mad23 10 Σεπτεμβρίου 2014 #226 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Παρη συγχαρητηρια για τις ανεμωνες και πολλα μπραβο για το ενυδρειο γενικοτερα Χαιρομαι που σε καθε ενημερωση δειχνει και πιο ομορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 10 Σεπτεμβρίου 2014 Author #227 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Παρη συγχαρητηρια για τις ανεμωνες και πολλα μπραβο για το ενυδρειο γενικοτερα Χαιρομαι που σε καθε ενημερωση δειχνει και πιο ομορφο! ευχαριστω mad νασε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 12 Σεπτεμβρίου 2014 Author #228 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια δε μπορω να συνχρονησω την υπερχιληση με την αντλια επιστροφης Ενω μου δειχνει οτι ολα ειναι οκ μετα απο δυο μερες λειτουργιας μου αδειαζει το σαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Σεπτεμβρίου 2014 #229 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 στην επιστροφή εχεις βανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 13 Σεπτεμβρίου 2014 #230 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 στην επιστροφή εχεις βανα? Αν η αντλια δεν έχει ρυθμιστή ροης τοτε θα χρειαστείς βάνα για να μπορέσεις να ρυθμίσεις την επιστροφη σου σε σχεση με την υπερχείλιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 13 Σεπτεμβρίου 2014 Author #231 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αν η αντλια δεν έχει ρυθμιστή ροης τοτε θα χρειαστείς βάνα για να μπορέσεις να ρυθμίσεις την επιστροφη σου σε σχεση με την υπερχείλιση...Θαναση η αντλια δεν εχει ρυθμιστη και στην υπερχιληση εχω βανα , εκει που το ρυθμιζω και νομιζω οτι ειναι ολα οκ μετα απο ωρα μου δειχνει οτι κατι δεν παει καλα.Υπαρχει κατι που να μπορω να μετρησω ποσα λιτρα κατεβαζει η υπερχηληση η ανεβαζει η αντλια για να το βρω ακριβως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Σεπτεμβρίου 2014 #232 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) εγω εκανα εξης για να το βρω ειχα τελειως ανοιχτη την βανα και λιγο λιγο την εκλεινα ώσπου να το βρω το σημειο! θελει υπομονη! Έγινε επεξεργασία 13 Σεπτεμβρίου 2014 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 13 Σεπτεμβρίου 2014 Author #233 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 εγω εκανα εξης για να το βρω ειχα τελειως ανοιχτη την βανα και λιγο λιγο την εκλεινα ώσπου να το βρω το σημειο! θελει υπομονη!Λυκουργο τεσσερις μερες το παλευω που θα παει θα μου κατσει.Το θεμα ειναι οτι 1% να εχεις αποκληση δε φαινετε με το ματι σου το δειχνει μετα απο ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Σεπτεμβρίου 2014 #234 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ετσι και εμενα μου πηρε ωρες ωσπου να το βρω σε καταλαβαίνω τοτε ειχα απίστευτα νευρα! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 13 Σεπτεμβρίου 2014 Author #235 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω σημερα κατι καταφερα Θα φανει μεχρι αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Σεπτεμβρίου 2014 #236 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλει υπομονή το έργο φίλε μου! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #237 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια μερα με τη μερα η διαφορα ειναι ορατη στο ats Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #238 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μερικες προσφατες φωτο και σε λιγο μολις ανεβει και ενα βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #239 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω μεσα ενα ψαρακι ...ο θεος να το κανει ψαρακι... Οσο καλος εργατης ειναι αλλο τοσο ζημιαρης ειναι .οτι κοραλακι υπαρχει στον αραγωνητη μου το θαβει καθε μερα. Σκευτομαι λοιπον την μπροστηνη πλευρα του ενυδριου σε ολο το βηθο να το γεμισω με σπασμενο κοραλι που ειναι χοντροκομενο και δε μπορει να το βαλει στο στομα . πως ακουγετε σαν ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #240 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παρτε λιγο ματι... Paris reef 5: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Σεπτεμβρίου 2014 #241 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ωραια ενυδρειο φοβερα ψαρια ωραια κινηση οι euphyllia Μπραβο σου Μια ερωτηση στο 2:07 το ασπρο κοραλι που φαινεται ειναι goniopora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Σεπτεμβρίου 2014 #242 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Οντως το goby που λες αν και ειναι τρομερος εργατης ειναι πολυ "ατσουμπαλος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #243 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι γονιοπορα ειναι ειχε αρχισει να μου χαλαει πριν κανα τριμηνο ,τωρα ανακαμπτει και μου εβγαλε και δυο μωρα το ενα δεν αντεξε το δευτερο υπαρχει και μεγαλωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #244 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ωραια ενυδρειο φοβερα ψαρια ωραια κινηση οι euphyllia Μπραβο Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Σεπτεμβρίου 2014 #245 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι γονιοπορα ειναι ειχε αρχισει να μου χαλαει πριν κανα τριμηνο ,τωρα ανακαμπτει και μου εβγαλε και δυο μωρα το ενα δεν αντεξε το δευτερο υπαρχει και μεγαλωνει Μακαρι να παρει τα πανω της γιατι ειναι πανεμορφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 14 Σεπτεμβρίου 2014 #246 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ ωραια τα ψαρια!!ωραιο και το ενυδρειο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #247 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ ωραια τα ψαρια!!ωραιο και το ενυδρειο!!νασε καλα τασο ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 15 Σεπτεμβρίου 2014 #248 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Παρτε λιγο ματι... Paris reef 5: Υπέροχο μπράβο φίλε...... Με την άλτης επιστροφής όλα οκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 15 Σεπτεμβρίου 2014 Author #249 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Υπέροχο μπράβο φίλε...... Με την άλτης επιστροφής όλα οκ; Ναι ολα οκΘαναση τι λες να βαλω σπασμενο κοραλι στο βυθο;για να μην μου θαβει τα κοραλια το γκομπακι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Σεπτεμβρίου 2014 #250 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιος ο παρηηηης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος