pan_Oz 9 Απριλίου 2015 Author #551 Share 9 Απριλίου 2015 να πώ οτι ο γερμανός μαζί με το φώς έστειλε και 2 καινούργια μπάλαστ :) στις φώτο φαίνεται και η... βάση τέλος πάντων... σκέφτομαι να φτιάξω σε μάστορα βάση απο plexi σαν αυτή που έχω βρει στο ebay. φαίνεται πολύ εύκολη στη κατασκευή. βάζω και μια πρόχειρη φώτο απο το ενυδρείο, ωσπου να βάλω λάμπες κτλ, κτλ.. είχε περάσει η ώρα και κανονικά θα έπρεπε να το κλείσω. το άφησα όμως 10 λεπτάκια να το δώ βέβαια απο λάθος η μία blue + μου βγήκε actinic οποτε δεν είδα το πραγματικό φάσμα.. θέλει πολύ παιχνίδι τώρα με τις λάμπες μπρος- πίσω για να βρώ αυτό που μου αρέσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Απριλίου 2015 Author #552 Share 9 Απριλίου 2015 καλος τα δεχθηκες...!!!! καλο δουλευτο!!!! λογικα η ταινια φευγει με οινοπνευμα Να σαι καλα Θανάση! θα το προσπαθήσω το οινόπνευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Απριλίου 2015 #553 Share 9 Απριλίου 2015 Καλοριζικο ρε Πανο, πιστευω θα εχει τρομερη αποδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 9 Απριλίου 2015 #554 Share 9 Απριλίου 2015 Καλοριζικο Πανο!!!Τελειο φαινεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 9 Απριλίου 2015 #555 Share 9 Απριλίου 2015 Άντε άντε ποιος σε πιάνει τώρα! Καλορίζικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 9 Απριλίου 2015 #556 Share 9 Απριλίου 2015 Ωραιότατο φαίνεται. Καλοδούλευτο Πάνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Απριλίου 2015 #557 Share 9 Απριλίου 2015 Ωραίο καλοδουλευτο και να το χαρείς !!! ΑΑαα ξέρω εγώ γερμανικά also bis dann !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 9 Απριλίου 2015 #558 Share 9 Απριλίου 2015 Πριν από λίγο είδα το ενυδρείο από κοντά με το καινούριο φωτιστικό.....πολύ πιο έντονα και φανταχτερά χρώματα και φυσικά πολύ πιο φωτεινό.... Με γειες φιλαράκι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Απριλίου 2015 Author #559 Share 9 Απριλίου 2015 Καλοριζικο ρε Πανο, πιστευω θα εχει τρομερη αποδοση thanx Βασίλη! Καλοριζικο Πανο!!!Τελειο φαινεται!! Άντε άντε ποιος σε πιάνει τώρα! Καλορίζικο! χαχα! σ ευχαριστώ! Ωραιότατο φαίνεται. Καλοδούλευτο Πάνο! ένα πέρασμα με οινόπνευμα και είναι χαρτί! Ωραίο καλοδουλευτο και να το χαρείς !!! ΑΑαα ξέρω εγώ γερμανικά also bis dann !!! thanx! τσάμπα τρομάρα τελικά με το γράμμα στα γερμανικά, για καλό ήταν Πριν από λίγο είδα το ενυδρείο από κοντά με το καινούριο φωτιστικό.....πολύ πιο έντονα και φανταχτερά χρώματα και φυσικά πολύ πιο φωτεινό.... Με γειες φιλαράκι!!!!!! εεεετσι! ήρθε και το πρώτο fragακι acro μαζί με νέο φώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Απριλίου 2015 Author #560 Share 9 Απριλίου 2015 αλήθεια ρε παίδες, είχε ποτέ κανένας σας πρόβλημα με ψαράκι γιατρό και clam ?!?!?!?!?!? το clamακι μου που εχω περισσότερο απο 3 χρόνια τις τελευταίες μέρες ήταν κλειστό και παραξενευόμουν γιατι.. τελικά σήμερα παρατήρησα τον γιατρό να το τσιμπάει ανελέητα! ! ! ! ! δεν είχα άλλη επιλογή απο το να τον δώσω στο φιλαράκι το Δημήτρη να το φιλοξενίσει μεχρι να .. :ballistic: το $#@%^ ψαρο... ψάχνω τρόπο να κρεμάσω το φώς απο το ταβάνι.. ξέρετε πόσο πιάνουν τα χέρια μου σ' αυτά.. θα γελάσει καθε πικραμένος πάλι.. αλήθεια τι θα χρειαστώ και απο που θα τα προμηθευτώ?? μόνο το συρματόσχοινο εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 9 Απριλίου 2015 #561 Share 9 Απριλίου 2015 Πανο τελειο το φωτιστικο και το χρωμα φανταστικο . Το δικο μου το εχω κρεμασει με μια.ντιζα απο το ταβανι η ντιζα ειναι γκαζι απο μηχανακι που ειναι λεπτι ,και ανθεκτικη στην ακρη εχω βαλει μπηλια με βιδα οπου περναει θηλια το σηρμα απο μεσα και ετσι το ρυθμηζω και σε υψος.Ντιζες και μπιλιες εχω αν θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Απριλίου 2015 #562 Share 9 Απριλίου 2015 Φυσικα ο γιατρος χτυπαει τα clam μου ετυχε και σε μενα επιλογη μια εξω γιατρος και δεν ξαναβαζεις.Καλοριζικο το φωτιστικο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Απριλίου 2015 #563 Share 10 Απριλίου 2015 Τρυπανι ,ουπα, βιδες κρικακια και σκαλα, να σκεπασεις το ενυδρειο γιατι με το τρυπημα θα πεσουν χωματα Το δυσκολοτερο ειναι να κεντραρεις τα σημεια πανω απο το ενυδρειο που θα γινουν οι τρυπες Αν σου φαινονται βουνο ζητα την βοηθεια ενος φιλου Α και το βασικοτερο αδεια απο γυναικα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Απριλίου 2015 Author #564 Share 10 Απριλίου 2015 Πανο τελειο το φωτιστικο και το χρωμα φανταστικο . Το δικο μου το εχω κρεμασει με μια.ντιζα απο το ταβανι η ντιζα ειναι γκαζι απο μηχανακι που ειναι λεπτι ,και ανθεκτικη στην ακρη εχω βαλει μπηλια με βιδα οπου περναει θηλια το σηρμα απο μεσα και ετσι το ρυθμηζω και σε υψος.Ντιζες και μπιλιες εχω αν θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Απριλίου 2015 Author #565 Share 10 Απριλίου 2015 Φυσικα ο γιατρος χτυπαει τα clam μου ετυχε και σε μενα επιλογη μια εξω γιατρος και δεν ξαναβαζεις.Καλοριζικο το φωτιστικο. Τι πάτησα Νικόλα και να δω πως θα τον βγάλω..ελπίζω το clam να τη παλέψει, ειναι σε καλα χερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Απριλίου 2015 Author #566 Share 10 Απριλίου 2015 Τρυπανι ,ουπα, βιδες κρικακια και σκαλα, να σκεπασεις το ενυδρειο γιατι με το τρυπημα θα πεσουν χωματα Το δυσκολοτερο ειναι να κεντραρεις τα σημεια πανω απο το ενυδρειο που θα γινουν οι τρυπες Αν σου φαινονται βουνο ζητα την βοηθεια ενος φιλου Α και το βασικοτερο αδεια απο γυναικα........ χαχα! παλι καλα το σπίτι ειναι δικο μου αλλα τη κοπελια δε βλεπω να τη χαλαει κιόλας η ιδέα Ο φίλος που λες παλι καλα μένει διπλα και πιάνουν τα χερια του περισσότερο απο τα δικα μου.. Υ.γ. ΜΗΤΣΟ τ ακούς;!;!; Για σενα βαράει η καμπάνα! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 10 Απριλίου 2015 #567 Share 10 Απριλίου 2015 Φιλε Πανο Καλοριζικο καλοδουλευτο και περιμενουμε σχολια και εντυπωσεις! Απο πρωτη ματια πως σου φαινεται? Ενθουσιασμενος? Απο τις φωτογραφιες παντως που βλεπω, πολυ ομορφα χρωματα διαπιστωνω!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Απριλίου 2015 #568 Share 11 Απριλίου 2015 Φαινεται ηδη η αλλαγη πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 11 Απριλίου 2015 Author #569 Share 11 Απριλίου 2015 Φιλε Πανο Καλοριζικο καλοδουλευτο και περιμενουμε σχολια και εντυπωσεις! Απο πρωτη ματια πως σου φαινεται? Ενθουσιασμενος? Απο τις φωτογραφιες παντως που βλεπω, πολυ ομορφα χρωματα διαπιστωνω!!! Γιώργο ειναι σίγουρα πιο φωτεινό απο πριν φιλε, βέβαια επειδή έγινε το λαθος με τη 1 λάμπα, δεν εχω δει το οριστικό αποτέλεσμα. Απο πλευράς "αισθητικής" στο ενυδρειο μου αρεσε περισσότερο το led απο πανω. Το αποτέλεσμα θα δείξει και νομιζω οτι πηρα αυτο που χρειαζόμουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 11 Απριλίου 2015 Author #570 Share 11 Απριλίου 2015 Φαινεται ηδη η αλλαγη πανο Λες;;; Δε το χάρηκα πολυ παντως, το έβαλα επάνω και την επόμενη έφυγα για το χωριό .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Απριλίου 2015 #571 Share 14 Απριλίου 2015 Ναι ρε συ,απλα δες τις φωτο που ανεβασες με αυτες στις προηγουμενες σελιδες Στην πορεια θα δειξει ακομα περισσοτερο φιλε! Αντε με το καλο να γυρισεις και να το χαρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Απριλίου 2015 #572 Share 17 Απριλίου 2015 Καλοδουλευτο Πανο!! Πως σου φαινεται τωρα που γυρισες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Απριλίου 2015 Author #573 Share 19 Απριλίου 2015 πριν ξεκινήσω το μικρό αυτό update να πω οτι χάρηκα που χθές είχα την ευκαιρία να δώ πολλά παιδιά απο εδω. Πέρασε όμορφα η ώρα με κουβεντούλα για την αρρώστια μας και δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα.. έχω να πώ οτι ή παρέα είναι ΕΝΑΣ & ΕΝΑΣ! εξαίρετα τυπάκια ! φτού σας να μη μας ματιάσω! ! ! οι παρόντες κατάλαβαν οτι είμαι έτοιμος για το μεγάλο εγχείρημα.. μετα απο 2 εβδομάδες και αφού έφαγα τα καψιματάκια μου στα κοράλλια (ετσι για να στρώσω χαρακτήρα), είρθε η μεγάλη ώρα... να κρεμέσω το φωτιστικό απο το ταβάνι!!! και επειδή ξέρω τι παλιοχαρακτήρες είναι μερικοί, ένα θα σας πω.. εγινε γ@μω τις δουλειές ! ! ! :wootwoot: έπεσε τέλεια ευθυγραμμισμένο πάνω απο το κύβο και σε σωστό ύψος (14cm απο την επιφάνεια). φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μητσάκο που χτύπαγε απο τις 9 τα τηλέφωνα να μου υπενθιμίσει τι έχουμε να κάνουμε η αλήθεια είναι οτι δεν έιναι και το πιο εύκολο πράγμα να τρυπήσεις ταβάνι αλλα το αποτέλεσμα δικαιώνει ακολουθεί φωτορεπορτάζ οι πρώτες φυσικά, του μάστορα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Απριλίου 2015 Author #574 Share 19 Απριλίου 2015 κι άλλες .. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Απριλίου 2015 Author #575 Share 19 Απριλίου 2015 μερικές ακόμα.. το pillar απο δεξιά, φάτσα και οι ricos ρόζ και πορτοκαλί για τον φίλο Πετράν που ήθελε να δεί και χθες δεν είχα φώτος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος