Jump to content

Βοηθήστε Με Να Αποφασίσω ( 1000Lt )

Recommended Posts

Χαίρεται αλάνια .

Ετοιμάζω ένα ενυδρείο κοντά στον τόνο . Δεν μπορώ να αποφασίσω τι ψάρια θα βάλω μέσα .

Τα πράγματα έχουν ως εξής .

Έχω στην κατοχή μου ήδη :

* Ghost Knife Fish

* Parrot Cichlid

* 3 Oscar ( 2 red , 1 lutino )

* Albino Pangasius

* Galagher

Επειδή είχα μπριζωθεί να ετοιμάσω ενυδρείο με Monster Fish , θα ετοιμάσω ένα ενυδρείο κοντά στον τόνο , ίσως και λίγο παραπάνω .

Επειδή όμως πρωτεύον σκοπός μου ήταν να επικρατήσει και λίγο χρώμα στο ενυδρείο , το ξανά σκέφτηκα και είδα ενυδρεία με Δίσκους και πραγματικά είναι κάτι το τρομερό . Το θέμα είναι ότι έχω εδώ και καιρό τα ψάρια και δεν ξέρω τι να κάνω .

Το ενυδρείο που θα ετοιμάσω θα είναι πολύ μεγάλο για δίσκους , εκτός αν βάλω πάρα πολλούς , πράγμα που δεν γίνεται γιατί ο ένας μόνο γνωρίζετε πόσο κοστίζει , από την άλλην όμως , δεν ξέρω...

Μπορείτε να με βοηθήσετε στο να επιλέξω ;

Ευχαριστώ .

Κυριάκος

8 με 10 δισκους θα ηταν σπεσιαλ! Και με τον καιρο προσθετες κι αλλου αν ηθελες! Αυτη τη στιγμη τι θες να κανεις; Να κρατησεις αυτα που εχεις ή να πας σε κατι αλλο;

Εμ το θέμα αυτό είναι , δεν ξέρω τι θέλω , θέλω χρώμα στο ενυδρείο αλλά και να μην δώσω αυτά που έχω γιατί τα μεγάλωσα εγώ και δεν μου πάει η καρδιά ...

Ενώ για το ενυδρείο με moster fish θα ήταν κομπλε αυτά που έχω αλλά από χρώματα θα ήταν αρκετά μουντό !

Nα σου πω την αληθεια τα ψαρια που εχεις τωρα δεν με συγκινουν αλλα καταλαβαινω απολυτα το δεσιμο σου!

Και εγώ βλέποντας τους δίσκους ξετρελάθηκα η αλήθεια είναι αλλά και αυτά που έχω δεν θέλω να τα δώσω... Τι να κάνω ; Έχω σκάσει .

Να φτιάξω δύο 500άρια ; Θα χρειαστώ περισσότερα φίλτρα - υλικά = ρεύμα = έξοδα .

Δεν ξέρω και έχω τρελαθεί 1 βδομάδα τώρα...

Αν πας σε κατι τετειο που λες.

Αν πας σε κατι τετειο που λες.

Με γκαπυ!!!! Χαχαχαχαχα!

Φιλε macedonia_greece τα ψαρια που εχεις τωρα ηλικιακα που βρισκονται και σε τι μεγεθος ειναι;

Με γκαπυ!!!! Χαχαχαχαχα!

Φιλε macedonia_greece τα ψαρια που εχεις τωρα ηλικιακα που βρισκονται και σε τι μεγεθος ειναι;

Βρε Τεο εγω του ειπα του φιλου, για τον ογκο που θελει με δισκους.

Κι αυτο που του λεει ο Κωστας ειναι μια λυση και να κρατηση τα μεγαλα που εχει, με ενα παρα

πολυ καλο διακοσμο!

Ναι Δημητρη μου το καταλαβα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω τους δισκους με τα γκαπυ!

https://www.youtube.com/watch?v=Gn27O8cFNdQ

Εγω θα εκανα κατι σαν αυτο...Απ τ αγαπημενα μου!!!Πως σου φαινεται?

γεια σου φίλε .

οι φροντόζες πως σου φαίνονται ?????

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας ...

Όντως ένα τόνο και γκάπι , υπερβολή ... Πολύ απλό το έχει ο τύπος , ούτε ένα δεντράκι μέσα , ούτε ξύλα ούτε τίποτα...

Σίγουρα αν πάω σε monster fish θα ήταν από τα πρώτα το arowana .

Φίλε Sturm τα 2 όσκαρ από τα 3 είναι περίπου 2 χρονών , ο τρίτος oscar είναι σε ένα 80άρι ενυδρείο γιατί είναι ο βενιαμίν της παρέας , παρέα με το pangasius albino και το ghost knife fish .

Ο Galagher επίσης κοντά στους 40 πόντους .

Φίλε johnbaggios δεν θέλω Αφρικάνες , δεν με αντιπροσωπεύουν να το πω καλύτερα ! :)

Πιθανότατα τελικά στον τόνο να βάλω τα ψάρια που έχω ήδη και να αγοράσω αναγκαστικά ένα ακόμη μεταχειρισμένο ενυδρεία κοντά στα 400 λίτρα .

Πόσοι δίσκοι ζουν άνετα στο 400άρι ;

Oποτε δεν ειναι και μεγαλα ηλικιακα! Αρα εγω θα κραταγα τα οσκαρ και το μαχαιροψαρο, τα υπολοιπα θα τα εδινα, δηλαδη τους καραχαριες και το παπαγαλοψαρο και θα προσθετα μεσα αλλα μεγαλα ψαρια. Μεχρι και παρα πολυ ωραιους πλεκοστομους μπορεις να βαλεις!

Σε 400 λιτρα ανετα ζουν 8-10 δισκακια!

Πανέμορφα , σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ιδέες σας και για τον κόπο σας παιδιά , τελικά κάτι τέτοιο θα φτιάξω ...

Να είστε καλά και σύντομα θα δείτε τα έργα μου :):P

Mπορεις να βαλεις πανεμορφες αμερικανες οπως jack dempsey, jaguar cichlid κτλ!

Το γνωρίζω ότι είναι πανέμορφα ψάρια ... Θα κάνουν όμως στο ενυδρείο με τα τέρατα ; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...