timor 3 Μαίου 2014 #1 Share 3 Μαίου 2014 ...που θα 'θελα!!! Αχ, άτιμη κοινωνία, άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Μαίου 2014 #2 Share 3 Μαίου 2014 γεια σου φιλε μου ενα θα πω με 3 σκελη απο φωτισμο ειναι οκ ,πολυ ψηλο aquascape ελλειψη κρυιψωνων Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 3 Μαίου 2014 Author #3 Share 3 Μαίου 2014 niknik, το ψηλό aquascape για μένα είναι τέλειο! Και έξω από το νερό να έβγαινε, ακόμη καλύτερα. Όσο για τις κρυψώνες έχεις δίκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 3 Μαίου 2014 Author #4 Share 3 Μαίου 2014 άλλη μια πλάι Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 3 Μαίου 2014 Author #5 Share 3 Μαίου 2014 και το "νοικοκυριό" από κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 3 Μαίου 2014 Author #6 Share 3 Μαίου 2014 Το ενυδρείο και το επιπλάκι από κάτω είναι της ELOS (οι γνωρίζοντες μπορούν να φανταστούν και την τιμή!) Τα στοιχεία του ενυδρείου: Tank: Elos Pool 160 (145 Gallons)Lighting: Ecotech Radion Pro (3)Flow: Ecotech Vortech MP40W ES (2)Return: Sicce Syncra Silent 2.5Skimmer: Elos PS2000Filtration: Reef Dynamics BPR135 Biopellet Reactor Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Μαίου 2014 #7 Share 3 Μαίου 2014 Το ενυδρείο και το επιπλάκι από κάτω είναι της ELOS (οι γνωρίζοντες μπορούν να φανταστούν και την τιμή!) Τα στοιχεία του ενυδρείου: Tank: Elos Pool 160 (145 Gallons) Lighting: Ecotech Radion Pro (3) Flow: Ecotech Vortech MP40W ES (2) Return: Sicce Syncra Silent 2.5 Skimmer: Elos PS2000 Filtration: Reef Dynamics BPR135 Biopellet Reactor φθηνο βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 3 Μαίου 2014 Author #8 Share 3 Μαίου 2014 φθηνο βλεπω όόόόόόόλα τζάμπα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 3 Μαίου 2014 Author #9 Share 3 Μαίου 2014 Επίσης πολύ όμορφη η ιδέα του συγκεκριμένου μπλε στη πλάτη και σε όλους τους τοίχους του δωματίου που βρίσκεται το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Μαίου 2014 #10 Share 3 Μαίου 2014 εχω την εντυπωση οτι εισαι ετοιμος να φτιαξεις ενα τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 4 Μαίου 2014 Author #11 Share 4 Μαίου 2014 εχω την εντυπωση οτι εισαι ετοιμος να φτιαξεις ενα τετοιο ααααααααχ Νίκο μου (φαντάζομαι οτι σε λένε έτσι - εδώ Αλέξης παρεππιπτόντως) το μόνο που είμαι έτοιμος είναι να κάτσω στ' αυγά μου!!! Άντε, αν ανοίξω τον κουμπαρά, ίσως μου φτάνουν να αγοράσω τη μπλε μπογιά να βάψω το δωμάτιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Μαίου 2014 #12 Share 4 Μαίου 2014 ααααααααχ Νίκο μου (φαντάζομαι οτι σε λένε έτσι - εδώ Αλέξης παρεππιπτόντως) το μόνο που είμαι έτοιμος είναι να κάτσω στ' αυγά μου!!! Άντε, αν ανοίξω τον κουμπαρά, ίσως μου φτάνουν να αγοράσω τη μπλε μπογιά να βάψω το δωμάτιο!!! Αλεξη να ηξερες ποσο σε καταλαβαινω.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos07 4 Μαίου 2014 #13 Share 4 Μαίου 2014 Και η τηλεοραση ετοιμη με το playstation ανοιχτο...ε ρε γλεντια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Μαίου 2014 #14 Share 4 Μαίου 2014 Παντού υπάρχει ένας κινέζος..... Αντλία επιστροφής dc ή skimmer coralbox το θηρίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος