rastafarian 20 Ιουνίου 2014 #51 Share 20 Ιουνίου 2014 Οι αλγες που εχεις ειναι επειδη αλλαξες λαμπες Θοδωρα,συν τα αρκετα νιτρικα που θα εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Ιουνίου 2014 Author #52 Share 20 Ιουνίου 2014 Ενταξει λογικο μου φαινεται και το περιμενα να σου πω την αληθεια. Η καφε δεν με απασχολει η αλλη ειναι που με απασχολει. Αν και ακομη δεν εχει εκδηλωθει πολυ φοβαμαι οτι θα μου τα κανει μανταρα μεσα. Αυριο θα μετρησω και θα ανοιξω κανονικο θεμα να δουμε τι να κανουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Ιουνίου 2014 #53 Share 20 Ιουνίου 2014 Πλακωσε τη με εξελ να τη καψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Ιουνίου 2014 Author #54 Share 20 Ιουνίου 2014 (edited) Θα καει λες με το εξελ; Δεν την εχω ξαναντιμετωπισει! Έγινε επεξεργασία 20 Ιουνίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Ιουνίου 2014 #55 Share 20 Ιουνίου 2014 Εγω ετσι την εκαψα και δεν ξαναβγηκε.Θα ριχνεις πολυ εξελ ομως και για κανα 2 εβδομαδες,στοχευμενα με συριγγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 21 Ιουνίου 2014 #56 Share 21 Ιουνίου 2014 Εννοειται οτι ριχνεις αφθονο excel στοχευμενα και επιβεβαιωνω οτι της αλλαζει τα φωτα!! Στην αλλαγη βαλε μαγιο και βουτα για καλο σιφωναρισμα αν την εχεις στην αμμο και ξυσιμο τα ξυλα με το αλφαδολαστιχο καθως θα τραβαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιουνίου 2014 Author #57 Share 21 Ιουνίου 2014 Δεν εχω στην αμμο. Θα τα βαλω ολα τα στοιχεια στο θεμα που θα ανοιξω για να το συζητησουμε εκτενεστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος