Jump to content

240Lt Aquarium

Recommended Posts

Παναγιωτη μου εχεις δικιο το ειπαμε αλλα τη γινεται τωρα αλλοι μου λενε οτι αν αφερεσω το ενα ειδος και βαλω περισοτερες πετρες μεσα θα βρουν και αλλες κρυψωνες και θα περιοριστη η επιθετικοτητα τους.

και ο αλλος λογος ειναι οπως καταλαβαινεις οτι προσπαθω με καποιο τροπο να ταιριαξω και καποιο αλλο ειδος μεσα για να μην ειναι μονοτονο το ενυδρειο μου. Μου αρεσουν οι χρωματισμοι το κανουν ποιο χαρουμενο, και γι αυτο το λογο εχω σαστησει τωρα.ΥΣ.Δεν θελω να προσβαλω τη γνωμη σου ξερω οτι ειναι η πιο σωστη λυση αυτη που μου λες,αλλα πιστευω να με καταλαβαινεις τωρα.

Σε καταλαβαίνω και γι' αυτο απο τη στιγμή που σου είπα τη γνώμη μου και έκανα το "χρέος" μου σα συνχομπίστας, θα σε αφήσω να κρίνεις εσύ ποιό ειναι το σωστό, απο τη στιγμή βέβαια που έχεις ήδη συγκεντρώσει κι άλλες γνώμες εκτός της δικής μου και να κάνεις αυτο που εσυ τελικά θέλεις. Εύχομαι να το χαρείς το ενυδρειο σου χωρίς προβλήματα και απώλειες.

παντος τις πετρες θα της φτιαξω οπως μου εχεις πει και συντομα μαλιστα.τωρα για τα ψαρια θα σε ενημερωσω για την τελικη μου αποφαση και την εξελιξη που θα εχουν.

Τα ενυδρεια σου μπορω να τα δω σε βιντεακι τα εχεις καπου? Μου αρεσουν πολυ σαν εικονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...