pan_Oz 19 Απριλίου 2015 Author #576 Share 19 Απριλίου 2015 και οι τελευταίες για σήμερα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Απριλίου 2015 #577 Share 19 Απριλίου 2015 Μπραβο ρε Πανο, ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Απριλίου 2015 Author #578 Share 19 Απριλίου 2015 οποιος θέλει το τηλ του μάστορα μου λέει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 19 Απριλίου 2015 #579 Share 19 Απριλίου 2015 πολυ ομορφο!!! μπραβο για την δουλεια κυριοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 19 Απριλίου 2015 #580 Share 19 Απριλίου 2015 Ε ρε κάτι μαστόρια!!!! Παιδευτήκαμε λίγο αλλά το αποτέλεσμα πραγματικά μας δικαίωσε. Να το χαρείς όσο δεν πάει φίλε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 19 Απριλίου 2015 #581 Share 19 Απριλίου 2015 Ευτυχώς που ήταν ο γιατρός γιατί σε έβλεπα με σαλονοτραπεζαρια του πάνω ορόφου για φωτιστικό !!! Πολύ όμορφο ..... Για Τ 5 όμως ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 19 Απριλίου 2015 #582 Share 19 Απριλίου 2015 πριν ξεκινήσω το μικρό αυτό update να πω οτι χάρηκα που χθές είχα την ευκαιρία να δώ πολλά παιδιά απο εδω. Πέρασε όμορφα η ώρα με κουβεντούλα για την αρρώστια μας και δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα.. έχω να πώ οτι ή παρέα είναι ΕΝΑΣ & ΕΝΑΣ! εξαίρετα τυπάκια ! φτού σας να μη μας ματιάσω! ! ! οι παρόντες κατάλαβαν οτι είμαι έτοιμος για το μεγάλο εγχείρημα.. μετα απο 2 εβδομάδες και αφού έφαγα τα καψιματάκια μου στα κοράλλια (ετσι για να στρώσω χαρακτήρα), είρθε η μεγάλη ώρα... να κρεμέσω το φωτιστικό απο το ταβάνι!!! και επειδή ξέρω τι παλιοχαρακτήρες είναι μερικοί, ένα θα σας πω.. εγινε γ@μω τις δουλειές ! ! ! :wootwoot: έπεσε τέλεια ευθυγραμμισμένο πάνω απο το κύβο και σε σωστό ύψος (14cm απο την επιφάνεια). φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μητσάκο που χτύπαγε απο τις 9 τα τηλέφωνα να μου υπενθιμίσει τι έχουμε να κάνουμε η αλήθεια είναι οτι δεν έιναι και το πιο εύκολο πράγμα να τρυπήσεις ταβάνι αλλα το αποτέλεσμα δικαιώνει ακολουθεί φωτορεπορτάζ οι πρώτες φυσικά, του μάστορα Μπράβο και στους 2 φαίνεται οτι έγινε πολύ σωστη δουλειά στο κρέμασμα του εργαλείου...... Τον cleaner τον έβγαλες απο μεσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 20 Απριλίου 2015 #583 Share 20 Απριλίου 2015 Μπράβο παιδιά πολύ ωραία δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Απριλίου 2015 Author #584 Share 20 Απριλίου 2015 Μπραβο ρε Πανο, ολα καλα να σαι καλά ρε αγόρι! πολυ ομορφο!!! μπραβο για την δουλεια κυριοι!!! ε, είδες μαστόρια?!? Ε ρε κάτι μαστόρια!!!! Παιδευτήκαμε λίγο αλλά το αποτέλεσμα πραγματικά μας δικαίωσε. Να το χαρείς όσο δεν πάει φίλε!!!! αντε να ρθει και η μηχανή τώρα φίλος! Ευτυχώς που ήταν ο γιατρός γιατί σε έβλεπα με σαλονοτραπεζαρια του πάνω ορόφου για φωτιστικό !!! Πολύ όμορφο ..... Για Τ 5 όμως ! μη λές τέτοια φιλαράκι γιατι 1ον, θα μου ζητήσει περισσότερα και 2ον δεν με χεις δεί επι του έργου! Η αριστερή τρύπα που έβαλα το χεράκι μου, έχει την υπογραφή μου.. ετσι για να μάθει να το παίζει δύσκολη! χαχαχα Μπράβο και στους 2 φαίνεται οτι έγινε πολύ σωστη δουλειά στο κρέμασμα του εργαλείου...... Τον cleaner τον έβγαλες απο μεσα ? να σαι καλά αγορίνα μου! τον ψάρι δεν έχω ακόμα ασχοληθεί να τον βγάλω αλλα κάτι μου λέει οτι θα μου βγάλει το λάδι.. θα γίνει όμως γιατι θέλω το clamάκι μου πίσω! Μπράβο παιδιά πολύ ωραία δουλειά! Σ' ευχαριστώ Λουκά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 20 Απριλίου 2015 #585 Share 20 Απριλίου 2015 Πάνο καλορίζικο το φωτιστικό!!!Ηταν που ήταν ξέφυγε πολύ το ενυδρείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Απριλίου 2015 #586 Share 20 Απριλίου 2015 Μπραβο ρε μαστοριαααααααα Ωραια δουλιτσα κανατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 20 Απριλίου 2015 #587 Share 20 Απριλίου 2015 Πολυ καλη δουλεια! Ποσο χαιρομαι για κατι τετοιες στιγμες και οταν ο ενας βοηθαει τον αλλον. Το νοημα του χομπυ μας ειναι οι σχεσεις να ειναι αμφιδρομες και οχι μονοδρομες! Μπραβο κι απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Απριλίου 2015 Author #588 Share 20 Απριλίου 2015 Πάνο καλορίζικο το φωτιστικό!!!Ηταν που ήταν ξέφυγε πολύ το ενυδρείο!!! να σε καλά ρε Βασίλη! περιμένω πως και πως την εξέλιξη και στο δικό σου! Μπραβο ρε μαστοριαααααααα Ωραια δουλιτσα κανατε! είδες πως τον έστρωσα στη δουλειά τον γιατρό?! παλι καλά φίλε που γλυτώσαμε το ριφιφί στους απ πάνω! χαχα Πολυ καλη δουλεια! Ποσο χαιρομαι για κατι τετοιες στιγμες και οταν ο ενας βοηθαει τον αλλον. Το νοημα του χομπυ μας ειναι οι σχεσεις να ειναι αμφιδρομες και οχι μονοδρομες! Μπραβο κι απο μενα! Να σαι καλά Γιώργάρε! που ήσουν χθες να τα λεγαμε λίγο .. ρε συ μη του δίνεις θάρρητα με αυτά τα "αμφιδρομα" που αναφέρεις! τώρα μέχρι και φακελάκι μπορεί να μου ζητήσει! καλα την έβγαλα με 2 φραπεδάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 20 Απριλίου 2015 #589 Share 20 Απριλίου 2015 αχαχαχαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Απριλίου 2015 #590 Share 20 Απριλίου 2015 Καλοριζικο Πανο εγω θα το εβαζα στους 20 ποντους μπραβο στον μαστορα,να το χαρεις Πανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Απριλίου 2015 #591 Share 20 Απριλίου 2015 πριν ξεκινήσω το μικρό αυτό update να πω οτι χάρηκα που χθές είχα την ευκαιρία να δώ πολλά παιδιά απο εδω. Πέρασε όμορφα η ώρα με κουβεντούλα για την αρρώστια μας και δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα.. έχω να πώ οτι ή παρέα είναι ΕΝΑΣ & ΕΝΑΣ! εξαίρετα τυπάκια ! φτού σας να μη μας ματιάσω! ! ! οι παρόντες κατάλαβαν οτι είμαι έτοιμος για το μεγάλο εγχείρημα.. μετα απο 2 εβδομάδες και αφού έφαγα τα καψιματάκια μου στα κοράλλια (ετσι για να στρώσω χαρακτήρα), είρθε η μεγάλη ώρα... να κρεμέσω το φωτιστικό απο το ταβάνι!!! και επειδή ξέρω τι παλιοχαρακτήρες είναι μερικοί, ένα θα σας πω.. εγινε γ@μω τις δουλειές ! ! ! :wootwoot: έπεσε τέλεια ευθυγραμμισμένο πάνω απο το κύβο και σε σωστό ύψος (14cm απο την επιφάνεια). φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μητσάκο που χτύπαγε απο τις 9 τα τηλέφωνα να μου υπενθιμίσει τι έχουμε να κάνουμε η αλήθεια είναι οτι δεν έιναι και το πιο εύκολο πράγμα να τρυπήσεις ταβάνι αλλα το αποτέλεσμα δικαιώνει ακολουθεί φωτορεπορτάζ οι πρώτες φυσικά, του μάστορα μπραβοοοο στα μαστορια αλλα κανετε μισες δουλειες!!!!! δεν βλεπω πουθενα της .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 20 Απριλίου 2015 #592 Share 20 Απριλίου 2015 Μπραβο Πανο τοποθετιση τελεια. Στον καφε εψαχνα να σε γωρισω αλλα δεν ειχες ερθει.Σου ευχωμαι με το φωτιστικο να τα δεις τουμπανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Απριλίου 2015 Author #593 Share 21 Απριλίου 2015 Μπραβο Πανο τοποθετιση τελεια. Στον καφε εψαχνα να σε γωρισω αλλα δεν ειχες ερθει.Σου ευχωμαι με το φωτιστικο να τα δεις τουμπανο ελα ρε συ! εκεί ημουν.. δε σε είδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Απριλίου 2015 Author #594 Share 21 Απριλίου 2015 Καλοριζικο Πανο εγω θα το εβαζα στους 20 ποντους μπραβο στον μαστορα,να το χαρεις Πανο. το έβαλα στους 14 πόντους τελικά και μπορω να παίξω +-2.. δεν ξέρω αν είναι το φώς.. τελευταία έχω νεκρώσεις και γενικά η εικόνα των sps δεν είναι καλή. εχει αρχήσει να με παίρνει λίγο απο κάτω. δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. το νερό απο όσμοση με 0 tds ρουτίνες βλεπε αλλαγες νερου, ανθρακα, αντιφως, στην ώρα τους. τιμές φυσιολογικές χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβασματα.. τι να πω ρε γαμώτο.. κάνω λίγο υπομονή να δώ τι θα γίνει με το φώς. πρίν απ 20 μερες όλα ήταν τούμπανο και τώρα κάτω βόλτα .. ατοιμη θάλασσα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Απριλίου 2015 #595 Share 21 Απριλίου 2015 (edited) Τα προβληματα ειχαν ξεκινησει δηλαδη πριν την αλλαγη στον φωτισμο?Απ'οταν ειχες τα led πανω? Πανο μου ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις οπου το φως ευθυνεται αποκλειστικα για τις νεκρωσεις(πρεπει να εχουμε κανει απιστευτες υπερβολες η' ελαχιστο φως) ακομα και αν μιλαμε για led για τα οποια εχουν ακουστει παρα πολλα και δυσαρεστα,ειδικα στην αρχη που ηταν απατητο εδαφος. Αλλη/ες ειναι η αιτια/ες! Βασικα πες ποιες ειναι οι τιμες του νερου σου και βαλει φωτο(βασικο γιατι ισως να εχεις καποιο παρασιτο οπως aefw που εχουν ακουστει τελευταια καποια κρουσματα ξανα) απο τα κοραλια που αντιμετωπιζεις προβληματα. Οταν λες οτι τα σκαμπανεβασματα δεν ειναι ιδιαιτερα τι εννοεις?Για τι αποκλισεις μιλας? Ισως υπερεβαλες στον ανθρακαη' το αντιφως! Μην απογοητυεσαι ρε συ,θα βρεθει η ακρη Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2015 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Απριλίου 2015 Author #596 Share 21 Απριλίου 2015 Τα προβληματα ειχαν ξεκινησει δηλαδη πριν την αλλαγη στον φωτισμο?Απ'οταν ειχες τα led πανω? Πανο μου ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις οπου το φως ευθυνεται αποκλειστικα για τις νεκρωσεις(πρεπει να εχουμε κανει απιστευτες υπερβολες η' ελαχιστο φως) ακομα και αν μιλαμε για led για τα οποια εχουν ακουστει παρα πολλα και δυσαρεστα,ειδικα στην αρχη που ηταν απατητο εδαφος. Αλλη/ες ειναι η αιτια/ες! Βασικα πες ποιες ειναι οι τιμες του νερου σου και βαλει φωτο(βασικο γιατι ισως να εχεις καποιο παρασιτο οπως aefw που εχουν ακουστει τελευταια καποια κρουσματα ξανα) απο τα κοραλια που αντιμετωπιζεις προβληματα. Οταν λες οτι τα σκαμπανεβασματα δεν ειναι ιδιαιτερα τι εννοεις?Για τι αποκλισεις μιλας? Ισως υπερεβαλες στον ανθρακαη' το αντιφως! Μην απογοητυεσαι ρε συ,θα βρεθει η ακρη φώτος θα βάλω όταν πάω σπίτι.. δεν τα ρίχνω στα led γιατι το διάστημα που ήταν τούμπανο, τα led ηταν απο πάνω .. βέβαια το φως το χαμήλωσα σε ύψος μετα. στην αρχή υπέθεσα οτι το κακό ξεκίνησε όταν ανέβασα kh στο 9,5 με 0 νιτρικά. καπου διαβασα οτι γενικά σε συστήματα με χαμηλά θρεπτικά το kh δεν πρεπει να είναι πάνω απο 8. στα καπάκια ξεκίνησα τάισμα και σε μία βδομάδα τα ΝΟ3 πήγαν στο 10.. η κατάσταση ίδια.. υπέθεσα οτι ίσως η αλλαγή ηταν απότομη. τωρα απο αυτό πέρασαν 2 βδομάδες αλλα η κατάσταση είναι ίδια. τα μόνα που είναι σταθερά τούμπανο είναι οι montipora digitata. μετρήσεις κάνω κάθε εβδομάδα. kh: 8-9 ca: 425-440 mg: 1270-1330 No3 ήμουν 0 για μήνες. ανέβασα 10 και ξεκίνησα δίαιατα με αποτέλεσμα να είμαι στο 2,5-5 salinity σταθερά 35ppt όπως και θερμοκρασία στους 26,5 ανθρακα και αντιφώς χύμα απο waterwaves. 200ml απο το καθένα (σταθερή η ποσότητα και οι αλλαγές απο Νοέμβρη) για aefw, το σκέφτηκα και γώ αλλα δεν βλέπω τίποτα ! ! ! help!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Απριλίου 2015 Author #597 Share 21 Απριλίου 2015 το άσπρισμα ξεκινάει ππάντα απο τις άκρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Απριλίου 2015 Author #598 Share 21 Απριλίου 2015 και επίσης τα φραγκάκια που βάζω, τα ντιπάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 21 Απριλίου 2015 #599 Share 21 Απριλίου 2015 Πολυ ωραιο το αποτλεσμα φιλε Πανο και πολλα μπραβο στον ΜΑΣΤΟΡΑ που πρεπει να τον ταλαιπωρισε πολυ αυτο το τρυπανι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 21 Απριλίου 2015 #600 Share 21 Απριλίου 2015 το άσπρισμα ξεκινάει ππάντα απο τις άκρες.. Ρε φιλε σορρυ, αλλα ασπρισμα στις ακρες δεν σημαινει αναπτυξη? Πχ σε σεριατοπορες οταν βλεπεις και οι ακρες τους γινονται ασπρες τοτε μεγαλωνουν. Στις ακροπορες και μιλλεπορες βεβαια δεν ισχυει το ιδιο. Αυτο το βλεπεις στις ακροπορες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος