magman 3 Μαίου 2014 #1 Share 3 Μαίου 2014 Η ερωτηση ειναι αν αυξανοντας την ποσοτητα των κοραλιων ανεξαρτητος απαιτησεων υπαρχει και αναλογη αυξηση της ζητησης σε φως. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Μαίου 2014 #2 Share 3 Μαίου 2014 σε πολλα κοραλια,δεν ειναι ευλογο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 3 Μαίου 2014 Author #3 Share 3 Μαίου 2014 Οχι για ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Μαίου 2014 #4 Share 3 Μαίου 2014 Για να καταλαβω. Εχεις 200 λιτρα ενυδρειο με 200W φωτισμο. Ρωτας αν στοκαρεις φουλ,αν χρειαζεται να ανεβεις σε watt; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Μαίου 2014 #5 Share 3 Μαίου 2014 Αυτο που λες Στρατο το ειχα και εγω απορια, οποτε και εαν δεν ρωταει ο φιλος μπορεις να μου/μας το απαντησεις... Συγνωμη εαν βγαινω εκτο θεματος φιλε, βρηκα ευκαιρια και χωθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 3 Μαίου 2014 Author #6 Share 3 Μαίου 2014 Αυτο ακριβως Στρατο. Οσο στοκαρεις πρεπει να ανεβαζεις φωτισμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Μαίου 2014 #7 Share 3 Μαίου 2014 Όχι. Αρκεί να μην δημιουργούνται σκιές. Αν ένα κοράλλι μεγαλώνει με τον φωτισμό που του δώσεις από φράγκ, θα συνεχίσει να μεγαλώνει μέχρι να βγει έξω. Αυτό που θα ζητήσει παραπάνω όσο μεγαλώνει, είναι η κυκλοφορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Μαίου 2014 #8 Share 3 Μαίου 2014 Αυτο που λες Στρατο το ειχα και εγω απορια, οποτε και εαν δεν ρωταει ο φιλος μπορεις να μου/μας το απαντησεις... Συγνωμη εαν βγαινω εκτο θεματος φιλε, βρηκα ευκαιρια και χωθηκα Θα σου απαντησω με δυο ερωτησεις. Ξεκινας ενα ενυδρειο 200 λιτρα με 200 w φωτισμο,με την προοπτικη να φτασεις να εχεις 1000 w φωτισμο; Κι αν το ενυδρειο σου ειναι 600 λιτρα;Θα ανοιξεις υποσταθμο της ΔΕΗ στο μπαλκονι σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Μαίου 2014 #9 Share 3 Μαίου 2014 Αυτο ακριβως Στρατο. Οσο στοκαρεις πρεπει να ανεβαζεις φωτισμο; εισαι καλημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 3 Μαίου 2014 #10 Share 3 Μαίου 2014 Θα σου απαντησω με δυο ερωτησεις. Ξεκινας ενα ενυδρειο 200 λιτρα με 200 w φωτισμο,με την προοπτικη να φτασεις να εχεις 1000 w φωτισμο; Κι αν το ενυδρειο σου ειναι 600 λιτρα;Θα ανοιξεις υποσταθμο της ΔΕΗ στο μπαλκονι σου; Ουπς 3 ερωτήσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Μαίου 2014 #11 Share 3 Μαίου 2014 Συγουρα οχι, αλλα απλα ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 4 Μαίου 2014 Author #12 Share 4 Μαίου 2014 Η ερωτηση μου γεννηθηκε απο την εμπειρια μου στα φυτεμενα. Με καλυψατε παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος