thanosthan90 30 Απριλίου 2014 #1 Share 30 Απριλίου 2014 Καλησπερα σε ολους, εχει χρησιμοποιησει κανεις το Tetra Goldfish Menu; εχει 4 διαφορετικες τροφες και μου φαινεται καλο για να εχουν ποικιλια στην διατροφη τους τα χρυσοψαρα! πως ακριβως ομως πρεπει να το χρησιμοποιω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 4 Μαίου 2014 #2 Share 4 Μαίου 2014 Δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε.... βασικα δεν την ειχα προσεξει κι ολας.. προφανως εχει ανακατεμενες τις dafnia,flakes κλπ. , αρα ταιζεις οπως και τις υπολλοιπες τροφες... δεν θα το προτειμουσα παντως(αν ειναι ανακατεμενες) , καλυτερα να δινεις καθε μερα διαφορετικη, παρα μαζεμενες ολες μαζι σε μια μερα (γνωμη μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Μαίου 2014 #3 Share 5 Μαίου 2014 Εγώ έχω παρόμοιο της Sera και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει πολλά διαφορετικά μαζί. Είχα ανοίξει μία από τις πολλές τρυπούλες και τάιζα πράσινα φυλλαράκια, μάλλον σπιρουλίνα ήταν. Τυχαία άνοιξα μια άλλη τρυπούλα και είδα ότι έχει κόκκινα φυλλαράκια. Άνοιξα και τις υπόλοιπες και στην κάθε μία είχε και από άλλο χρώμα. Τότε κατάλαβα γιατί λέγεται Fkale Menu! (πρέπει να το κάνω copy paste στο "Είσαι ανέκδοτο ρεεε" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 5 Μαίου 2014 #4 Share 5 Μαίου 2014 Χρυσανθη δεν παιζεσαι!! Αρα, παιζει να ειναι σε διαφορετικα διαμερισματα και τις τετρα.. αρα αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 5 Μαίου 2014 #5 Share 5 Μαίου 2014 Εγώ έχω παρόμοιο της Sera και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει πολλά διαφορετικά μαζί. Είχα ανοίξει μία από τις πολλές τρυπούλες και τάιζα πράσινα φυλλαράκια, μάλλον σπιρουλίνα ήταν. Τυχαία άνοιξα μια άλλη τρυπούλα και είδα ότι έχει κόκκινα φυλλαράκια. Άνοιξα και τις υπόλοιπες και στην κάθε μία είχε και από άλλο χρώμα. Τότε κατάλαβα γιατί λέγεται Fkale Menu! (πρέπει να το κάνω copy paste στο "Είσαι ανέκδοτο ρεεε" Θεα λεμεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος