paris soroni 6 Μαίου 2014 #1 Share 6 Μαίου 2014 (edited) Παιδια καμια παγιδα να τα εξαφανισω εχω γεμισει Εκατομυρια τα μωρα τους Έγινε επεξεργασία 6 Μαίου 2014 - paris sorono Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Μαίου 2014 Author #2 Share 6 Μαίου 2014 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Μαίου 2014 #3 Share 6 Μαίου 2014 Δεν χρειάζεται η πλήρης εξαφάνισή τους αλλά ο έλεγχος του πληθυσμού τους. Βγάλε για αρχή με το χέρι όσα μπορείς , χρησιμοποίησε μια αυτοσχέδια παγίδα (ένα μπολ βάζοντας για δόλωμα ένα μικρό κομμάτι αγγούρι η μαρούλι), πρόσθεσε εαν σε παίρνει 3-4 helena, και τάιζε με προσοχή ώστε να μην υπάρχουν περισευματα τροφής. Θα δεις πολύ γρήγορα αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Μαίου 2014 Author #4 Share 6 Μαίου 2014 Οκ ευχασριστω φιλε σωτηρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Μαίου 2014 #5 Share 6 Μαίου 2014 Πάρη, ποιο ειδος σαλιγκαριου είναι ? Αν ειναι απο αυτα που θαβοντε στο υποστρωμα , μην τα πετάξεις τα θέλω,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαίου 2014 #6 Share 6 Μαίου 2014 Σε λαθος κατηγορια το ανοιξες το θεμα..λιγο προσοχη παρακαλω! Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Μαίου 2014 Author #7 Share 6 Μαίου 2014 Οκ Νικο θα σου δωσω οσα θελεις αυτα που θαβονται ειναι αλλα προσεχε γιατι αναπαραγωνται ευκολα και θα γεμισεις σε χρονο 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Μαίου 2014 #8 Share 6 Μαίου 2014 Αυτο ακριβώς και θέλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος