karatasis 3 Μαίου 2014 #1 Share 3 Μαίου 2014 Παιδια θελω να μου πειτε καποιο αντιχλωριο που να εχει και αλοη μεσα...... μιας και μου τελειωσε το παλιο που δεν ειχε........ και σε παλαιοτερη συζητηση μου ειχαν πει τα παιδια εδω να παρω με αλοη..... τα πετσοπ εδω ουτε που ξερουν τι ειναι αυτο...... αλλα και σε καταστηματα που κοιταω στο ιντερνετ δεν γραφουν αν εχει αλοη.....οποτε τη βοηθεια σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 3 Μαίου 2014 #2 Share 3 Μαίου 2014 Το JBL Biotopol έχει αλόη.http://www.jbl.de/en/aquatics-freshwater-products/detail/2316/jbl-biotopol#info Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 3 Μαίου 2014 #3 Share 3 Μαίου 2014 Aquarium pharmaceuticals stress coat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Μαίου 2014 #4 Share 3 Μαίου 2014 Προφανως ο φιλος γιουβεντινος παραπανω εχει προσβαση μονο σε προιοντα jbl,γιατι οπου διαβαζω μονο αυτα βλεπω να προτεινει..δεν ειναι κακο αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα με αυτα που κυκλοφορουν οπως πχ αυτο που προτεινε ο φιλος stav παραπανω. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 3 Μαίου 2014 #5 Share 3 Μαίου 2014 Προφανως ο φιλος γιουβεντινος παραπανω εχει προσβαση μονο σε προιοντα jbl,γιατι οπου διαβαζω μονο αυτα βλεπω να προτεινει..δεν ειναι κακο αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα με αυτα που κυκλοφορουν οπως πχ αυτο που προτεινε ο φιλος stav παραπανω. Mobile klaz speaking... Μη σου πω ότι βγάζω και κέρδος από τα JBl γι'αυτό τα προτείνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαίου 2014 #6 Share 3 Μαίου 2014 (edited) Stress coat μακραν απο τα καλυτερα που υπαρχουν! Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 3 Μαίου 2014 Author #7 Share 3 Μαίου 2014 ok παιδια το βρηκα κιολας! Ευχαριστω για τις απαντησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Μαίου 2014 #8 Share 3 Μαίου 2014 Μη σου πω ότι βγάζω και κέρδος από τα JBl γι'αυτό τα προτείνω. ενταξει τωρα.μπορει να μην παρεξηγουμαι ευκολα αλλα οπως ειναι γραμμενα τα λογια σου προφανως μοιαζουν με ειρωνεια.αν κατι τετοιο ισχυει θα σε παρακαλουσα να αναιρεσεις.δεν σου μιλησα με τετοιο τονο παραπανω.Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 3 Μαίου 2014 #9 Share 3 Μαίου 2014 ενταξει τωρα.μπορει να μην παρεξηγουμαι ευκολα αλλα οπως ειναι γραμμενα τα λογια σου προφανως μοιαζουν με ειρωνεια.αν κατι τετοιο ισχυει θα σε παρακαλουσα να αναιρεσεις.δεν σου μιλησα με τετοιο τονο παραπανω. Mobile klaz speaking... Φίλε μου σου απαντώ έτσι επειδή σε ενα ποστ που το παιδί ρωτάει τι να προτείνουμε εσυ αντί να προτείνεις βρίσκεις προτειμότερο να χλευάσεις εμένα επειδή πρότεινα το συγκεκριμένο προιόν παρά να προτείνεις το προιόν που θεωρείς καλύτερο. Όσον αφορά το αν έχω προσβαση στα προιόντα αυτά εδώ που βρίσκομαι ισχύει και ανάμεσα στη sera και την jbl διαλέγω τη 2η με διαφορά. Το ίδιο μπορώ να πω και γω σε όσους προτείνουν το Prime ή αντιστοιχα προιόντα λες και κάνουν διαφήμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Μαίου 2014 #10 Share 3 Μαίου 2014 καταρχας δειξε μου που ακριβως σε χλευασα,γιατι βαζεις λογια στο στομα μου,ενω τα γραπτα μενουν. ??????????????????????? κατα δευτερον επετρεψε μου να αντικρουω τον ισχυρισμο σου,λεγοντας πως αρκετα απο τα προιοντα που εκθειαζεις ειναι για τον κεαδα. ΥΓ.ειλικρινα ορισμενοι ποσο ευκολα ''μυγιαζεστε'' ειναι αξιο λογου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος