Sakisdraminos 1 Μαίου 2014 #1 Share 1 Μαίου 2014 ξερει κανεις που μπορω να βρω λεπτομεριες για DIY κατασκευη ATS? θελω να δοκιμασω γιατι ακουω πολι καλα αποτελεσματα! Επιδι θα μεγαλωσει το ρεεφ μου και θα παω σε παραπανω απο 400λιτρα νερο στο ενυδρειο+σαμπ θελω να κανω και καμια δοκιμη γιανα μην εχω αλγες στο ενυδρειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 2 Μαίου 2014 #2 Share 2 Μαίου 2014 Σάκη δες αυτό εδώ http://algaescrubber.net/forums/showthread.php?28-Hundreds-of-Waterfall-Scrubber-Designs. Θα πάρεις αρκετές ιδέες πιστεύω. Εδώ θα βρείς έναν υπολογιδτή για να υπολογίσεις τι σου χρειάζεται...https://docs.zoho.com/sheet/published.do?rid=b0tmj6d91ce368ee542aba6b2b670ae00412b. Καλή συνέχεια και ενημέρωνέ μας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 31 Ιουλίου 2014 Author #3 Share 31 Ιουλίου 2014 (edited) εγω ΓΙωργο επρεπε να κανω 10*10 με λιγο σχετικα φως και εκανα 18*58 με αρκετο φως και 24ωρο!!! Έγινε επεξεργασία 31 Ιουλίου 2014 - Sakisdraminos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 31 Ιουλίου 2014 Author #4 Share 31 Ιουλίου 2014 λεω να ερθεις να το παρεις καποια στιγμη να το δοκιμασεις στο δικο σου. θα κανει καλη διαφορα πιστευω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 31 Ιουλίου 2014 #5 Share 31 Ιουλίου 2014 εγω ΓΙωργο επρεπε να κανω 10*10 με λιγο σχετικα φως και εκανα 18*58 με αρκετο φως και 24ωρο!!! Εμένα πιθανόν να με καθαρίσει. Σίγουρα δεν θα με στεγνώσει πάντως..... Εσένα όμως σίγουρα σε ........ξεθέωσε...... :hot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 1 Αυγούστου 2014 Author #6 Share 1 Αυγούστου 2014 που να το εβλεπες κιολας!!!! ξενερωσα πολυ δουλεια η πατεντα! τωρα θα κανω μικροτερο με λιγοτερες ωρες απλα αρκετο φωτισμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος