και μόνο) καλύπτει μεγάλη γκάμα σε κοράλια που μπορείς να φιλοξενήσεις. με 4 λάμπες δεν θα μπορούσα να το τρέχω για οι λάμπες αναβουν σε 2 κανάλια. 2 & 4. δεν το σκέφτηκα να τις μετρήσω.. αν ξαναφερει ο φίλος το meter θα μετρήσω και θα ανεβάσω τα αποτελέσματα. Πανουλη η πεταλούδα ολα τα λεφτά φίλε και δένει με το υπόλοιπο σύνολο που άπλα σιγα σιγα παει σε πολυ υψηλό επίπεδο.. φιλαράκι μου σ' ευχαριστώ πολύ! Τη πεταλούδα τη ταιζω στο χέρι, έχει γίνει νέα μασκώτ στο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος