Jump to content

Εμπαιγμός Της Νοημοσύνης

Recommended Posts

Παω να παρω τα χαπια μου :)

• Like 2

Επισης εαν ο ανηλικος κανει εγγραφη σε ενα φορουμ για ενηλικες, ψαχνετε, αρα οτι και να γινει και ας μιλαμε εμεις με το σεις και με το σας και να ειμαστε ολοι μερα κυριε ελεησων, ο ανηλικος εχει παρανεβει τον ηλικιακο κανονα και καλα να παθει....

Ο κανονισμος εχει εφαρμογει στα θεματα του φορουμ οταν αυτα μιλανε για το ενυδρειο, στις κατηγοριες που δεν ειναι για το ενυδρειο αλλα για την διασκεδαση και για το "σκοτωμα" της ωρας απλα δεν γινεται να εφαρμοστη, καμια αποστειρωμενη κοινωνια δεν επιβειωσε για πολυ...

Θα πω και κατι με καλη καρδια ομως, ας λυση το φορουμ πρωτα το παρασκηνιο και ας αφησει για ωρα τα ανεκδοτα και το youtube κτλπ....

Μια γνωμη ακομα με χαρουμενο τονο και υφος....

Ηταν 3 και εφυγες ο ενας ποσοι εμεινα?..............2 γιατι ο ενας ηταν χαμενο κορμι.Δεν νομιζω οτι μεσα απο ενα ανεκδοτο μπορει να προσβληθει ενα φορουμ με τοσα χρονια προυπηρεσιας και αν γινει εχει τοσα θεμα σοβαρα αξιολογα μελετημενα με μελη σοβαρα αξιολογα επισεις που θεωρο ειναι λαθος στο να μενουμε η να ψαχνουμε να βρουμε αιτιες η οτιδηποτε αλλο ασε που εχει συντονιστες το φορουμ που επιβλεπουν το θεμα.

Εδω θα συμφωνησω με το Νικο.

Α καλά εσάς ξεφήγατε ποιο πολύ από εμένα :)

Να το πω για μια ακόμη φορά ρώτησα ξεκάθαρα πιστεύτε ότι αγνοούμε τους κανόνες του φόρουμ ναι ή όχι, αν όχι έχει καλώς ας το κρίνουν οι συντονιστές δεν είναι δικιά μου δουλειά εγώ απλά έχω την αίσθηση ότι δεν τηρούμε τους νόμους.

δεν μίλησα περί ηθικής ή ανηθικότητας ούτε είπα πουθενά ότι κάτι ανάλογο είπε ο γιός μου. Ρε παιδιά αλλά είπα άλλα λέτε.

Εδω σταματώ και δεν προκυτε να απολογηθώ ούτε να κυνηγώ κακές μάγισσες, δυσλεκτικός είμαι δεν αλλά ξέρω τη γράφω. Το ερώτημα μου είναι ξεκάθαρο και οι απαντήσεις σας όμως όχι. Για 4-5 φορά ρωτώ ξανά πιστευτε όχι ότι βάση του κανονισμού τα ανέκδοτα με πονηρό περιεχόμενο με παραλλαγές γραμμάτων και με παπάκια παρεμβαίνουν τον κανονισμό ή όχι.

Αντι να απαντήσετε πάνω στο θέμα το γυροφέρνετε (όχι όλοι φυσικά) αυτήν την εντύπωση έχω αν κάνω λάθος έχει καλός .

Ξεκινας ενα θεμα, εμπλεκονται τοσοι ανθρωποι,προσπαθουν να απαντησουν στο ερωτημα σου και σταματας!

Σε ευχαριστουμε.

Eπειδη και ο γιος μου ειναι 21 ετων και ποδοσφαιριστης, και βραζει το αιμα του στο γηπεδο, στην παρεα του, στο facebook κτλ.

Ηθελα να σε ρωτησω Χρηστο, το παιδι με τους φιλους πως μιλαει; στην καφετερια; στο facebook στο γηπεδο;;;

Εγω δεν πιστευω οτι ο γιος σου απορησε με τα ανεκδοτα του forum......

Με ολο το σεβασμο χωρις να σου κανω υποδειξεις και χωρις ιχνος ειρωνειας, ειλικρινα απορω

Μακαρι να ζουσαμε σε εναν ομορφο "γυαλινο"κοσμο αλλα δυστυχως η κοινωνια μας ειναι μια ζουγκλα και επιβιωνει ο ισχυροτερος

Φιλικα Βασιλης :thumbsu:

Eπειδη και ο γιος μου ειναι 21 ετων και ποδοσφαιριστης, και βραζει το αιμα του στο γηπεδο, στην παρεα του, στο facebook κτλ.

Ηθελα να σε ρωτησω Χρηστο, το παιδι με τους φιλους πως μιλαει; στην καφετερια; στο facebook στο γηπεδο;;;

Εγω δεν πιστευω οτι ο γιος σου απορησε με τα ανεκδοτα του forum......

Με ολο το σεβασμο χωρις να σου κανω υποδειξεις και χωρις ιχνος ειρωνειας, ειλικρινα απορω

Μακαρι να ζουσαμε σε εναν ομορφο "γυαλινο"κοσμο αλλα δυστυχως η κοινωνια μας ειναι μια ζουγκλα και επιβιωνει ο ισχυροτερος

Φιλικα Βασιλης :thumbsu:

Κανείς δε θα ήθελε να ζει σε ενα γυάλινο κόσμο φιλαράκι, ξέρεις γιατί;

........γιατί θα έσπαγε εύκολα....και μετά γειά σας!

• Like 2

"Το aquazone cafe είναι ένας χώρος ο οποίος φτιάχτηκε για όλους εμάς που έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε λιγο, να εκτονωθούμε (πάντα μέσα σε κάποια σχετικά όρια-κανόνες) και να γράψουμε κάτι το οποίο δεν αφορά αποκλειστικά στο χόμπι μας.

Δεν είναι χώρος για θρησκευτικους,πολιτικούς.αθλητικούς προβληματισμους ή αντιπαραθεσεις.

Γι'αυτα υπάρχουν άλλα φόρουμ με αυτό τον προσανατολισμο.

Επίσης δεν είναι χώρος για προσωπικές επιθέσεις,διαμάχες ή δημιουργία θεμάτων με προτάσεις και αντιθέσεις όσον αφορά στην λειτουργία του φόρουμ.

Οι προσωπικές διαφωνίες λύνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων,τα οποία είναι ταυτόχρονα και ο καταλληλοτερος τρόπος για να ενημερώσουμε τους admin για κάτι το οποίο μας απασχολεί όσον αφορά στη λειτουργία του aquazone.

Όσον αφορά στις ύβρεις.

Είναι πάγια θέση του aquazone να μην επιτρέπει βωμολοχίες στις καθαρά ενυδρειακες ενότητες του.

Είναι εκτός κανονισμών οπότε και διαγράφονται.Σε περίπτωση επανάληψης έχουν και επιπτώσεις..

Στο aquazone cafe, υπάρχει μια ανοχή στο θέμα αυτό,αλλά πάντα μέσα σε κάποια λογικά όρια,τα οποία κρίνουν οι εκάστοτε αρμόδιοι συντονιστές της κατηγορίας.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία."

Έγινε επεξεργασία - Aquazone Mod Team

Να κανω μια προέκταση του θέματος. Στα κειμενα σου Χρήστο και στα δικα μου και σε πολλούς εδω μεσα υπαρχουν παρα πολλα ορθογραφικά λαθη. Πιστευεις οτι σε ενα "σοβαρο" φορουμ οπως θες να το αποκαλεις αν δεν υπήρχαν τα παραπανω ανέκδοτα με τις εκφράσεις, θα επρεπε να υπήρχαν ;

Μα θα μου πεις η ορθογραφία ειναι το θεμα, εδω για τα ψάρια μιλαμε. Ακριβως αλλα αυτο εχει την ιδια βάση με τον συλλογισμό δεν επιτρέπονται ανέκδοτα με υποννουμενα γιατι ειμαστε ενα σοβαρο φορούμ με επιστημονικά άρθρα και συζητήσεις για τα ψάρια. Μα αν ηταν ετσι που συμφωνω πως ειμαστε δεν θα επρεπε να τηρούμε τους κανόνες σύνταξης και ορθογραφίας. Σκεφτείτε ενας ξένος χομπιστας που έμπαινε στο φορουμ και τύχαινε να ξερει ελληνικα και διάβαζε την καθε λέξη λαθος τι συμπέρασμα θα έβγαζε. Και μιλώ εκ προσωπικής πείρας, διότι σε ενα αλλο φορουμ μαθηματικο δεν επιτρέπεται οχι μονο να κανεις ενα λαθακι στην ορθογραφία αλλα ακομα και χωρις τόνους διαγράφεται η δημοσίευση. ΑΥΣΤΗΡΟ ;; Ναι ειναι αλλα διασφαλίζουν την ποιότητα στα κειμενα του φορουμ. Δείτε τι μου απάντησαν οταν έγραψα ενα κείμενο.attachicon.gifimage.jpg

Κλαιω...πεταχτε με στην πυρα, ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ

"Το aquazone cafe είναι ένας χώρος ο οποίος φτιάχτηκε για όλους εμάς που έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε λιγο, να εκτονωθούμε (πάντα μέσα σε κάποια σχετικά όρια-κανόνες) και να γράψουμε κάτι το οποίο δεν αφορά αποκλειστικά στο χόμπι μας.

Δεν είναι χώρος για θρησκευτικους,πολιτικούς.αθλητικούς προβληματισμους ή αντιπαραθεσεις.

Γι'αυτα υπάρχουν άλλα φόρουμ με αυτό τον προσανατολισμο.

Επίσης δεν είναι χώρος για προσωπικές επιθέσεις,διαμάχες ή δημιουργία θεμάτων με προτάσεις και αντιθέσεις όσον αφορά στην λειτουργία του φόρουμ.

Οι προσωπικές διαφωνίες λύνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων,τα οποία είναι ταυτόχρονα και ο καταλληλοτερος τρόπος για να ενημερώσουμε τους admin για κάτι το οποίο μας απασχολεί όσον αφορά στη λειτουργία του aquazone.

Όσον αφορά στις ύβρεις.

Είναι πάγια θέση του aquazone να μην επιτρέπει βωμολοχίες στις καθαρά ενυδρειακες ενότητες του.

Είναι εκτός κανονισμών οπότε και διαγράφονται.Σε περίπτωση επανάληψης έχουν και επιπτώσεις..

Στο aquazone cafe, υπάρχει μια ανοχή στο θέμα αυτό,αλλά πάντα μέσα σε κάποια λογικά όρια,τα οποία κρίνουν οι εκάστοτε αρμόδιοι συντονιστές της κατηγορίας.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία."

Οποτε λογικα μεσα σε αυτα τα ορια ανοχης και του χιουμορ,βρισκονται τα παπακια,οι κοτουλες κλπ.

Οποιος λοιπον δεν θελει,να μην μπαινει να τα διαβαζει,ωστε να μην ενοχλειται,αλλα και να μην τσιγκλαει και αυτους που δεν ενοχλουνται!

:)

• Like 1

Εντάξει βρε παιδιά, οτι γίνεται, γίνεται σε μια θεματική ενότητα αποκλειστικά και μάλιστα με θέμα που δικαιολογεί πιστεύω αυτο που σχολιάζουμε. Ανέκδοτα ειναι!

Στο κάτω κάτω ο Στράτος έχει δίκιο παραπάνω.

Εντάξει βρε παιδιά, οτι γίνεται, γίνεται σε μια θεματική ενότητα αποκλειστικά και μάλιστα με θέμα που δικαιολογεί πιστεύω αυτο που σχολιάζουμε. Ανέκδοτα ειναι!

Στο κάτω κάτω ο Στράτος έχει δίκιο παραπάνω.

Το θεμα δεν ειναι να εχεις δικιο αλλα να το βρισκεις κιολας :P

:D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...