PanaGreco 4 Μαίου 2014 #1 Share 4 Μαίου 2014 Απόψε καρποφόρησε το νέο ειδύλλιο ενός νέου ζεύγους. Ο San Merah που ήρθε πρόσφατα στην παρέα των υπολοίπων ζευγάρωσε με την (όπως αποδείχτηκε ) alenquer που είχα εδώ και πολύ καιρό. Τελικά μήπως τα ίδια χρώματα έλκονται περισσότερο μεταξύ τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 4 Μαίου 2014 #2 Share 4 Μαίου 2014 Καλησπερα σας και συνχαρητηρια. Εμενα μου ειχε γεννησει με τον curuai τον f1 αλλα δεν μου ειχαν γονημοποιησει αυγα. Και παλι συνχαρητηρια και φιανεται οτι το ψαρακι ειναι σε καλα χερια και περναει καλα. Αντε μακαρι να σας τα κρατησουν να γινεται και παππους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sport Billy 4 Μαίου 2014 #3 Share 4 Μαίου 2014 Μπράβο Παναγιώτη υπέροχο απλά υπεροχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 4 Μαίου 2014 #4 Share 4 Μαίου 2014 Μπράβο Παναγιώτη γεννήστρα τώρα , υπέροχοι γονείς προμηνύουν υπέροχα παιδιά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 4 Μαίου 2014 #5 Share 4 Μαίου 2014 Ωραιο ζευγαρι....ο σαν μεραχ ειναι σιγουρα ο αρσενικος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 4 Μαίου 2014 #6 Share 4 Μαίου 2014 (edited) Ναι και εμενα οταν μου ειχε κανει γεννα με τον f1, ο f1 εκανε τα αυγα Έγινε επεξεργασία 4 Μαίου 2014 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 4 Μαίου 2014 #7 Share 4 Μαίου 2014 ωραια ψαρια.μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 4 Μαίου 2014 Author #8 Share 4 Μαίου 2014 Θα δούμε πως θα τα πάνε ,απειροι γαρ και τα δύο. Αν δεν φάνε τα αβγά μάλλον θα πάνε στην γεννήστρα. Θα δούμε αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 4 Μαίου 2014 #9 Share 4 Μαίου 2014 Και να τα φάνε 1-2 φορές θα μάθουν εγώ θα σου έλεγα αν δεις ουρίτσες και να μην ζήσουν για τον α,β λόγο μετά γεννήστρα και άστα θα τα καταφέρουν μετά από μία δύο προσπάθειες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 4 Μαίου 2014 Author #10 Share 4 Μαίου 2014 Απόψε καρποφόρησε το νέο ειδύλλιο ενός νέου ζεύγους. Ο San Merah που ήρθε πρόσφατα στην παρέα των υπολοίπων ζευγάρωσε με την (όπως αποδείχτηκε ) alenquer που είχα εδώ και πολύ καιρό. Τελικά μήπως τα ίδια χρώματα έλκονται περισσότερο μεταξύ τους? Τι λέτε για αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 4 Μαίου 2014 #11 Share 4 Μαίου 2014 Δεν νομίζω να παίζει το χρώμα τόσο μεγάλο ρόλο εμένα 3 από τα 4 ζευγάρια που έχουν περάσει από τα χέρια μου ήταν διαφορετικού χρώματος . μάλλον είναι θέμα ηλικίας , αν κάποιο αρσενικό είναι σε ηλικία ζευγαρώματος θα ζευγαρώσει με κάποιο θηλυκό μου θα είναι και αυτό σε γόνιμη ηλικία άσχετα από το χρώμα.Αυτή είναι η άποψη μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Μαίου 2014 Author #12 Share 5 Μαίου 2014 Day 2. Μικρές απώλειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonedessa 5 Μαίου 2014 #13 Share 5 Μαίου 2014 Πανέμορφο ζευγάρι, θα βγάλουν κουκλιά !!!!! Με το καλό και ουρίτσες !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 18 Μαίου 2014 #14 Share 18 Μαίου 2014 Παναγιωτη τελικα???μπηκαν σε γεννηστρα???η τα χεις στο κυριως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 18 Μαίου 2014 Author #15 Share 18 Μαίου 2014 Έχουν γεννήσει 2 φορές ακόμα από τότε. Δεν έχω προλάβει να δω ουρίτσες γιατί τα τρώνε αμέσως. Τα αφήνω για να μάθουν λίγο και μέχρι να δω ουρίτσες για να πιστοποιηθεί ο αρσενικός και μετά θα πάνε στην γεννήστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 18 Μαίου 2014 #16 Share 18 Μαίου 2014 Ωραιοςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος