Ilias Halk 2 Σεπτεμβρίου 2015 #901 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Διάβαζα και το άλλο θέμα που θες να κάνεις downgrade Πάνο και δεν βρίσκω άκρη Εγώ το βρίσκω υπέροχο για τα λίτρα του το συγκεκριμένο ενυδρείο... Συγχαρητήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 2 Σεπτεμβρίου 2015 #902 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μούρλια είναι το ενυδρείο σου Πάνο. Κουκλί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Σεπτεμβρίου 2015 #903 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πανο ενα θα σου πω σοβαρεψου και ξεχνα την διαλυση,πολλα μπραβο πολυ ομορφο αρχισε να σηκωνετε μην αλλαξεις κατι.Η πρασινη μιλλε σκοτωνει.Θα ερθω με ψαλιδακι για καφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Σεπτεμβρίου 2015 #904 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως να το ξανασκεφτείς? Είναι τέλειο το ενυδρείο σου. Λοιπόν άκου τι θα κάνεις.... Τρέξ΄το με τον "τσιγκούνικο" τρόπο. Ούτε ζουμιά λίγες αλλαγές, σκόνες απο καλογερόπουλο και όσο το δυνατόν με χαμηλό κόστος. Αν δεις και πάει να καταρρεύσει το σύστημα και δεν αντέχεις οικονομικά να το στηρίξεις τότε προχώρα με το 30 λτ με φουλ φροντίδα όπως την ξέρεις εσύ που όπως λές είσαι ψείρας. Εχεις καταπληκτικό ενυδρείο. Δώστου μια ευκαιρία να δεις πως θα τα πάει με τον "τσιγκούνικο" τρόπο. Μπορεί και να μην πάθει τίποτα και απλά να μειωθεί λίγο η ανάπτυξη των κοραλίων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 2 Σεπτεμβρίου 2015 #905 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ ωραία όλα Πάνο!!!Να τα χαίρεσαι!!! Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 2 Σεπτεμβρίου 2015 #906 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πανο αν κανεις καμια λακαμια και χαλασεις αυτον τον υφαλο για μικροτερο, δεν θα δικαιολογησε φιλε. Για μεγαλυτερο σε βλεπω....! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 2 Σεπτεμβρίου 2015 #907 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Απο την δικη μου εμπειρια θα σου πω οτι με τις σκονες απο καλογεροπουλο κρατας μια χαρα τις τιμες χωρις παρατραγουδα......ζουμια περαν απο ψαροτροφες δεν χρειαζονται, εκτως αν εχεις coral farm και τρελενεσαι για γρηγορη αναπτυξη, οποτε ειναι κριμα και μονο που σκεφτηκες να το χαλασεις. keep reefing, το εχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Σεπτεμβρίου 2015 Author #908 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 φίλοι μου, σας ευχαριςτω πολυ για τα καλα σας λόγια!! Η αλήθεια ειναι οτι στην απόφαση στεναχωρηθηκα πολυ να το σπάσω. Η ιδέα δε μου χει φυγει απο το μυαλο αλλα θελω πρώτα να κανω τους υπολογισμούς μου να δω ακριβώς το τι χρειάζεται για να τρεχει.. Περαν των ψαροτροφων στο ενυδρειο δεν πέφτει τιποτα. Κατι μαντζούνια δίκης μου παραγωγής τα έκοψα γιατι μαλλον δεν έκανα καλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Σεπτεμβρίου 2015 #909 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν λέω τίποτα ...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Σεπτεμβρίου 2015 Author #910 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν λέω τίποτα ...... νάτος!! Εκανε δήλωση!!! χαχαχαχαχα! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 2 Σεπτεμβρίου 2015 #911 Share 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πανο πολυ όμορφο φίλε μου να το χαίρεσαι !!ευχομαι να σε πανε όλα καλα και να συνεχίζεις να μοιράζεσαι το ύφαλο σου μαζί μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2015 #912 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα τι ενυδρειο ηθελε (αν και το εχει ακομα στο μυαλο το) να διαλυσει Ερωτηση πανω στην hystrix , τι ειναι αυτο που φαινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2015 #913 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 νάτος!! Εκανε δήλωση!!! χαχαχαχαχα! Sent from my iPhone using Tapatalk Εγω παντως Πανο δεν το πιστευω αργα η γρηγορα κατι θα γραψει χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Σεπτεμβρίου 2015 Author #914 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 σε ποια φώτο λες Παύλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2015 #915 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Στην τριτη http://www.aquazone.gr/forums/topic/95044-pan-oz-reef-180lt/?p=1061208 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Σεπτεμβρίου 2015 Author #916 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 οι πορτοκαλί είναι ricos, αν λέμε την ιδια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2015 #917 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτην αν δεις προεξεχει κατι απο το κοραλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Σεπτεμβρίου 2015 #918 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτην αν δεις προεξεχει κατι απο το κοραλι Αυτό που προεξέχει Παύλο μου είναι το μυαλό του ! Ότι εχει απομείνει δηλαδή !!! Άκου 30αρι ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Σεπτεμβρίου 2015 Author #919 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτην αν δεις προεξεχει κατι απο το κοραλι γεραματα παυλάρα.. αυτό που εσυ βλέπεις στη φώτο εγω δεν το βλέπω ούτε μπροστά μου! xaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Σεπτεμβρίου 2015 Author #920 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που προεξέχει Παύλο μου είναι το μυαλό του ! Ότι εχει απομείνει δηλαδή !!! Άκου 30αρι ..... το 30αρι είναι σε τραπεζακι στο σαλόνι με νερό βρύσης προς το παρόν.. θα χρησιμοποιηθεί αλλα δεν ξέρω πως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Σεπτεμβρίου 2015 #921 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Για γαργάρες με αλατονερο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 3 Σεπτεμβρίου 2015 #922 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μια πολύ ωραία καραντίνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 3 Σεπτεμβρίου 2015 #923 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ τάφος......δεν μαρτυράω τίποτα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Σεπτεμβρίου 2015 #924 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ τάφος......δεν μαρτυράω τίποτα ΕΣΥ θα μαρτυρησεις μόλις γυρίσω !Σας έχω και τους δυο για καφεδάκι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2015 #925 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 το 30αρι είναι σε τραπεζακι στο σαλόνι με νερό βρύσης προς το παρόν.. θα χρησιμοποιηθεί αλλα δεν ξέρω πως.. Εγώ τάφος......δεν μαρτυράω τίποτα Γκουχουυ γκουχουυ για να σκεφτώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος