Jump to content

Εμπαιγμός Της Νοημοσύνης

Recommended Posts

Τώρα στις γιορτές κάθισα παρουσία του γιού μου (21 Ετών) να διαβάσω λίγο το φόρουμ. Σε κάποια φάση λέει ο γιος μου διάβασε ρε μπαμπά κανένα ανέκδοτο. (να σημειώσω ότι επι χρόνια του έλεγα ότι είμαστε ένα σοβαρό φόρουμ).

Ανοίγω τα ανέκδοτα διαβάζω λίγο και μετά τα κλείνω.

Καλά ρε μπαμπά εσείς είστε που δεν βρίζεται και έχετε επίπεδο σε αυτό το φόρουμ;

Δεν λέτε της λέξης άμεσα αλλά έμμεσα χρησιμοποιώντας παπάκια (πχ Μ@λ@κ@ς), αλλάζετε τα σύμφωνα (πχ μαμηση), αφήνετε να εννοηθεί η πράξη (πχ …το έκαναν πάνω στο τραπέζι), χρησιμοποιείτε λέξης που καταλαμβάνουμε τη συμβαίνει (πχ …πήγε στο κρεββάτι και της έβγαλε τα μάτια), η αφήνετε να εννοηθεί η λέξη (πχ …την ***** με πάθος μέσα στο στην μπανιέρα).

Καλά για χαζούς μας περνάται, παίζεται με την νοημοσύνη μας ή έχετε τόσο χαμηλό IQ που όντος γράφοντας έτσι δεν τα καταλαβαίνετε.

Εγώ κοκκάλωσα τη να πω και τη να δικαιολογήσω.

Σίγουρα η ευθύνη δεν είναι στους συντονιστές γιατί είναι αδύνατον να διαβάζουν όλα τα ποστ. Αλλά η ευθύνη είναι αποκληκτικά σε αυτούς που τα γράφουν ή αντιγράφουν και ίσος στους συντονιστές εν μέρη που τα ενέχονται.

Δεν θα κάτσω να φιλοσοφήσω περί ηθικής και κατά πόσο είναι ή δεν είναι σωστό ας το κρίνει ο κάθε ένας όπως θέλει αλλά κύριοι σε αυτό το φόρουμ αποφάσισαν να απαγορεύονται η αντίστοιχες λέξη είτε αυτές γράφονται άμεσα είτε έμμεσα.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό να τηρηθεί τότε αφήστε ελεύθερα να γράφονται η λέξης με το όνομα τους και όχι με υπονοούμενα, γιατί αυτό είναι όντος εμπαιγμός της νοημοσύνης μου.

Έγινε επεξεργασία - Χρήστος

21 ετων και του φανηκε ασοβαρο ενα φορουμ που μπορει να αντλησει χιλιαδες πληροφοριες?στο κατω κατω τα ανεκδοτα ειναι copy paste τα ερισσοτερα που ανεβαζουν αποτι εχω καταλαβει....και στον δρομο να κυκλοφορησει θα ακουσει 1000 φορες πιο χυδαιες κουβενετς...και τηλεοραση να ανοιξει ακομα πιο πολλες...δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης του θεματος σας....αν θελετε να φιλτραρετε οτι διαβαζει ο 21χρονος αντρας σας μπορειτε να το διαβαζετε πριν το διαβασει εκεινος και να ξερετε ετσι τι θα αποφυγετε....τη στιγμη που το σκληρο πορνο ειναι αμμεσα διαθεσιμο με ενα κλικ και το facebook και ολα τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης κατακλυζονται με χυδαιοτητες δεν μπορεις να απαξιωνεις ενα συνολο ανθρωπων επειδη ηθελαν να κνουν τους υπολοιπους να γελασουν.....με την ιδια λογικη αν σε ενα αρθρο μου βαλω ενα link που να παραπεμπει σε σελιδα που μπορει καπου να υπαρχει χυδαιοτητα τοτε θα πεσετε να μας φατε...ζητηστε να μπειτε στη συντονιστικη ομαδα να γινεται το μεσο εξευγενησης του φορουμ μας cheers

• Like 1

Χρήστο θα συμφωνήσω εν μέρει με την άποψή σου και όχι επειδή σε μερικά διαφωνώ κάθετα αλλα η κοινή λογική δε με αφήνει να συμφωνήσω και τι εννοώ; Το να ζούμε ή να δραστηριοποιούμαστε σε ενα αποστειρωμένο περιβάλλον προσωπικά δε θα μου άρεσε. Απο τη στιγμή που ενας πιτσιρικάς μπορει μέσα στο διαδίκτυο να βρει τρόπους να κατασκευάσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό ή να βρει τρόπους αυτοκτονίας ή να παρακολουθήσει σκληρό πορνό ή οποιαδήποτε σεξουαλική ανωμαλία ή να βρει οδηγίες για διάπραξη ληστείας ή του τέλειου εγκλήματος ή τις βρισιές που εδώ με @ παρουσιάζονται ή και οτι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, μου φαίνεται παράξενο να "γκρινιάζουμε" για τα @@@@ που αντικαθιστούν τα γράμματα σε μια "κακιά" λέξη. Καλώς ή κακώς (μάλλον κακώς) τα παιδιά απο μικρή ηλικία χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις μόλις βγάλουν το μπιμπερό απο το στόμα και μονο τα "παπάκια (@)" δε φταίνε γι' αυτό. Σίγουρα δε θέλω να πω οτι ειναι και αποδεκτό αυτο που γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα και εμένα με έχει ενοχλήσει κάποιες φορές επειδη έχει παραγίνει. Τα "παπάκια" πάλι δε νομίζω οτι καταδεικνύουν έλλειψη σοβαρότητας απο εκείνον που τα χρησιμοποιεί για να αντικαταστήσει μια λέξη, ίσα ίσα που δείχνουν αντίληψη της πραγματικότητας και σεβασμό προσ τον αναγνώστη, ούτε και τα σόκιν ανέκδοτα που λέει κάποιος δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας. Είμαι σίγουρος οτι κι εσύ έχεις πει σόκιν ανέκδοτα στην παρέα σου, τι σημαίνει; Οτι δεν είσαι σοβαρός; Τα μισά ανέκδοτα και περισσότερα ακόμα αναφέρονται τουλάχιστον σε σεξουαλική πράξη. Αν ας πούμε αντί για "την πηδάει" γράψω "της έκανε έρωτα" θα ενοχλήσει τότε κάποιον; Ειναι ανθρώπινη πράξη εξ αιτίας της οποίας ήρθαμε όλοι στη ζωή και ειναι "ευλογημένη πράξη" άλλωστε :)

Ελπίζω να καταλαβαίνεις το πνεύμα στο οποίο κινούμαι και τι θέλω να πω.

Αν ακούω στον δρόμο που κυκλοφορώ 1000 φορές πιο χυδαίες κουβέντες α σημαίνει ότι θα πρέπει να τα ακούω και εδώ;

Αν σας πω ότι όλοι είσαστε Βλ@κες επειδή έβαλα το @ σημαίνει ότι έχω αντίληψη της πραγματικότητας και σεβασμό προς τον αναγνώστη;

Αν θέλω να δω πορνό ή να φτιάξω κάποια μολότοφ, η να κάνω οτιδήποτε με γουστάρει θα ψάξω συνειδητά και θα βρω της πληροφορίες αλλά όταν δεν θέλω δεν θα ψάξω. Όταν θέλω να διαβάσω κάτι το όμορφο και το κόσμιο για ένα φλέγον θέμα η να διαβάσω ένα όμορφο ανέκδοτο τότε θα ψάξω το αντίστοιχο μπλοκ ή φόρουμ και θα διαβάσω.

Το ΑΖ θέλει να είναι σοβαρό φόρουμ αποκλείοντας βάση κανονισμού κάποια πράγματα και αυτό περιμένω να τηρείτε τίποτα παραπάνω.

Το θέμα μου λοιπόν αφορά περισσότερο την μη τήρηση ενός κανονισμού που έγινε κόσκινο κατά κόρον και αυτό αποδεικνύει ότι πάσχουμε από έλλειψη σεβασμού. Κάποιοι αποφάσισαν να μην γράφονται τέτοιες λέξης και εμείς τους γράφουμε κυριολεκτικά κάνοντας τον εγωισμό μας αγνοώντας τους κανόνες. Αν δεν μας αρέσουν οι κανόνες δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σε αυτό το φόρουμ, αλλά αν αποφασίσουμε να ήμαστε εδώ να τότε πρωτίστως πρέπει να σεβόμαστε τα πιστεύω του φόρουμ.

Αυτό επαναλαμβάνω δεν τηρείται.

Για πείτε μου που είμαι λάθος για να το καταλάβω;

Το τη πιστεύω εγώ για την δημόσια συμπεριφορά μας θα το πω συνοπτικά.

Το τη κάνω ιδιωτικά πως μιλώ και πως σημπεριφέρομαι στην παρέα μου είναι άλλο θέμα και άλλο πως θα συμπεριφερθώ δημόσια. Αν αυτό που γίνετε είναι σωστό και είναι κάτι το νορμάλ τότε βγείτε ρε παιδιά έξω παντε σε ένα γυράδικο και ζητήστε με βομόλογα μια πίτα γύρο να δούμε τη θα γίνει, μιλήστε στην δουλειά σας με τον ίδιο τρόπο, στους συναδέλφους σας και στον προϊστάμενο σας. Η αν βρεθείτε σε κάποιο κανάλι καλεσμένοι όπως είχαν βρεθεί ο κάποτε κάποια μέλη από εδώ μιλήστε και εσείς χύμα και χρησιμοποιηστε όλες της λέξης που χρισιμοποιτε στην παρέα σας, αφού είναι νορμάλ κάντε το νορμάλ πράξει.

Και μην μου πείτε άκρος ρομαντικά ότι εδώ είμαστε μια οικογένεια και τα λέμε χύμα και ποιο χαλαρά γιατί απλά δεν είμαστε καθώς λείπουν τα άκρος βασικά στοιχειά της οικογένειας η ελευθερία του λόγου για όλα τα θέματα.

ΥΓ

Στο δημόσιο φόρουμ ότι γραφής μένει και δηλώνει ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου που μπορεί να αξιολογηθεί θετικά ή αρνητικά από τους άλλους.

• Like 1

Εγώ θα μείνω στο τελευταίο που έγραψες. Πάνω κάτω τα πιο δραστήρια μέλη του φόρουμ εχουν καταλάβει τι χαρακτήρας είμαι και αν θα γράψω μια λέξη με @ σε ενα ανέκδοτο, δε νομίζω οτι θα τους κάνει να αλλάξουν γνώμη για μένα και να με μετατρέψουν στα ματιά τους σε έναν υβριστή, προσβλητικό και ασεβή (προς τον συνάνθρωπό μου και τα μέλη ειδικότερα) άνθρωπο.

Στην πρώτη παράγραφο αναφέρεις κάτι άλλο όμως δε νομίζω οτι κάποιος αποκάλεσε κάποιον άλλο "βλάκα" και το έγραψε με @. Εδώ μπαίνουμε σε αλλα θέματα, εξύβριση. Μη τα μπερδεύουμε.

• Like 1

Η λέξη δε με πείραξε αλλα το οτι θεωρείς ανούσια και ηλίθια τη συζήτησή μας, με ενόχλησε.

• Like 1

να καταλαβω δηλαδη,αυτες τις λεξεις τις ειδες μονο στα ανεκδοτα η τα ειδες και σε υπολοιπες σελιδες και θεματα?αν τα ειδες σε ανεκδοτα μονο τοτε δεν υπαρχει να λογος να το κουβεντιαζουμε και να το μεγαλοποιουμε αν ομως το ειδες σε αλλα θεματα και αρθρα τοτε μαλιστα.αλλα επειδη δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση σε σοβαρα θεματα και αρθρα να τις ειδες τοτε το παραλες το θεμα μιας και ειμαστε στα ανεκδοτα.στο κατω κατω αν υπαρχει θεμα ευθιξειας μην το διαβαζεις πλεον αν ειναι τα ανεκδοτα προσβλητικα για σενα.(ειναι γραπτος λογος οποτε μην προσβαλεσαι μιας και αν μιλουσαμε κατα προσωπο θα το καταλαβαινες αλλιως αυτο που λεω)ετσι ειναι δυστχως τα ανεκδοτα(πανε οι καλες εποχες 70-80 τοτος στα καλα του και εχουν εκχυδαυστει).οποτε ασχολεισε με ολα τα αλλα θεματα εκτος αυτου που σε ενοχλει.

• Like 1

από την αρχή ξεκαθάρισα ότι δεν θα φιλοσοφήσω στο αν είναι ή όχι σωστό να γράφουμε βομόλογα

Δεν θα κάτσω να φιλοσοφήσω περί ηθικής και κατά πόσο είναι ή δεν είναι σωστό ας το κρίνει ο κάθε ένας όπως θέλει αλλά κύριοι σε αυτό το φόρουμ αποφάσισαν να απαγορεύονται η αντίστοιχες λέξη είτε αυτές γράφονται άμεσα είτε έμμεσα.

το θέμα είναι και το τόνισα ότι δεν σεβόμαστε το φόρουμ με το να μην τηρούμε τον κανονισμό του.

για δεύτερη φορά το επισημάνω

Το ΑΖ θέλει να είναι σοβαρό φόρουμ αποκλείοντας βάση κανονισμού κάποια πράγματα και αυτό περιμένω να τηρείτε τίποτα παραπάνω.

Το θέμα μου λοιπόν αφορά περισσότερο την μη τήρηση ενός κανονισμού που έγινε κόσκινο κατά κόρον και αυτό αποδεικνύει ότι πάσχουμε από έλλειψη σεβασμού. Κάποιοι αποφάσισαν να μην γράφονται τέτοιες λέξης και εμείς τους γράφουμε κυριολεκτικά κάνοντας τον εγωισμό μας αγνοώντας τους κανόνες. Αν δεν μας αρέσουν οι κανόνες δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σε αυτό το φόρουμ, αλλά αν αποφασίσουμε να ήμαστε εδώ να τότε πρωτίστως πρέπει να σεβόμαστε τα πιστεύω του φόρουμ.

Αυτό επαναλαμβάνω δεν τηρείται.

Για πείτε μου που είμαι λάθος για να το καταλάβω;

ας αναλογιστούμε τελικά αν τηρούμε ή όχι τον κανονισμό του φόρουμ που μας φιλοξενει.

Αυτό είναι το πρόβλημα μου αυτό είναι και το ερώτημα μου και πάνω σε αυτό περιμένω απάντηση.

Το άλλο θέμα η βομολογια είναι μια πολύ φιλοσοφική συζήτηση και άλλο θέμα.

Το ερώτημα που θέτω για τελευταία φορά είναι βάση του κανονισμού επιτρέπετε αυτά που γράφουμε ή όχι και ας μη μιλάμε γύρο τριγύρω αλλά καθαρά και ξάστερα.

δεν κάνω επίθεση σε κανέναν, ούτε κρίνω κάποιον, ούτε το παίζω αλάθητος, καθώς και εγώ πολλές φορές παραβίασα τον κανονισμό του φόρουμ.

Αλλα μαθαίνω κατανοώ και καταλαβαίνω βλέπω τα λάθη μου και τα διορθώνω.

Αντιλαμβάνομαι τι θέλεις να πεις απλα εξακολουθεί να μου κάνει τρομερή εντύπωση εκείνο που διάβασα στο αρχικό πόστ σου και αφορά τον "21χρονο" υιό σου, ο οποίος επειδη διάβασε ανέκδοτα με τέτοιες εκφράσεις, που κάθε μέρα προφανώς ακούει και ο ίδιος λέει εκτός και αν ειναι απο τις φωτεινές εξαιρέσεις του ανθρώπινου είδους (δεν υπάρχει περίπτωση να ακούει αλλου είδους) και θεώρησε λόγω αυτού, οτι το φόρουμ μας δεν ειναι σοβαρό και τα μέλη του κατά συνέπεια αποτελούνται από άτομα που δε σέβονται τίποτα και κανέναν. Αυτο ας πούμε, με προσβάλλει εμένα.

Μπράβο ρε Χρήστο. Πέραν του ηθικού μέρους η τήρηση του κανονισμού θα έπρεπε να γίνεται απ'όλους!

Που μυαλό... Μικρά παιδιά είμαστε ακόμα....

@tdinosauros

δεν είναι μόνο στα ανέκδοτα αλλά και σε ποστ πχ πρόσφατα υπήρχε ένα τέτοιο θέμα, άλλοτε πάλι δεν γράφονται καθαρά η λέξης αλλά εύκολα καταλαβαίνεις τη θέλει να πει ο ποιητής.

αλλά και μόνο στα ανέκδοτα να ήταν δεν είδα πουθενά στον κανονισμό να γίνετε αναφορά ότι επιτρέπονται τα βομολογα στα ανέκδοτα.

το θέμα δεν είναι κατά πόσο εσύ θεωρείς τα ανέκδοτα αθώα, ή κατά πόσο τα θεωρεί κάποιος άλλος ένοχα, αλλά είναι αν μπορούμε να τηρούμε κάποιους απλούς κανόνες. Και νομίζω ότι δεν μπορούμε γιατί χάσαμε τον αυτοελεγχο και για αυτό πάντοτε για όλα όσα γινοντε φταίνε πάντοτε οι αλλλοι.

@Safarpn

σίγουρα ο γιος μου γνωρίζει πολλα από όσα λέγονται καθώς δεν είναι ούτε άβγαλτος ούτε τον είχα στην νευθαλήνη απλά στο φόρουμ είμαι από τότε που ήταν ανήλικος και όσο ήταν μικρός τον έλεγα ότι εμείς εδώ έχουμε μια ποιο κόσμια συμπεριφορά. και τώρα που τα είδε απλά μου την είπε. δεν ξαφνιάστηκε από τα λόγια αλλά το ότι τελικά και το ΑΖ είναι ένα φόρουμ όπως τα άλλα και δεν έχει την ιδιαιτερότητα που ίσος εσφαλμένα προσπαθούσα όταν ήταν μικρότερος να του περάσω.

Θα πω κατι απλο γιατι τυγχανω και εγω ενας απο τους "συγγραφεις" αυτων των ανεκδοτων,το αν σε ενα ανεκδοτο γραφονται 2-3-5-10 λεξεις με @ οι οποιες υποδηλωνουν ειτε τη γενετησια πραξη,ειτε την επι καθετου αξονος κινηση εκτοξευομενη υδατινα βληματα λευκου χρωματος,ειτε στον αυνανισμο κλπ ειμαι κατα 99% οτι οποιοσδηποτε αν τα ακουγε εξω ειτε στο πλαισιο της δικης του παρεας ειτε απο καποια αλλη θα γελουσε σιγουρα.Το φορουμ εχει ξεχωριστες κατηγοριες για το καθε τι και θεματικες ενοτητες.Εγω οσο καιρο ειμαι εδω εγγεγραμενος και διαβαζοντας τονους θεματων με σκοπο να διδαχτω κατι για να κανω σωστα το χομπι μου και να παιρνω απο αυτο χαρα,γαληνη και ηρεμια δεν ετυχε ποτε να δω μεσα σε θεμα υβρεις η λεξεις με @ η οτιδηποτε αλλο.Σε μια θεματικη ενοτητα οπως τα ανεκδοτα ή διαφορα θεματα οπως με τον χλεχλε εκεινον που καταπιε το χρυσοψαρο ετσι γιατι ειναι και πολυ μαγκας και το λουκουμακι του το θελει μισοσκονισμενο ναι θα δεις υβρεις και ναι ειναι φυσιολογικο γιατι στο ενα γραφουμε ανεκδοτα που ειτε διαβαζουμε στο διαδικτυο κατα καιρους,ειτε μας τα εχουν πει,ειτε δεν ξερω εγω τι και στη 2η περιπτωση βλεπουμε κατι που μας εξοργιζει και δεν τιμωρειται γιατι στο βιντεο δεν εδειξε να "τακτοποιει" κανα σκυλο παρα τη θεληση του να ξεσηκωθει ο ντουνιας ολος! Σορρυ,ξεφυγα απο το θεμα,λοιπον εγω προσωπικα δεν θεωρω οτι εκανα καποιο λαθος ουτε που δημοσιευσα ενα σοκιν ανεκδοτο ουτε που εκφραστηκα εντονως για εναν ψυχικα βαρεμενο ατομο,τωρα εαν οι συντονιστες και λοιποι υπευθυνοι του φορουν θεωρουν οτι το περιεχομενο των δημοσιευσεων μου ειναι ακαταλληλο ελευθερα να τις εξαφανισουν ειδαλως καλημερα σας! :bling:

χρηστο,εγω το λεω διυληση του κονωψ.

εχουμε τοσα αλλα σοβαρα προβληματα-θεματα να λυσουμε σαν λαος,και κατ'επεκταση σαν χομπιστες εδω μεσα.

• Like 2

Το θέμα έχει δυο προεκτάσεις που έρχονται σε αντίθεση μεταξύ του... συγκρούονται με λίγα λόγια.

Σαν λαός με μεσογειακό ταμπεραμέντο, το υπονοούμενο και το "γαλλικό" είναι στην κουλτούρα μας...σαν ένα δημόσιο φόρουμ και βάσει κανονισμών, λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε παπάκια (@) ούτε παραφρασμενες οι "κακές λέξεις", αλλά έτσι μήπως θα ήμασταν ένα τελείως αποστειρωμένο περιβάλλον?

Το να "τυλίγουμε" αυτά τα γαλλικά σε χρυσόχαρτο, δεν το κάνουν λιγότερο ανώδυνο, αφού όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλουν να πουν, αλλά από την άλλη ένα ανέκδοτο σου δίνει το "δικαίωμα" να το πεις έστω και έτσι, χρησιμοποιώντας τα "παραθυράκια" των όρων χρήσης.

Βάσει κανονισμών και πολύ καλώς υπάρχουν, δεν επιτρέπονται πολιτικές, θρησκευτικές, ρατσιστικές και οπαδικές συζητήσεις, αλλά μερικά "χρυσοτυλιγμένα γαλλικά" δεν νομίζω ότι είναι δα και τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Μακάρι τα προβλήματα μας να ήταν μόνο αυτά !!!

Άλλωστε η σοβαρότητα του φόρουμ δεν κρίνεται απ αυτήν την κατηγορία, αλλά από το πλήθος των έγκυρων άρθρων που υπάρχουν κατά χιλιάδες.

Έγινε επεξεργασία - Aiolos
  • Like 1

Χρήστο, ανέκαθεν προσωπικά σεβόμουν τους κανονισμούς του φόρουμ και είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο τι θα δημοσιεύσω (δε θυμάμαι τουλάχιστον να έχω ξεφύγει καμία φορα) αλλα μου αρεσει να κανω το δικηγόρο του διαβολου πολλές φορες για να γίνεται κουβέντα. Εξακολουθώ να θεωρω οτι αντικαθιστώντας μια λέξη με σύμβολα, μονο σεβασμός μπορεί να θεωρηθεί προς τους αναγνώστες και σύμφωνο να ειναι το ποστ με τους κανονισμούς.....οταν αφορά μια λέξη γιατι αν ενα κείμενο έχει περισσότερα σύμβολα από γράμματα, τότε ναι, έχεις απόλυτο δίκιο και ο συγγραφέας έχει περάσει σε άλλο "επίπεδο". Ενα ανέκδοτο όμως πόσες τέτοιες φράσεις να έχει; Και σοβαρό φόρουμ είμαστε και ωραία θέματα αναπτύσσουμε και σεβόμαστε ο ενας τον άλλο και όπως λέει και ο Φώτης και παιδια είμαστε ακόμα άμα λάχει......με μυαλό όμως Φώτη, ε;

Η λέξη δε με πείραξε αλλα το οτι θεωρείς ανούσια και ηλίθια τη συζήτησή μας, με ενόχλησε.

Για το πρωτο ποστ μιλαγα και απαντησα και με την αναλογη διαλεκτο.

Ειναι δυνατον να συζητειται η σοβαροτητα ενος θεματικου φορουμ, για τετοια πραγματα ?

Ποιοι ειναι μελη, η ιερα συνοδος ή η ιερα εξεταση, για να ενοχλουνται με τα σοκιν ανεκδοτα?

Ας προσεχθουν τα αληθινα προβληματα.

Ο Κώστα είπε ποιο πάνω ότι έχουμε σοβαρότερα θέματα να λύσουμε..., αλλά ρε Κώστα δεν μπορούμε να λύσουμε τα απλά που να καταπιαστούμε με τα δύσκολα, η κουλτούρα και η αντίληψη ενός λαού φαίνεται από τα απλά τα καθημερινά. Εξάλλου αν μπορούσαμε να λύσουμε τα δύσκολα θα τα είχαμε λύση, αλλά όπως είπαμε όταν δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να επιβληθούμε στον εαυτό μας στα απλά και να τα λύσουμε πόσο μάλλον θα λύσουμε τα δύσκολα. και το λέω αυτό γιατί αν πιάσουμε ένα δύσκολο θέμα θα βγάλουμε αμέσως τα καριοφίλια και θα ρίχνουμε μπαλοτιες.

Τέλος πάντων εγώ πιστεύω αυτά που πιστεύω αν οι συντονιστές κρίνουν ότι τα ανέκδοτα, τα παπάκια και τα σηναφή δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του κανονισμού τότε ας τα αφήσουν εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα ανέκδοτα αλλά με την αντίληψη που έχουμε και μόνη μας λέμε τη μας επιτρέπετε και τη όχι αγνοώντας κάποια πράγματα. Το θέμα δεν λυνετε γραπτώς εύκολα για δυο λόγους πρώτων πρέπει να μαγειρέψω και δεύτερων αν γράψω φιρμάνια δεν θα τα διαβάσει κανείς. Απλά με αρέσει ο διάλογος και να ανοίγω θέματα λίγο περίεργα γιατί δεν σας κρύβω τα ενυδρειακα θέματα λίγο με κούρασαν και κάνω διάλυμα από αυτά μέχρι να μου ξανά έρθει η διάθεση.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο ούτε έχω σκοπό να το τραβήξω άλλο, κάντε τα καλά με τους συντονιστές :bleh: :censored: .

• Like 1

Να κανω μια προέκταση του θέματος. Στα κειμενα σου Χρήστο και στα δικα μου και σε πολλούς εδω μεσα υπαρχουν παρα πολλα ορθογραφικά λαθη. Πιστευεις οτι σε ενα "σοβαρο" φορουμ οπως θες να το αποκαλεις αν δεν υπήρχαν τα παραπανω ανέκδοτα με τις εκφράσεις, θα επρεπε να υπήρχαν ;

Μα θα μου πεις η ορθογραφία ειναι το θεμα, εδω για τα ψάρια μιλαμε. Ακριβως αλλα αυτο εχει την ιδια βάση με τον συλλογισμό δεν επιτρέπονται ανέκδοτα με υποννουμενα γιατι ειμαστε ενα σοβαρο φορούμ με επιστημονικά άρθρα και συζητήσεις για τα ψάρια. Μα αν ηταν ετσι που συμφωνω πως ειμαστε δεν θα επρεπε να τηρούμε τους κανόνες σύνταξης και ορθογραφίας. Σκεφτείτε ενας ξένος χομπιστας που έμπαινε στο φορουμ και τύχαινε να ξερει ελληνικα και διάβαζε την καθε λέξη λαθος τι συμπέρασμα θα έβγαζε. Και μιλώ εκ προσωπικής πείρας, διότι σε ενα αλλο φορουμ μαθηματικο δεν επιτρέπεται οχι μονο να κανεις ενα λαθακι στην ορθογραφία αλλα ακομα και χωρις τόνους διαγράφεται η δημοσίευση. ΑΥΣΤΗΡΟ ;; Ναι ειναι αλλα διασφαλίζουν την ποιότητα στα κειμενα του φορουμ. Δείτε τι μου απάντησαν οταν έγραψα ενα κείμενο.post-20480-0-03790400-1398940178_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - hms

Να κανω μια προέκταση του θέματος. Στα κειμενα σου Χρήστο και στα δικα μου και σε πολλούς εδω μεσα υπαρχουν παρα πολλα ορθογραφικά λαθη. Πιστευεις οτι σε ενα "σοβαρο" φορουμ οπως θες να το αποκαλεις αν δεν υπήρχαν τα παραπανω ανέκδοτα με τις εκραφσεις θα επρεπε να υπήρχαν ;

Μα θα μου πεις η ορθογραφία ειναι το θεμα, εδω για τα ψάρια μιλαμε. Ακριβως αλλα αυτο εχει την ιδια βάση με τον συλλογισμό δεν επιτρέπονται ανέκδοτα με υποννουμενα γιατι ειμαστε ενα σοβαρο φορούμ με επιστημονικά άρθρα και συζητήσεις για τα ψάρια. Μα αν ηταν ετσι που συμφωνω πως ειμαστε δεν θα επρεπε να τηρούμε τους κανόνες σύνταξης και ορθογραφίας. Σκεφτείτε ενας ξένος χομπιστας που έμπαινε στο φορουμ και τύχαινε να ξερει ελληνικα και διάβαζε την καθε λέξη λαθος τι συμπέρασμα θα έβγαζε. Και μιλώ εκ προσωπικής πείρας, διότι σε ενα αλλο φορουμ μαθηματικο δεν επιτρέπεται οχι μονο να κανεις ενα λαθακι στην ορθογραφία αλλα ακομα και χωρις τόνους διαγράφεται η δημοσίευση. ΑΥΣΤΗΡΟ ;; Ναι ειναι αλλα διασφαλίζουν την ποιότητα στα κειμενα του φορουμ. Δείτε τι μου απάντησαν οταν έγραψα ενα κείμενο.attachicon.gifimage.jpg

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

:lolu: :lolu: :lolu: :lolu: :lolu: :lolu: :lolu:

Ο τύπος βρίσεται στα όρια της σχιζοφρένειας πές του και δε κάνω καθόλου πλάκα, θεωρώ οτι έχει σοβαρό πρόβλημα. Τι είναι αυτά ρε; δε λες καλά που δε σκότωσες και κανέναν;

Ο τύπος βρίσεται στα όρια της σχιζοφρένειας πές του και δε κάνω καθόλου πλάκα, θεωρώ οτι έχει σοβαρό πρόβλημα. Τι είναι αυτά ρε; δε λες καλά που δε σκότωσες και κανέναν;

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Χαχαχαχαχα ενας φιλος μου λεει πως πρεπει να το εγραψε ενας γέρος (ηλικιωμένος :P ) που απλα κάθεται μπροστα απο ενα πληκτρολογιο και διορθώνει :D :D Έγινε επεξεργασία - hms

Χαχαχαχαχα ενας φιλος μου λεει πως πρεπει να το εγραψε ενας γέρος (ηλικιωμένος :P ) που απλα κάθεται μπροστα απο ενα πληκτρολογιο και διορθώνει :D :D

Ας κάνω και εγώ σπαμ στο δικό μου θέμα

Εγώ γράφω με το αριστερό κάνω ακόμη παιδικά γράμματα δεν βλέπω τη γράφω και δεν ξέρω τη γράφω γιατί είμαι δυσλεκτικός και κάθε κείμενο που γράφω εδώ περνά από ορθογραφικό έλεγχο και τα διορθώνω όσο μπορώ αν διάβαζατε τα γραφόμενα μου χωρίς ορθογραφικό έλεγχο θα πεφτατε από την καρέκλα.

κατά αυτούς τους κυρίους εγώ δεν θα έπρεπε να υπάρχω η να μην γραφτώ ποτέ σε κανένα φόρουμ.

Ανολογη αντιπετοπηση φησηκά ειχα στην ελλάδα όταν είμουν μικρός και με αποκαλόυσαν καθυστεριμένω ενιοσα τον ρατσισμο στο μεγαλίο του και για αυτο με πείραν η γονείς μου στην γερμανία οπου εκει με αποδεχτεικαν και σπουθασα και τελιωσα και ολα καλα αλλα για τους ελληνες ειμαι βαση των γραφώμενων μου χαζός.

• Like 1

Χρήστο εσυ εισαι ειδική περιπτωση , εγω μιλώ για μενα και τους υπόλοιπους που δεν προσέχουμε τι γράφουμε απο βαρεμάρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...