Δίας 11 Μαίου 2014 #76 Share 11 Μαίου 2014 ρε συ δεν τράβηξα ούτε μια εγω...τι να κάνω τον ποιο όμορφο τραβαγανε χαχαχαχαχα Ετσιιιιιι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . χαχαχχαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 11 Μαίου 2014 #77 Share 11 Μαίου 2014 Αλλη μια πολυ ωραια συναντηση αν και εγω επρεπε να φυγω νωριτερα προλαβα και γνωρισα δυο παιδια που ειχαμε μιλησει εδω αλλα δεν ειχαμε βρεθει απο κοντα........ Angelkouk73.....χαρηκα για την γνωριμια! Antonium98.....επισης χαρηκα που σε γνωρισα και ελπιζω να σου αφησαμε καλη εντυπωση μιας και ηρθες για πρωτη φορα! Το μονο παραπονο.....οτι ημουν περικυκλωμενος απο 4-5 δισκαδες!!!!Ε,ποσο να αντεξω????Εφυγα!!!!αχαχαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 11 Μαίου 2014 #78 Share 11 Μαίου 2014 Πρωτη φορα που ηρθα και μπορω νανπω οτι περασα πολυ ωραια. Και εγω χαρηκα που σε γνωρισα φιλε georgerocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 11 Μαίου 2014 #79 Share 11 Μαίου 2014 Αλλη μια πολυ ωραια συναντηση αν και εγω επρεπε να φυγω νωριτερα προλαβα και γνωρισα δυο παιδια που ειχαμε μιλησει εδω αλλα δεν ειχαμε βρεθει απο κοντα........ Angelkouk73.....χαρηκα για την γνωριμια! Antonium98.....επισης χαρηκα που σε γνωρισα και ελπιζω να σου αφησαμε καλη εντυπωση μιας και ηρθες για πρωτη φορα! Το μονο παραπονο.....οτι ημουν περικυκλωμενος απο 4-5 δισκαδες!!!!Ε,ποσο να αντεξω????Εφυγα!!!!αχαχαχαχαχα Που θα παει θα σε γυρισουμε και σενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 11 Μαίου 2014 #80 Share 11 Μαίου 2014 Που θα παει θα σε γυρισουμε και σενα! Σ'ακουει ο Θοδωρης.....προσεχε!!!αχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 11 Μαίου 2014 #81 Share 11 Μαίου 2014 Γενικα χαρηκα που σας γνωρισα ολους σας. Ακομη μου αρεσε πολυ και η δισκοκουβεντα που ειχαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 11 Μαίου 2014 Author #82 Share 11 Μαίου 2014 Εγώ στην θέση σου με τέτοιες γνωριμίες δεν θα χαιρόμουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 11 Μαίου 2014 #83 Share 11 Μαίου 2014 Εμ βεβαια με τα ξενυχτια που τραβας με αυτους που εχεις μπλεξει, λογικο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Μαίου 2014 #84 Share 11 Μαίου 2014 ρε συ δεν τράβηξα ούτε μια εγω...τι να κάνω τον ποιο όμορφο τραβαγανε χαχαχαχαχα Με τις καμπυλες ευημεριας οπως εθεσες και ο ιδιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 11 Μαίου 2014 Author #85 Share 11 Μαίου 2014 Βάζω και τον εαυτό μου στις ''κακές'' γνωριμίες Δημήτρη όχι να βγάζω την ουρά μου απ'έξω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 11 Μαίου 2014 #86 Share 11 Μαίου 2014 Μεσα απο Μεγαρα εννοω; ναι μεσα απο τα μεγαρα...Εχεις γνωστους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 11 Μαίου 2014 #87 Share 11 Μαίου 2014 Παντως ασχετως ολων αυτων, περασαμε ομορφα και αυτη τη φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 11 Μαίου 2014 Author #88 Share 11 Μαίου 2014 Πάω στοίχημα ότι και την επόμενη θα περάσουμε πολύ καλά !!!!!Γνωρίζοντας μέλη από κοντά και κάνοντας νέους ψαροκαμένους φίλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Μαίου 2014 #89 Share 11 Μαίου 2014 ναι μεσα απο τα μεγαρα...Εχεις γνωστους? Οχι αλλα επισκεπτομαι τα Μεγαρα πολυ συχνα το χειμωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 11 Μαίου 2014 #90 Share 11 Μαίου 2014 Σ'ακουει ο Θοδωρης.....προσεχε!!!αχαχαχαχα!!! Μην το αρνήσαι Γιώργο. Είναι θέμα χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 11 Μαίου 2014 #91 Share 11 Μαίου 2014 Παλι το κλεισαμε το μαγαζι! Πως τα καταφερα κι εμεινα εγω και με 2 δισκαδες και εναν υποψηφιο καμενο δεν καταλαβα! Ο υποψήφιος έπεσε αμαχητί χθές. Είναι δικός μας πλέον. Το μικρόβιο πέρασε και σε αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 11 Μαίου 2014 #92 Share 11 Μαίου 2014 Γιατι δεν τις κανουμε ποιο συχνα τις συναντησεις??? Ας πουμε καθε δευτερο σαββατοκυριακο η τουλαχιστον δυο φορες τον μηνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 11 Μαίου 2014 #93 Share 11 Μαίου 2014 Μην το αρνήσαι Γιώργο. Είναι θέμα χρόνου. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος