Jump to content

pan_Oz Reef

pan_Oz

Recommended Posts

Πανο ευχομαι να μην εχεις καποια αλλη απωλεια αλλα οσον αφορα το anthiaς πριν μια εβδομαδα και εμενα χωρις λογο ειχε μπει μεσα στον βραχο και δεν εβγαινε καθολου δεν ετρωγε βασικα για 7 μερες μεχρι που το βρηκα εξαντλημενο  στον κυκλοφορητη :(

Πάνο τώρα το είδα...........επειδή υπέστη απώλεια πρόσφατα προσπάθησε όσο μπορείς να μην στεναχωριέσαι.........έχει πέσει γλωσσοφαγιά στο forum δεν εξηγείται αλλιώς.....ελπίζω από εδώ κ στο εξής να πάνε όλα καλά μην στεναχωριέσαι

Λυπαμε πολυ φιλε μου πανο...λογικα δεν θα χασεις τιποτα αλλο οτι χαθηκε εως τωρα,δεν θα εχεις αλλες στεναχωριες..

Πιο παλια κολαγα με DD ενα δυσκολο κολημα το νερο μου θολωσε και εμενα κ μετα απο δυο ωρες εχασα το ενα giant clam μου...

Λυπαμε κ παλι αστα να ηρεμισουν τωρα τα ζωντανα σου και ολα θα πανε καλα...βαλε.κ λιγακι υαλοβαμβακα και αλλαζετο μερα παρα μερα..

Πανο ευχομαι να μην εχεις καποια αλλη απωλεια αλλα οσον αφορα το anthiaς πριν μια εβδομαδα και εμενα χωρις λογο ειχε μπει μεσα στον βραχο και δεν εβγαινε καθολου δεν ετρωγε βασικα για 7 μερες μεχρι που το βρηκα εξαντλημενο στον κυκλοφορητη :(
Πιστεύω πως απέφυγα τα χειρότερα.. η εικόνα βελτιώνεται και οι μετρήσεις ειναι καλές και σταθερές Σημερα ξεμύτισε και το 2ο anthias. Δε το χω δει εν τρώει γιατι εχω βαλει πανω ταιστρα και δε παρακολούθησα
Πάνο τώρα το είδα...........επειδή υπέστη απώλεια πρόσφατα προσπάθησε όσο μπορείς να μην στεναχωριέσαι.........έχει πέσει γλωσσοφαγιά στο forum δεν εξηγείται αλλιώς.....ελπίζω από εδώ κ στο εξής να πάνε όλα καλά μην στεναχωριέσαι
Έγινε επεξεργασία - panozzz

Μπραβο ρε πανο μου,ευτυχως δεν ειχες κ αλλες απωλειες φιλε :jig:

Αφου ξεμυτισε θα φαει και το αλλο,σε λιγες μερες θα ειναι μια χαρα. :thumbsu:

Η πρωτη φωτο ειναι σουπερ!!!

Το ενυδρειο ειναι σε τρομερη τροχια φιλε και αν συνεχισεις ετσι,μεχρι τα χριστουγεννα θα εχει γινει ολο το σκηνικο πραγματικος υφαλος :thumbsu:

Αντε με το καλο να ξαναβαλεις τον επομενο ιαπωνα ^_^

για κάποιο λόγο οταν κανω reply απο το taptalk σε πολλα μηνύματα δεν παίρνει τις απαντήσεις..  

δεν πιστεύω στη γλωσσοφαγιά βρε Χριστινάκια.. λαλακία δικιά μου ήταν και της κ$%*&ο εταιρίας που δεν έχει πάνω ένδειξη για τοξικότητα σε μεγάλη ποσότητα.. τελος πάντων, απο τα λάθη μας μαθένουμε :)

Λυπαμε πολυ φιλε μου πανο...λογικα δεν θα χασεις τιποτα αλλο οτι χαθηκε εως τωρα,δεν θα εχεις αλλες στεναχωριες..

Πιο παλια κολαγα με DD ενα δυσκολο κολημα το νερο μου θολωσε και εμενα κ μετα απο δυο ωρες εχασα το ενα giant clam μου...

Λυπαμε κ παλι αστα να ηρεμισουν τωρα τα ζωντανα σου και ολα θα πανε καλα...βαλε.κ λιγακι υαλοβαμβακα και αλλαζετο μερα παρα μερα..

όντως είναι κρίμα φιλαράκι να χάνουμε ζωντανά απο τέτοιες βλακείες..

πάμε δυνατά παρακάτω! να σαι καλά αγόρι! :)

Αντε Πανο περασε και αυτο,τωρα μονο καλητερα μπορουν να πανε τα πραγματα

όντως φίλε μου, έτσι θέλω να το βλέπω :)

Μπραβο ρε πανο μου,ευτυχως δεν ειχες κ αλλες απωλειες φιλε :jig:

Αφου ξεμυτισε θα φαει και το αλλο,σε λιγες μερες θα ειναι μια χαρα. :thumbsu:

Η πρωτη φωτο ειναι σουπερ!!!

Το ενυδρειο ειναι σε τρομερη τροχια φιλε και αν συνεχισεις ετσι,μεχρι τα χριστουγεννα θα εχει γινει ολο το σκηνικο πραγματικος υφαλος :thumbsu:

Αντε με το καλο να ξαναβαλεις τον επομενο ιαπωνα ^_^

να σε καλά ρε συ Maik για τα εμψυχωτικά σου λόγια.. :)

tang δεν ξαναβάζω φίλε.. το πήρα το μάθημα μου..

με το καλό μετα τις διακοπές απλα θα βαλω αλλα 2 dispar, ενα κοπαδάκι ακόμα anthias και κανένα wrasse ή ενα ζευγάρι clownακια..

κίνηση, χρώμα και είμαι ευχαριστημένος  :) :) :)

ευτυχως φαινονται οτι ολα θα πανε καλα. :thumbsu:

Κι εγω αυτο πιστευω κι ευχομαι,καλη συνεχεια.

Απο προσωπικη εμπειρια υπαρχουν αρκετα προιντα απο DD που δεν μου γεμισαν ποτε το ματι,οπως ρεφρακτομετρα(OLD και NEW ολα χαλια τα βρηκα),εποξικες,κ.α.

Προχωρα παρακατω με ψηλα το κεφαλι.

Έγινε επεξεργασία - DIMITROS2013

Πάνο καλησπέρα!

Μιλώντας χθες με τον Γιάννη (Γιαννης + Ελενη) μου είπε για το συμβαν και μπηκα και διάβασα!

Φιλε τι να πω??? Πραγματικα κριμα!

Χαιρομαι ομως που εκανες διαχειρηση αυτης της κακιας στιγμης και εσωσες το ενυδρειο σου.

Την ειχα παθει την ζημια αυτη στα ξεκινηματα μου οταν στο Hailea που ειχαμε τοτε, προσπαθουσα να κολλησω βραχο μετην συγκεκριμενη κολλα και τελικα το νερο εγινε σκ@τ@. Φυσικα και δεν εφταιγε η κολλα αλλα εγω ο επιμονος που νομιζα πως θα τα καταφερω. Ειναι αυτο που ακριβως περιεγραψε ο Κωστας Τ λιγα σχόλια πιο πριν.

H συγκεκριμενη κολλα παντως δεν με εχει αφησει ικανοποιημενο και απο τοτε χρησιμοποιω την DD Aquascape και σε μερικες περιπτωσεις για πιο ελαφρια κομματια την CoraFix.

Φανταζομαι τις σκεψεις που σε κατέβαλλαν για τον κοπο και τον χρονο που αφιερωνεις για να μεγαλωσουν οοοοολα αυτα τα υπεροχα και μοναδικα για τον καθενα μας, Ζωντανα και μεσα σε μια στιγμη να γκρεμίζονται όλα.

Φιλε μου δεν σε φοβαμαι γιατι το εχεις αποδειξει επανελλημενα οτι το αγαπας το reef. Θα σε κανει καλυτερο το παθημα αυτό!

Υ.Γ. Για κουβαδες, αντλιες, αλατια και αλλα τετοια στειλε ενα πμ ή με ενα τηλ και πες - "Ρε φιλε εχω προβλημα, μπορεις να βοηθήσεις???" 

Έγινε επεξεργασία - Digital Reason
  • Like 1

κριμα για το ψαρακι Πανο ευχομαι αλλη κακοτυχια να μην σε βρει...

oντως κρίμα.. την έβγαλε καθαρή απο πολύ πιο δύσκολη κατάσταση και τώρα πήγε άδικα..

ευτυχως φαινονται οτι ολα θα πανε καλα. :thumbsu:

μακάρι ρε Κωστή.. δυστιχώς τα sps μπορεί να δείξουν σημάδια πολύ καιρό μετά.. ελπίζω να συνεχίσουν καλά

Κι εγω αυτο πιστευω κι ευχομαι,καλη συνεχεια.

Απο προσωπικη εμπειρια υπαρχουν αρκετα προιντα απο DD που δεν μου γεμισαν ποτε το ματι,οπως ρεφρακτομετρα(OLD και NEW ολα χαλια τα βρηκα),εποξικες,κ.α.

Προχωρα παρακατω με ψηλα το κεφαλι.

αυτό ακριβώς Δημήτρη! σ' ευχαριστώ πολύ :)

Πανούλη , όλα καλά;;;;

ολα καλά αγορίνα μου!! :)

Πάνο καλησπέρα!

Μιλώντας χθες με τον Γιάννη (Γιαννης + Ελενη) μου είπε για το συμβαν και μπηκα και διάβασα!

Φιλε τι να πω??? Πραγματικα κριμα!

Χαιρομαι ομως που εκανες διαχειρηση αυτης της κακιας στιγμης και εσωσες το ενυδρειο σου.

Την ειχα παθει την ζημια αυτη στα ξεκινηματα μου οταν στο Hailea που ειχαμε τοτε, προσπαθουσα να κολλησω βραχο μετην συγκεκριμενη κολλα και τελικα το νερο εγινε σκ@τ@. Φυσικα και δεν εφταιγε η κολλα αλλα εγω ο επιμονος που νομιζα πως θα τα καταφερω. Ειναι αυτο που ακριβως περιεγραψε ο Κωστας Τ λιγα σχόλια πιο πριν.

H συγκεκριμενη κολλα παντως δεν με εχει αφησει ικανοποιημενο και απο τοτε χρησιμοποιω την DD Aquascape και σε μερικες περιπτωσεις για πιο ελαφρια κομματια την CoraFix.

Φανταζομαι τις σκεψεις που σε κατέβαλλαν για τον κοπο και τον χρονο που αφιερωνεις για να μεγαλωσουν οοοοολα αυτα τα υπεροχα και μοναδικα για τον καθενα μας, Ζωντανα και μεσα σε μια στιγμη να γκρεμίζονται όλα.

Φιλε μου δεν σε φοβαμαι γιατι το εχεις αποδειξει επανελλημενα οτι το αγαπας το reef. Θα σε κανει καλυτερο το παθημα αυτό!

Υ.Γ. Για κουβαδες, αντλιες, αλατια και αλλα τετοια στειλε ενα πμ ή με ενα τηλ και πες - "Ρε φιλε εχω προβλημα, μπορεις να βοηθήσεις???" 

Γιώργο σε χάσαμε ρε φίλε!! με τιμάει ιδιαίτερα που μπήκες για να διαβάσεις το θέμα και σε ευχαριστώ πολύ και για διάθεση σου για βοήθεια!! :)

όσο για τις κόλλες θα ασχοληθώ περισσότερο την επόμενη φορα που θα χρησιμοποιήσω και σίγουρα με μεγαλύτερη προσοχή :)

να σε καλά φίλε μου! :)

Πάνο λόγο δουλειάς και λιγότερο λόγο παντρειάς, η αλήθεια είναι πως έχω χαθεί.

Θα επανέλθω φίλε σιγά σιγά.

Σαν συμβουλή θα σου έλεγα, όταν έχεις καποιο μεγαλο κοραλι για κολημα με εποξικη να το συνδυαζεις με μια αλλαγη ρουτινας που συνηθως ειναι μικρη.

Πάντα σε βοηθαει και σε σωζει απο ασχημες καταστασεις.

• 2 weeks later...

Πανούλη μου χρόνια σου πολλα !

Με υγεία πανω απ όλα !

Πάνο πολύχρονος! Υγεία πάνω απ'όλα και χαρά!

Πολυχρονος Πανο με υγεια και ολα τα υπολοιπα ξαναφτιαχνονται!

Πανούλη μου χρόνια σου πολλα !

Με υγεία πανω απ όλα !

Πολυχρονος φιλε και οτι επιθυμεις

Πολυχρονις φιλαρακι μου! Με υγεια πανω σπο ολα!

Πάνο πολύχρονος! Υγεία πάνω απ'όλα και χαρά!

Πολυχρονος Πανο με υγεια και ολα τα υπολοιπα ξαναφτιαχνονται!

Πανο χρονια πολλα φιλε μου

παιδάκια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! υγεία και τύχη για όλους μας και να χαιρόμαστε το όμορφο χόμπυ μας! :)

μόλις επέτρεψα και γώ απο διακοπες, ευτυχώς με τη βοήθεια του Μητσάκου και της τύχης δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο. η θερμοκρασία βέβαια άγγιξε του 30 μιας και το σπίτι ήταν κλειστό για 2 βδομάδες.

θα ακολουθήσουν και φωτό στη πρώτη

ευκαιρία :)

Ολα καλα Πανο!

Σου χρωσταει φιλε πολυ η τυχη, οποτε πλεον πρεπει να σε ανταμειψει και να μην εχεις αλλα απροοπτα.

Τα υπολοιπα βεβαια ειναι στο χερι σου!

Καλη συνεχεια και περιμενουμε φωτο!!!

• 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...