Mr.Puff 20 Ιανουαρίου 2015 #401 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Πανέμορφο! Μπράβο! Τα ζωανθάκια όλα τα λεφτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Ιανουαρίου 2015 #402 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Παει πολυ καλα!! Και τα φραγκακια βλεπω πεταξαν κορυφες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 21 Ιανουαρίου 2015 #403 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο Πανο! Άρχισε να δείχνει σπέσιαλ όλο το ενυδρείο !! Τα ψάρια ποτε λες να τα ξαναβάλεις στο main tank ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Ιανουαρίου 2015 Author #404 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Πανο ομορφαινει σιγα σιγα και απο οτι βλεπω απο χωρο βλεπω αρκετο για αυτο..... Όμορφες φωτογραφίες και πράγματι έχει αρκετό χώρο ακόμα. ευχαριστώ!! όντως υπάρχουν ακόμα πολλές θέσεις! το καλο αυτού του aquascape Εγώ γουστάρω τρέλα τα ζωανθούς !!!! Πράγματι,κυκλοφορούν κάτι πολύ ωραία χρωματάκια. 9 είδη μέχρι τώρα και συνεχίζουμε θέλω να φτιάξω ένα όμορφο κηπάκι με αυτά Κουκλι Πανο!Αντε να το δουμε και με τα ψαρακια μεσα! να σαι καλά αγορίνα μου! Πανέμορφο! Μπράβο! Τα ζωανθάκια όλα τα λεφτά! σ ευχαριστώ Λουκά!! Παει πολυ καλα!! Και τα φραγκακια βλεπω πεταξαν κορυφες!! καλά πάνε άγγελε αν εξαιρέσεις οτι απο βλακεία έχασα τη seriatopora.. δε λέει να μου κάτσει αυτό το κοράλλι.. Μπράβο Πανο! Άρχισε να δείχνει σπέσιαλ όλο το ενυδρείο !! Τα ψάρια ποτε λες να τα ξαναβάλεις στο main tank ? Τάσσο έχω ήδη ξεπεράσει τις 40 μέρες.. όσο αντέχω περισσότερο φίλε. Λέω να τα κρατήσω εκεί για 2 μήνες, έτσι.. για τον φόβο των ιουδέων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Ιανουαρίου 2015 #405 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Μπαρβο ρε Πανο τρομερο το ενυδρειο Οταν μεγαλωσουν τα κοραλια θα ειναι τουμπανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Ιανουαρίου 2015 Author #406 Share 25 Ιανουαρίου 2015 και ένα χθεσινοβραδινό βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=ODqI-b0Jo8o 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 25 Ιανουαρίου 2015 #407 Share 25 Ιανουαρίου 2015 Ομορφιεςςςς και ωραία μουσική επενδυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Ιανουαρίου 2015 #408 Share 25 Ιανουαρίου 2015 και ένα χθεσινοβραδινό βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=ODqI-b0Jo8o :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 26 Ιανουαρίου 2015 #409 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Πολύ όμορφο βιντεάκι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Φεβρουαρίου 2015 Author #410 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 μετά απο πολυυυύ πολύ υπομονή και ένα ενυδρείο χωρίς ψάρια, οι 60 μέρες καραντίνα πέρασαν και η πλειοψηφία των κατοίκων γύρισε στο main. Μόνη απώλεια απο την όλη διαδικάσία της καραντίνας, το six-line που ούτως ή άλλως θα το αποχωριζομουν αλλα αυτό αποφάσισε να μας αφήσει για τον ψαριπαράδεισο μια μέρα αφού τα υπόλοιπα ψάρια μπήκαν στο ενυδρείο. απο την όλη εμπειρία αυτής της διαδικασίας, αυτό που δεν θα ξαναέκανα είναι να αφήσω το main νυστικό. Μπορεί απο την μία οι άλγες να εξαφανίστηκαν αλλα τα 0 νιτρικά νομίζω οτι δεν βοηθάνε τελικά ουτε τα SPS. Μάλιστα τις τελευταίες 3 εβδομάδες σε 2 σημεία είχε εμφανιστεί και λίγο κυάνιο χωρις όμως να εξαπλώνεται και με χρώμα λίγο άτονο. Απο την προηγούμενη παρασκευή που μπήκαν τα ψάρια, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλα σταδιακά εξαφανίστηκε. Όλο αυτό το 2μηνο Μόνο το τελευταίο διάστημα έκανα χρήση αμινοξέων και τάισα target 2-3 φορές μόνο τη fugia. η κατανάλωση τελευταία σε Kh και Ca έχει αυξηθεί οπότε μάλλον τα κοραλλάκια ξεκινούν να πέρνουν μπόι τελευταίες μετρήσεις temp: 26.5c Sal: 35ppt Kh:7.8 dKH Ca:385 ppm (απο 420) Mg:1260 NO3: 0.2ppm τώρα περιμένω να βρώ να κάνω τις προσθήκες που θέλω σε ψαράκια A! και μερικές φώτο και ένα ευχαριστώ στον niknik για τα φραγκάκια του! ειδικα η pocillopora τα σπάει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Φεβρουαρίου 2015 #411 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Εεεελα το come back!!!!! Χωρίς άλλες αναποδιές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 10 Φεβρουαρίου 2015 #412 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο ρε φίλε για την υπομονή και επιμονή σου... :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 10 Φεβρουαρίου 2015 #413 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Μαγεία φίλε μου! Τα σπάει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 11 Φεβρουαρίου 2015 #414 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλός τους δέχτηκες στο main !πολυ όμορφο το ενυδρείο και καλή συνέχεια σου ευχομαι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 11 Φεβρουαρίου 2015 #415 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλή συνέχεια χωρίς άλλες στραβές. Οι φωτό τα σπάνε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Φεβρουαρίου 2015 #416 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο πολυ ωραία ολα μην βιαστείς να βαλεις ψαρια τωρα που έριξες αυτα μέσα και αν το κανεις πριν τα ριξεις ενα δεκαήμερο σε καραντίνα μόνο καλο θα κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #417 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Εεεελα το come back!!!!! Χωρίς άλλες αναποδιές! να σαι καλά φίλε μου! Μπράβο ρε φίλε για την υπομονή και επιμονή σου... :thumbsu: Άντε Μητσάκο να γεμίζουμε τώρα φίλε! Thanks για τον δανεικό εξοπλισμό και για τη βοήθεια! Οταν βέβαια δεν είσαι αραχτός στο καναπέ με τη μπύρα! xaxaxa Μαγεία φίλε μου! Τα σπάει!!! thanx φίλος! Καλός τους δέχτηκες στο main !πολυ όμορφο το ενυδρείο και καλή συνέχεια σου ευχομαι !! σ ευχαριστώ Τάσο! Καλή συνέχεια χωρίς άλλες στραβές. Οι φωτό τα σπάνε!! χωρίς στραβές δύσκολα, τουλάχιστον να θέλουν λιγότερο απο 60 μέρες για να περάσουν Μπράβο πολυ ωραία ολα μην βιαστείς να βαλεις ψαρια τωρα που έριξες αυτα μέσα και αν το κανεις πριν τα ριξεις ενα δεκαήμερο σε καραντίνα μόνο καλο θα κανει. Λυκούργο γιατι το λές αυτό? Στη λογική οτι γενικά πρέπει να περνάνε καραντίνα τα ψάρια ή κατι πιο συγκεκριμένο στη περίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Ernesto Karampelas 11 Φεβρουαρίου 2015 #418 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Πανέμορφο ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Φεβρουαρίου 2015 #419 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Αντε με το καλο τωρα αλλο κακο να μην σε βρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 11 Φεβρουαρίου 2015 #420 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Ολεεεεεε επιτέλουςςςςςςςς!!!!! Η υπομονή όλου αυτού του καιρού τελικά απέδωσε καρπούς! Άντε έγινε πάλι κούκλα και έτσι εύχομαι να μεινει! Ελπίζω όχι άλλες αναποδιές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Φεβρουαρίου 2015 #421 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Χαίρομαι που ρωτάς η λογική ειναι οτι τα ψαρια σου περάσανε με διαδικασία για κάποιο χρονικό διάστημα στην καραντίνα δηλαδη σε διαφορετικό περιβάλλον! το κύριος ενυδρειο δεν ειχε τίποτα με σκοπό να καθαρίσεις απο τα παράσιτα που κατα 99,9% εχει γίνει τωρα ξαναβαζεις τα ψαρια μέσα και αυτα πρεπει να προσαρμοστούν παλι, οσο και να ακούγεται υπερβολικό! με αποτελεσματα να μην ειναι χαλαρά και ήρεμα οποτε ειναι ευάλωτα στα πάντα και επειδη αυτο το 0,01% να υπαρχει το παράσιτο στο ενυδρειο που μπορεί να επέζησε η σε κάποιο απο τα ψαρια πανω γ αυτο προτείνω να περιμένεις για ενα μηνα τωρα απο αυτο τον μηνα και πέρα πολυ προσοχη στις προσθήκες οργανισμών διότι εχεις ενα πανέμορφο ψαρι που με το ick εχουν πολυ καλη σχέση! Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2015 - lykourgos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Φεβρουαρίου 2015 #422 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Πανο μια χαρα το βλεπω να εισαι καλα να το χαιρεσε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargo12 11 Φεβρουαρίου 2015 #423 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Κουκλί το ενυδρείο σου φίλε μου με πολύ ωραία χρώματα. Να το χαίρεσαι και σου εύχομαι καλή συνέχεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Φεβρουαρίου 2015 #424 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σου ρε Πανο με τι φωτογραφιαρες σουυυυ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #425 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 να στε καλά παίδες!! Λυκούργο, thnks για την ανάλυση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος