paris soroni 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #476 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #477 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Φεβρουαρίου 2015 #478 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Απ οτι καταλαβαινω εχει για την ροη του νερου, δηλαδη ποση ποσοτητα θα περναει, για αερα δεν εχει;; Αν δεν κανω λαθος τετοιου τυπου σκιμμερ εχουν και τα δυο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #479 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Απ οτι καταλαβαινω εχει για την ροη του νερου, δηλαδη ποση ποσοτητα θα περναει, για αερα δεν εχει;; Αν δεν κανω λαθος τετοιου τυπου σκιμμερ εχουν και τα δυο.... οχι δεν έχει για τον αερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Φεβρουαρίου 2015 #480 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Αερα απο που περνει; Εχει προεκταση να βαλεις ενα σωληνα αεραντλιας με ενα ρυθμιστη αερα, σαν αυτον που βαζουμε για την μεθοδο της σταγονας, να κανεις μια προσπαθεια ρυθμισεις του ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #481 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Αερα απο που περνει; Εχει προεκταση να βαλεις ενα σωληνα αεραντλιας με ενα ρυθμιστη αερα, σαν αυτον που βαζουμε για την μεθοδο της σταγονας, να κανεις μια προσπαθεια ρυθμισεις του ετσι... έχει λάστιχο που προεξέχει και τραβάει απέξω μόνο του μπορώ να βάλω πάνω αεραντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Φεβρουαρίου 2015 #482 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Οχι αεραντλια, ρυθμιστη αερος, με στροφυγγα και να μπορεις να τον κλεισης ή να τον ανοιξης οσο θελεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #483 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Οχι αεραντλια, ρυθμιστη αερος, με στροφυγγα και να μπορεις να τον κλεισης ή να τον ανοιξης οσο θελεις....α.οκ καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Φεβρουαρίου 2015 #484 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Κανε μια δοκιμη και πες μας πως παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 1 Φεβρουαρίου 2015 #485 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Έχουμε παρόμοιο σκίμμερ. Και εγώ το έχω ρυθμισμένο όπως και εσύ. Πολλές φορές γίνεται και σε μένα αυτό αλλά δεν έχει διάρκεια. Βγάζει πολύ αφρό για κάποιες ώρες και μετά όλα οκ. Μπορεί απλά εκείνη την ώρα κάτι να έχει να βγάλει και απλά να το βγάζει. Το μόνο που κάνω είναι να το παρακολουθώ. Ότι άλλη ρύθμιση δοκίμασα δεν δούλεψε. Δεν ξέρω αν μειώσεις τον αφρό με ρυθμιστή αν θα έχεις την ίδια ποιότητα skimming. Τέλος πάντον δοκίμασέ το και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #486 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Έχουμε παρόμοιο σκίμμερ. Και εγώ το έχω ρυθμισμένο όπως και εσύ. Πολλές φορές γίνεται και σε μένα αυτό αλλά δεν έχει διάρκεια. Βγάζει πολύ αφρό για κάποιες ώρες και μετά όλα οκ. Μπορεί απλά εκείνη την ώρα κάτι να έχει να βγάλει και απλά να το βγάζει. Το μόνο που κάνω είναι να το παρακολουθώ. Ότι άλλη ρύθμιση δοκίμασα δεν δούλεψε. Δεν ξέρω αν μειώσεις τον αφρό με ρυθμιστή αν θα έχεις την ίδια ποιότητα skimming. Τέλος πάντον δοκίμασέ το και βλέπουμε.εχεις δίκιο Λουκά δοκίμασα αυτό που λέει ο Άγγελος αλλά δύστυχος η ποιότητα skiming δεν είναι ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Φεβρουαρίου 2015 #487 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Πως το δουλεψες;;παλεψε το οσο μπορεις, κατα την γνωμη μου πρεπει να του δωσεις μεγαλη ροη νερου και μετα να παιξεις με τον αερα, καπου θα την βρεις την μεση λυση... Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2015 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 2 Φεβρουαρίου 2015 #488 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα για παράδειγμα με το που έριξα reef plus ξεκίνησε σχεδόν αμέσος να κάνει τρελό αφρό και να ρίχνει σχεδόν σκέτο νέρο στο κύπελο. Το έκλεισα για καμια ώρα για να μη μου βγάλει όλο το reef plus. Όταν το ξανα άνοιξα συνέχεισε να το κάνει για λίγη ώρα και μετά σταθεροποιήθηκε. Τώρα δουλεύει μια χαρά. Στο δικό μου επίσης έχει μία βάνα ακριβός πάνω από την αντλία που αυξομειώνει τη ροή του νερού. Εγώ την έχω τέρμα ανοικτή θεωρώντας ότι έτσι έχει βέλτιστη απόδοση. Το δικό σου έχει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #489 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα για παράδειγμα με το που έριξα reef plus ξεκίνησε σχεδόν αμέσος να κάνει τρελό αφρό και να ρίχνει σχεδόν σκέτο νέρο στο κύπελο. Το έκλεισα για καμια ώρα για να μη μου βγάλει όλο το reef plus. Όταν το ξανα άνοιξα συνέχεισε να το κάνει για λίγη ώρα και μετά σταθεροποιήθηκε. Τώρα δουλεύει μια χαρά. Στο δικό μου επίσης έχει μία βάνα ακριβός πάνω από την αντλία που αυξομειώνει τη ροή του νερού. Εγώ την έχω τέρμα ανοικτή θεωρώντας ότι έτσι έχει βέλτιστη απόδοση. Το δικό σου έχει κάτι τέτοιο?οχι δυστυχώς δεν εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #490 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Μετά από σκέψη εδώ και πολύ καιρό το πήρα τελικά απόφαση σήμερα να κάνω ένα μεγάλο restart στο ενυδρείο μου. Ο λόγος που έγινε είναι ότι είχα παρά πολες αλγες στα τζάμια ,είχα υπερβολικό βράχο και δεν είχα καλή κυκλοφορία,και τέλος ανακάλυψα ότι είχα μέσα τέσσερα μαύρα καβούρια τα οποία είχαν γίνει τεράστια και δε μπορούσα να τα βγάλω. Ξεκίνησα λοιπόν σήμερα το πρωί αδειάζοντας το νερό σε και το κράτησα όλο για να χρησημοποιησω ξανά το ίδιο για να μπορώ να βάλω και πάλι μέσα τα ζωντανά. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ. Άδειασμα λοιπόν του ενυδρείου. Και αφού άδειας το ενυδρείο γέμισα ένα μικρό 120 λίτρα όπου έβαλα όλα τα ζωντανά Όταν λοιπόν ήταν όλα οκ και καθαρά άρχισα να αποστειρώνω τον βράχο με ζεστό νερό και αφού τα καβούρια έγιναν καβουροσουπα δείτε τι πετάχτηκε μέσα από ένα βράχο Αφού λοιπόν ταυτοποιήθηκαν και αυτά άρχισε το νέο στησημο Και αφού ήταν όλα έτοιμα άρχισε και πάλι το γέμισμα με το ίδιο νερό Τώρα είναι πια γεμάτο και έχουν μπει στην θέση τους όλα τα ζωντανά ΟΤΑ θα καθαρίσει γιατί είναι θολό το νερό τώρα θα ανεβάσω νέες φωτό που θα είναι τελειωμένο και καθαρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 2 Φεβρουαρίου 2015 #491 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Βρε τρελε τι έκανες ? Τα κοραλια και τα ψαρια που τα εβαλες? Ολο δυστηχως κια κατι θα σου ξεφυγε παλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Φεβρουαρίου 2015 #492 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Με το καλο Παρη ελπιζω να εβαλες amonostop αμπουλες και βακτηρια επισεις προσεχε τα ταισματα και βαλε μεγαλυτερη ποσοτητα ανθρακα και αντιφωσφωρου,εαν μπορουν να μεινουν εκτος τα ζωντανα καλα θα ηταν.Οσο για των φαραω (χαχαχα)που βρηκες τι να πω αυτο ειναι το μεγαλειο της θαλασσας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #493 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Νίκο άμμο οστό δεν έβαλα θα πάω αύριο να πάρω βακτήρια και άνθρακα έβαλα αρκετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 3 Φεβρουαρίου 2015 #494 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Πάρη καλή επιτυχία στην νεα αρχή που κάνεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 3 Φεβρουαρίου 2015 #495 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 παρη δεν σε φοβαμε εχεις αποδηξει οτι παντα τα καταφερνεις και θα το κανεις ακομα καλητερω περιμενω φωτο ξεχασα να σου πω οτι κοιταζα τις φωτο απο το ενυδρειο σου και το στομα μου το εκλεισα μετα απο μιση ωρα θα γινει σιγουρα ποιο ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #496 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, μου δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Φεβρουαρίου 2015 #497 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο Παρη Ισως η καλητερη επιλογη Τωρα με το λιγο που φαινεται ειναι σηγουρα πιο αερατο με περισσοτερο χωρο για τα ψαρια Περιμενουμε φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Φεβρουαρίου 2015 #498 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Με το καλό στην νέα αρχή που κανεις ολα θα πάνε μια χαρά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Φεβρουαρίου 2015 #499 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλη επανεκκινηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 4 Φεβρουαρίου 2015 Author #500 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Να είστε καλά ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος