Jump to content

Εμπαιγμός Της Νοημοσύνης

Recommended Posts

Οπότε παιδιά το τελικό συμπέρασμα βγήκε και είναι ότι όπως σε μια κοινωνία υπάρχουν ανοχές και δεχόμαστε καλοπροαίρετα τα όποια συμβαίνουν εφόσον δεν μας θίγουν άμεσα έτσι πρέπει να συμβαίνει και στην διαδικτυακή μας κοινωνία πάντα μέσα στους γενικούς κανόνες.

Ανοχές, ενοχές, αποχές, εποχές !!!!

Οπότε παιδιά το τελικό συμπέρασμα βγήκε και είναι ότι όπως σε μια κοινωνία υπάρχουν ανοχές και δεχόμαστε καλοπροαίρετα τα όποια συμβαίνουν εφόσον δεν μας θίγουν άμεσα , (εδω μπαίνει κομμα φιλαράκι) έτσι πρέπει να συμβαίνει και στην διαδικτυακή μας κοινωνία πάντα μέσα στους γενικούς κανόνες.

......κατά τα άλλα η απάντησή σου με βρίσκει κάτι παραπάνω από σύμφωνο!!! Τα είπες όλα με λίγες λέξεις!

• Like 1

Έτοιμο για το μαθηματικό site σε βρίσκω χαχαχαχα!!!!

Ας πω και εγω την γνωμη μου πανω στο θεμα!

Συμφωνω με τον Χρηστο!Και αυτο γιατι εδω μεσα εχουμε καποιους κανονισμους και οι κανονισμοι ειναι κανονισμοι ειτε γραφεις την βρησια κανονικα ειτε με παπακια,σκυλακια η γατακια!Δηλαδη αν το γραψεις με @@@ δεν βρηζεις?Δεν καταλαβαινω δηλαδη γιατι θα πρεπει να γινετε αυτο?Υπαρχουν και μικρα παιδια που διαβαζουν το φορουμ και μη μου πειτε οτι εξω ακουν χειροτερα γιατι προσωπικα δεν με νοιαζει τι γινετε εξω,εδω οσο μπορουμε να τα προφυλαξουμε θα το κανουμε!

Εκανα μια παρατηρηση σε καποιο μελος που ενα ποστ του ηταν γραμμενο με χυδαιες λεξεις που ειχαν παπακια αλλα ολοι καταλαβαιναν τι εγραφε και παραλιγο να γινω κακος!Σας αρεσει να βλεπετε ποστ με βρησιδια?Τι γνωμη εχετε για ενα ποστ με βρησιες?Φυσιολογικο?

Να ξερετε,οτι προσωπικα οπου βλεπω τετοια και εχω δυνατοτητα να τα διορθωσω,θα το κανω και ας γινω ο κακος!

Οσον αφορα αγαπητε φιλε Loukas Pirdas αυτα που εγραψες,θα σου πω οτι επειδη δεν ξερεις ποιος ειναι ο Χρηστος και ο καθε Χρηστος,θα σε παρακαλουσα να μιλας λιγο καλυτερα.Δεν μπορεις να ξερεις την πορεια του καθενα μεσα σ αυτο το φορουμ και να εισαι σιγουρος οτι πολλες απο τις γνωσεις που παιρνεις απο εδω μεσα,υπαιτιος ειναι ο Χρηστος και μερικοι ακομα σαν και αυτον απο τοτε που ηταν στην ομαδα συντονισμου και οχι μονο!

• Like 1

Ας πω και εγω την γνωμη μου πανω στο θεμα!

Συμφωνω με τον Χρηστο!Και αυτο γιατι εδω μεσα εχουμε καποιους κανονισμους και οι κανονισμοι ειναι κανονισμοι ειτε γραφεις την βρησια κανονικα ειτε με παπακια,σκυλακια η γατακια!Δηλαδη αν το γραψεις με @@@ δεν βρηζεις?Δεν καταλαβαινω δηλαδη γιατι θα πρεπει να γινετε αυτο?Υπαρχουν και μικρα παιδια που διαβαζουν το φορουμ και μη μου πειτε οτι εξω ακουν χειροτερα γιατι προσωπικα δεν με νοιαζει τι γινετε εξω,εδω οσο μπορουμε να τα προφυλαξουμε θα το κανουμε!

Εκανα μια παρατηρηση σε καποιο μελος που ενα ποστ του ηταν γραμμενο με χυδαιες λεξεις που ειχαν παπακια αλλα ολοι καταλαβαιναν τι εγραφε και παραλιγο να γινω κακος!Σας αρεσει να βλεπετε ποστ με βρησιδια?Τι γνωμη εχετε για ενα ποστ με βρησιες?Φυσιολογικο?

Να ξερετε,οτι προσωπικα οπου βλεπω τετοια και εχω δυνατοτητα να τα διορθωσω,θα το κανω και ας γινω ο κακος!

Οσον αφορα αγαπητε φιλε Loukas Pirdas αυτα που εγραψες,θα σου πω οτι επειδη δεν ξερεις ποιος ειναι ο Χρηστος και ο καθε Χρηστος,θα σε παρακαλουσα να μιλας λιγο καλυτερα.Δεν μπορεις να ξερεις την πορεια του καθενα μεσα σ αυτο το φορουμ και να εισαι σιγουρος οτι πολλες απο τις γνωσεις που παιρνεις απο εδω μεσα,υπαιτιος ειναι ο Χρηστος και μερικοι ακομα σαν και αυτον απο τοτε που ηταν στην ομαδα συντονισμου και οχι μονο!

Κωστα επειδη γνωριζουμε το Χρηστο ( μεσα απο το φορουμ ) και τις γνωσεις του, ειναι παραξενο το θεμα που ανοιξε.

@tdinosauros

δεν είναι μόνο στα ανέκδοτα αλλά και σε ποστ πχ πρόσφατα υπήρχε ένα τέτοιο θέμα, άλλοτε πάλι δεν γράφονται καθαρά η λέξης αλλά εύκολα καταλαβαίνεις τη θέλει να πει ο ποιητής.

αλλά και μόνο στα ανέκδοτα να ήταν δεν είδα πουθενά στον κανονισμό να γίνετε αναφορά ότι επιτρέπονται τα βομολογα στα ανέκδοτα.

το θέμα δεν είναι κατά πόσο εσύ θεωρείς τα ανέκδοτα αθώα, ή κατά πόσο τα θεωρεί κάποιος άλλος ένοχα, αλλά είναι αν μπορούμε να τηρούμε κάποιους απλούς κανόνες. Και νομίζω ότι δεν μπορούμε γιατί χάσαμε τον αυτοελεγχο και για αυτό πάντοτε για όλα όσα γινοντε φταίνε πάντοτε οι αλλλοι.

@Safarpn

σίγουρα ο γιος μου γνωρίζει πολλα από όσα λέγονται καθώς δεν είναι ούτε άβγαλτος ούτε τον είχα στην νευθαλήνη απλά στο φόρουμ είμαι από τότε που ήταν ανήλικος και όσο ήταν μικρός τον έλεγα ότι εμείς εδώ έχουμε μια ποιο κόσμια συμπεριφορά. και τώρα που τα είδε απλά μου την είπε. δεν ξαφνιάστηκε από τα λόγια αλλά το ότι τελικά και το ΑΖ είναι ένα φόρουμ όπως τα άλλα και δεν έχει την ιδιαιτερότητα που ίσος εσφαλμένα προσπαθούσα όταν ήταν μικρότερος να του περάσω.

Φιλτατε Χρηστο!

Εδω αναφερεις οτι απο μικρος γνωριζε το φορουμ ( οσα χρονια λειτουργιας ειναι ) τι χαρακτηρα εχει.

Τώρα στις γιορτές κάθισα παρουσία του γιού μου (21 Ετών) να διαβάσω λίγο το φόρουμ. Σε κάποια φάση λέει ο γιος μου διάβασε ρε μπαμπά κανένα ανέκδοτο. (να σημειώσω ότι επι χρόνια του έλεγα ότι είμαστε ένα σοβαρό φόρουμ).

Ανοίγω τα ανέκδοτα διαβάζω λίγο και μετά τα κλείνω.

Καλά ρε μπαμπά εσείς είστε που δεν βρίζεται και έχετε επίπεδο σε αυτό το φόρουμ;

Δεν λέτε της λέξης άμεσα αλλά έμμεσα χρησιμοποιώντας παπάκια (πχ Μ@λ@κ@ς), αλλάζετε τα σύμφωνα (πχ μαμηση), αφήνετε να εννοηθεί η πράξη (πχ …το έκαναν πάνω στο τραπέζι), χρησιμοποιείτε λέξης που καταλαμβάνουμε τη συμβαίνει (πχ …πήγε στο κρεββάτι και της έβγαλε τα μάτια), η αφήνετε να εννοηθεί η λέξη (πχ …την ***** με πάθος μέσα στο στην μπανιέρα).

Καλά για χαζούς μας περνάται, παίζεται με την νοημοσύνη μας ή έχετε τόσο χαμηλό IQ που όντος γράφοντας έτσι δεν τα καταλαβαίνετε.

Εγώ κοκκάλωσα τη να πω και τη να δικαιολογήσω.

Σίγουρα η ευθύνη δεν είναι στους συντονιστές γιατί είναι αδύνατον να διαβάζουν όλα τα ποστ. Αλλά η ευθύνη είναι αποκληκτικά σε αυτούς που τα γράφουν ή αντιγράφουν και ίσος στους συντονιστές εν μέρη που τα ενέχονται.

Δεν θα κάτσω να φιλοσοφήσω περί ηθικής και κατά πόσο είναι ή δεν είναι σωστό ας το κρίνει ο κάθε ένας όπως θέλει αλλά κύριοι σε αυτό το φόρουμ αποφάσισαν να απαγορεύονται η αντίστοιχες λέξη είτε αυτές γράφονται άμεσα είτε έμμεσα.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό να τηρηθεί τότε αφήστε ελεύθερα να γράφονται η λέξης με το όνομα τους και όχι με υπονοούμενα, γιατί αυτό είναι όντος εμπαιγμός της νοημοσύνης μου.

Και εδω σε ηλικια πλεον 21, ανοιγεις τη θεματικοτητα με τα ανεκδοτα που ξεκινησε στις 25 / 10 / 2013 δηλ. 6 μηνες.

http://www.aquazone.gr/forums/topic/90635-naa-dhaeaeea-dhaaeoaa-eaia-aiaaeaeioi/

Το ερωτημα το δικο μου ειναι.

Τοσα χρονια δεν γνωριζε το ηθως του φορουμ?

Εσυ ολο αυτο το διαστημα, δεν ετυχε ποτε να ανοιξεις αυτο το θεμα και να γελασεις?

Ολο αυτο το διαστημα κανεις μα κανεις δεν βρεθηκε ωστε να τηρηθουν οι κανονισμοι οπως προαναφερθηκε.

Απλα ολοι διασκεδαζουμε λιγο απο την καθημερινοτητα και μας ευχαριστει.

ΥΓ.

Σε πολλα θεματα ομως, υπαρχουν πολλες απουσιες απο τους γνωστες των αναλογων θεματων και σε τετοιου ειδου θεματα συμμετεχουν πολλοι

Συγνωμη εαν σας κουρασα αλλα ειναι ενα απο τα παραπονα μου.

Φιλικα Δημητρης.

Κωστα επειδη γνωριζουμε το Χρηστο ( μεσα απο το φορουμ ) και τις γνωσεις του, ειναι παραξενο το θεμα που ανοιξε.

Φιλτατε Χρηστο!

Εδω αναφερεις οτι απο μικρος γνωριζε το φορουμ ( οσα χρονια λειτουργιας ειναι ) τι χαρακτηρα εχει.

Και εδω σε ηλικια πλεον 21, ανοιγεις τη θεματικοτητα με τα ανεκδοτα που ξεκινησε στις 25 / 10 / 2013 δηλ. 6 μηνες.

http://www.aquazone.gr/forums/topic/90635-naa-dhaeaeea-dhaaeoaa-eaia-aiaaeaeioi/

Το ερωτημα το δικο μου ειναι.

Τοσα χρονια δεν γνωριζε το ηθως του φορουμ?

Εσυ ολο αυτο το διαστημα, δεν ετυχε ποτε να ανοιξεις αυτο το θεμα και να γελασεις?

Ολο αυτο το διαστημα κανεις μα κανεις δεν βρεθηκε ωστε να τηρηθουν οι κανονισμοι οπως προαναφερθηκε.

Απλα ολοι διασκεδαζουμε λιγο απο την καθημερινοτητα και μας ευχαριστει.

ΥΓ.

Σε πολλα θεματα ομως, υπαρχουν πολλες απουσιες απο τους γνωστες των αναλογων θεματων και σε τετοιου ειδου θεματα συμμετεχουν πολλοι

Συγνωμη εαν σας κουρασα αλλα ειναι ενα απο τα παραπονα μου.

Φιλικα Δημητρης.

Δημητρη,κοιτα σε ποσα εχω μπει και τα εχω διορθωσει.

Κωστα μιλαω για το συγκεκριμενο θεμα, οπως ο Χρηστος.

Στο συγκεκριμένο θέμα έχω κανει hide πανω απο 3 ανέκδοτα. Δυστυχώς δεν γίνεται να είμαστε απο πανω συνέχεια. Κάνουμε οτι μπορούμε. :)

Κωστα μιλαω για το συγκεκριμενο θεμα, οπως ο Χρηστος.

Εγω μιλαω γενικα Δημητρη,για ολα τα θεματα,δεν ειναι μονο σ αυτο το προβλημα,ειναι γενικο.

Και στο κατω κατω υπαρχουν και ανεκδοτα που δεν εχουν βρησιες,γιατι πρεπει να βαζουμε αυτα που εχουν?Ειναι πιο αστεια?

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανουμε τους αστυνομους ενω υπαρχουν κανονισμοι στο φορουμ που αποδεκτηκαμε ολοι οσοι καναμε εγγραφη εδω...

Ας χαλαρωσουμε ολοι λιγο....

Στις τηλεορασεις τις ''κακες''λεξεις (που δεν πιστευω οτι υπαρχουν τετοιες) τις βαζουν με το γνωστω σε ολους μας ''μπιπ''.

Εδω στο φορουμ κ ειδικα στο θεμα των ανεκδοτων το αντοστοιχο μπιπ ειναι το παπακι. Ημαρτον παιδια...ανεκδοτα ειναι!!!

Για τα υπολοιπα θεματα δεν ειδα κανεναν να ξεφευγει στο γραπτο του λογο.

Οποτε :

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!!

Πιστευω ο καθενας μας εχει πιο σοβαρα θεματα να λυσει!!!

Και υπόψιν ότι μιλάμε για θεματική ενότητα με ανέκδοτα έτσι; Με αστείες ιστορίες δηλαδή που άλλες εχουν θέμα τη θρησκεία, άλλες συγκεκριμένη καταγωγή ανθρώπων, άλλες το ρατσισμό σε όλες τις εκφάνσεις του, άλλες ανθρώπινες ιδιαιτερότητες κ.ο.κ. Φανταστείτε τωρα ο κάθε ενας που αισθάνονταν θιγμένος, να εξέφραζε το παράπονό του και να ζητούσε διαγραφή, ας πούμε, ενός ανεκδότου, ο κάθε ενας για το δικό του λόγο (ο θρήσκος, ο Πόντιος, ο νταλικέρης, ο αστυνομικός, ο τυφλός, ο παραπληγικός, ο έγχρωμος, ο φίλαθλος συγκεκριμένης ομάδας, η ξανθιά, ο αλλοδαπός, ο πολιτικός......). Οι Πόντιοι δε, θα μας είχαν κλείσει το φόρουμ με εισαγγελική εντολή. Πιστεύω στα ανέκδοτα επιτρέπονται όλα αλλα μέσα σε λογικά πλαίσια. Όσο αφορά δηλαδη τις κακές λέξεις, δε νομίζω οτι υπάρχει ανέκδοτο που να ειναι τόσο χυδαίο που να προβάλλει τόσο βίαια την ανθρώπινη ντροπή, ανέκδοτο ειναι όχι σκληρό πορνό. Άλλο ειναι το σόκιν και το πονηρό και άλλο το χυδαίο. Το σόκιν περιέχει περιγραφές πράξεων καθημερινων, φυσιολογικών και ανθρώπινων που μάλιστα γκρινιάζουμε που δεν αποτελεί μάθημα στα ελληνικά σχολεία (σεξουαλική διαπαιδαγώγηση). Ειναι βέναια και θέμα το πως θα περιγράψει ο άλλος την πράξη (οποια ειναι αυτή) ...... δε μου επιτρέπεται να πω και παραδείγματα για να με καταλάβετε τι εννοώ. Αν εκείνος που λέει ή γράφει το ανέκδοτο θέλει να προκαλέσει θα πει άλλη λέξη απο εκείνον που θέλει απλα να πει το ανέκδοτο όσο ανώδυνα γίνεται και για το λόγο αυτο χρησιμοποιεί τα παπάκια και τα γατάκια. Αυτή ειναι η άποψή μου όσο αφορά τα ανέκδοτα. Φυσικα δε δέχομαι σε καμία περίπτωση τα παπάκια και αλλα σύμβολα σε αλλα θέματα γιατί εκεί δε περιγράφω μια αστεία ιστορία που κυκλοφορεί ανάμεσα στους ανθρώπους με σκοπό να προκαλέσει το γέλιο αλλα είναι προσωπική αντίδραση που στρέφεται απέναντι σε πρόσωπο ή σε κάποια κατάσταση και η προσωπική αντίδραση μέσα στο φόρουμ με αυτο τον τρόπο ναι, δείχνει ασέβεια. Ξέρετε πόσες φορες ήθελα να γράψω εξαιρετικά ανέκδοτα με τα οποια πολλοί θα γελούσαν αλλα δε το έκανα απο το φόβο μη πεταχτεί σα νίντζα ο rastafarian απο το πουθενά και μου την πει με τα κόκκινα γραματάκια του; (Α! Ρε Κώστα τι ανέκδοτα έχεις χάσει!!!). Επαναλαμβάνω στα ανέκδοτα όλα επιτρέπονται γιατι απλα δεν ειναι χυδαία αλλα "πονηρά" και τα "πονηρά" ....μαντέψτε, στο βάθος σε όλους αρέσει να τα ακούν ενώ στα χυδαία θα δεις και αντιδράσεις αποστροφής. Στην ενότητά μας δεν έχουμε διαβάσει τέτοια ανέκδοτα. Μη περιμένετε αποστειρωμένο περιβάλλον γιατι αν το περιμένετε, σκεφτείτε και πόσα αλλα θέματα εχουν ανοίξει μέλη κατά καιρούς εκφράζοντας διάφορα παράπονα για συμπεριφορές, κλίκες, πηγαδάκια, εκτοξεύσεις κατηγοριών..... Στην κοινωνία υπάρχουν "νόμοι" που πρεπει όλοι να τηρούμε υπάρχουν όμως και "έθιμα". Αν βρίσετε κάποιον στο δρόμο πετώντας του στο κεφάλι το ομοίωμα ενός ανδρικού μορίου, θα παρεξηγηθεί και θα σας κάνει μήνυση αν όμως το κάνετε αποκριες στον Τυρναβο, θα γελάσει και θα βγάλει μαζί σας αναμνηστική φωτογραφία. Αυτά ειναι τα ανέκδοτα!

......ουφφφφ!

• Like 1

Δημητρη, Κωστα. Το γνωριζω πολυ καλλα, οτι δεν μπορειται εκ των πραγματων να εισασται χωροφυλακες και με ενα

πληκτρολογιο στο χερι.

Το θεμα με τα ανεκδοτα ειναι 6 μηνες ομως, το φορουμ 8 χροννια

Αρα δεν τιθεται θεμα ηθικης του φορουμ η νοημοσινης οπως αναφερθηκε.

Αν για τον οποιδιποτε λογο ειχε ενοχλεισει καποιους θα επρεπε να ειχε κατεβη απο καιρο.

Ας χαλαρωσουμε ολοι λιγο....

Στις τηλεορασεις τις ''κακες''λεξεις (που δεν πιστευω οτι υπαρχουν τετοιες) τις βαζουν με το γνωστω σε ολους μας ''μπιπ''.

Εδω στο φορουμ κ ειδικα στο θεμα των ανεκδοτων το αντοστοιχο μπιπ ειναι το παπακι. Ημαρτον παιδια...ανεκδοτα ειναι!!!

Για τα υπολοιπα θεματα δεν ειδα κανεναν να ξεφευγει στο γραπτο του λογο.

Οποτε :

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!!

Πιστευω ο καθενας μας εχει πιο σοβαρα θεματα να λυσει!!!

Μπράβο σύντροφε!.....όση ωρα έγραφα το κατεβατό μου, εσυ ήδη με είχες καλύψει! Έγινε επεξεργασία - Safarpn
  • Like 1

Διαγραψτε το θεμα με τα ανεκδοτα.Διαφθειρει την ηθικη μας!!!!

Διαγραψτε το θεμα με τις αστειες φωτο και τα βιντεο απο youtube.Διαφθειρει την αισθητικη μας!!!

Διαγραψτε το θεμα με τα τραγουδια.Εχω ποσταρει εκει πολλα τραγουδια με ασχημο λεξιλογιο.Διαφθειρει την ακουστικη μας!!!

Και να παρουμε ολοι απο εναν σταυρο στο χερι και να κανουμε αυτο που λεει ο λαος.Να "παμε με το σταυρο στο χερι"!!!

• Like 4

Καλο μηνα και καλη πρωτομαγια σε ολους,συγνωμη αλλα τι καθομαστε και συζηταμε?ειλικρινα δεν καταλαβαινω?

Καλο μηνα και καλη πρωτομαγια σε ολους,συγνωμη αλλα τι καθομαστε και συζηταμε?ειλικρινα δεν καταλαβαινω?

Κ@λο μην@ Νικοοοοο :)

• Like 1

Το θέμα μια χαρά είναι, γιατί το λες αυτό; εσένα ποιά είναι η άποψή σου;.....αν θέλεις μας τη λές αλλά προσωπικά θα ήθελα να την ακούσω.

Κ@λο μην@ Νικοοοοο :)

Κ@λο μην@ Στρατο.

Α καλά εσάς ξεφήγατε ποιο πολύ από εμένα :)

Να το πω για μια ακόμη φορά ρώτησα ξεκάθαρα πιστεύτε ότι αγνοούμε τους κανόνες του φόρουμ ναι ή όχι, αν όχι έχει καλώς ας το κρίνουν οι συντονιστές δεν είναι δικιά μου δουλειά εγώ απλά έχω την αίσθηση ότι δεν τηρούμε τους νόμους.

δεν μίλησα περί ηθικής ή ανηθικότητας ούτε είπα πουθενά ότι κάτι ανάλογο είπε ο γιός μου. Ρε παιδιά αλλά είπα άλλα λέτε.

Εδω σταματώ και δεν προκυτε να απολογηθώ ούτε να κυνηγώ κακές μάγισσες, δυσλεκτικός είμαι δεν αλλά ξέρω τη γράφω. Το ερώτημα μου είναι ξεκάθαρο και οι απαντήσεις σας όμως όχι. Για 4-5 φορά ρωτώ ξανά πιστευτε όχι ότι βάση του κανονισμού τα ανέκδοτα με πονηρό περιεχόμενο με παραλλαγές γραμμάτων και με παπάκια παρεμβαίνουν τον κανονισμό ή όχι.

Αντι να απαντήσετε πάνω στο θέμα το γυροφέρνετε (όχι όλοι φυσικά) αυτήν την εντύπωση έχω αν κάνω λάθος έχει καλός .

Εγω δεν πιστευω οτι ενα πονηρο ανεκδοτο..οπως κ να γραφτει η λεξη ειναι εναντιον του κανονισμου.

Αν αυτη η ενοτητα προσβαλει καποιον ή του χαλαει την αισθητικη του, μπορει πολυ απλα να μην την διαβασει.

Ηταν 3 και εφυγες ο ενας ποσοι εμεινα?..............2 γιατι ο ενας ηταν χαμενο κορμι.Δεν νομιζω οτι μεσα απο ενα ανεκδοτο μπορει να προσβληθει ενα φορουμ με τοσα χρονια προυπηρεσιας και αν γινει εχει τοσα θεμα σοβαρα αξιολογα μελετημενα με μελη σοβαρα αξιολογα επισεις που θεωρο ειναι λαθος στο να μενουμε η να ψαχνουμε να βρουμε αιτιες η οτιδηποτε αλλο ασε που εχει συντονιστες το φορουμ που επιβλεπουν το θεμα.

• Like 1

Καποια θεματα ειναι σοβαρα.Οπως τα θεματικα περι ενυδρειου.

Καποια οχι.Οπως καποια θεματα του cafe που ανοιγουν καθαρα για ψυχαγωγια.

Εσυ Χρηστο κακως οπως εγραψες τσουβαλιασες τα παντα.

Αν υπηρχε τοσο τεραστιο προβλημα για τα ανεκδοτα,γιατι δε βγηκε καποιος απο τη διαχειριστικη-συντονιστικη ομαδα να ανοιξει ενα θεμα ωστε να σταματησει το πανηγυρι;

Αυτο που θελω να πω λοιπον ειναι,καλυτερα να τα κοβουμε τα νυχια μας,για να μην τα ξυνουμε για καυγαδες και παρεξηγησεις!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...