Jump to content

Ιδεες Για Εξοντωση Anthelia-Like Πεστ

Recommended Posts

χαιρετω τη παρεα!!!

στο ριφακι μου (120λ) εχω μερικου βραχους που εχουν καλυφθει απο ειδος πολυποδα σαν ανθελια. Δεν μεγαλωνει ΠΑΑΑΡΑ πολυ γρηγορα, προς το παρων δεν κινδυνευει τιποτα, ομως αργα η γρηγορα θα πρεπει να κανω κατι...για να μην εχω anthelia-theme-reef-tank...

χθες εβγαλα τα πιο ευκολα βραχια τα εξισα τα αφισα για λιγο κ σε νερο απο οσμωση, και παει. ομως στη βαση του ακουασκαηπ εχω ενα μεγαλο κοματι βραχο που δεν θελω να τον βγαλω (αμμωνια κτλ κτλ). Αυτο λοιπον το κομματι ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχει πολυ ανθελια πανω του.

για πειτε καμια ιδεα πως να την ξεπαστρεψω? σκεφτηκα πατεντα ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ με αλουμινοχαρτο :P.

να καλυψω για καμια βδομαδα (δυο?) με αλουμινοχαρτο οτι μπορω και να ψοφησει απο ελλειψη φωτος...και μπορω να το κανω τμηματικα να μην εχω θεματα με αμμωνια/αλλα χημικα.

ΥΓ. και μιας ειμαι εδω, μηπως υπαρχει καποιος τροπος να μετακινησω ενα κλαμ που εχει πιαστει σε βραχο? φοβαμαι οτι αν παω να το τραβηξω στα κοψει το ποδι του...

Έγινε επεξεργασία - akisem

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα για πολύ καιρό μάλιστα, δοκίμασα διάφορα, ξίδια, κάψιμο κλπ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ως δια μαγείας μετά από καιρό άρχισε να ξαφνίζεται μόνο του,,,,, δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο μέχρι που μέτρησα την αλατότητα που είχε πέσει κάτω από το 1019 γιατί είχα παρατήσει το ενυδρείο στην τύχη του.

Δεν είμαι και 100% σίγουρος αν ήταν αυτή η λύση, αλλά να που έτσι έφυγε τελείως

ναι αλλα δεν γινεται υποθετω...οι υπολοιποι οργανισμοι θα την ακουσουν...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...