giannisss 1 Μαίου 2014 #1 Share 1 Μαίου 2014 Καλησπέρα έχω ένα ενυδρείο με κιχλιδες παρατήρησα σήμερα στο τζάμι ένα ζωύφιο δεν μπορώ να το βγάλω με την κάμερα γιαυτό θα προσπαθήσω να δώσω περιγραφή είναι λευκό σε μέγεθος.πιο.μικρό από φακή... Ίσως σαν μισή φακή.... Έχει ένα σώμα σωληνοειδες αλλά ίσα.ίσα που φαίνεται και έχει μακριά πλοκαμακια... Από μακριά φαίνεται σαν αραχνουλα η σαν απταισια όσοι έχουν θαλασσινό... Μπορεί να με βοηθήσει κανείς με την αναγνώριση.... Τι είναι τούτο ?? Δεν ήξερα αν είναι ζωντανό....πήγα και το ενόχλησα με τον μαγνήτη για τα τζάμια... Μαζεύτηκε και μόλις έβγαλα τον μαγνήτη άρχισε να ανοίγει.... Έχω φρικάρει δεν γνώριζα ότι και στο γλυκό νερό υπάρχουν τέτοια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 1 Μαίου 2014 #2 Share 1 Μαίου 2014 Φωτο με τίποτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 1 Μαίου 2014 Author #3 Share 1 Μαίου 2014 Το χασα ρε συ φιλαράκι...... Μπορώ να σου δώσω όσες περιγραφές θες φώτο δεν.κατόρθωσα.... Είναι φαντάσου σαν ομπρελίτσα αλλά μόνο ο σκελετός... Άσπρο-διάφανο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 1 Μαίου 2014 Author #4 Share 1 Μαίου 2014 Από ότι έψαξα στο ίντερνετ είναι hydroid υπάρχουν στο θαλασσινό αλλά δεν ήξερα ότι θα έβλεπα στο γλυκό.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Μαίου 2014 #5 Share 1 Μαίου 2014 Δες λίγο εδώ για ύδρα (hydra) Τέρατα και εξωγήινοι στο ενυδρείο μου!!!Bugs you might encounter in your aquarium 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαίου 2014 #6 Share 2 Μαίου 2014 Υδρα ειναι οπως λεει και ο Θοδωρας πιο πανω!Απο τα πολλα ταισματα σου βγηκαν.Με τακτικες αλλαγες νερου,μειωση του ταισματος θα φυγουν.Ειναι ακινδυνες για τα ψαρια παντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος