tasso 7 Οκτωβρίου 2014 #326 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Ποσο καιρο τον εχεις; 6 μέρες μόνο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 8 Οκτωβρίου 2014 Author #327 Share 8 Οκτωβρίου 2014 6 μέρες μόνο!!Λιγο υπομονη εμενα εκανε 15 μερες να συνελθει το ιδιο και στο πετ , μου τον κρατησε περιπου 20 μερες στο μαγαζι για να ειναι οκ και οταν τον πηγα σπιτι παλι απο την αρχη .ειναι δυσκολος στην προσαρμογη.αφου τον ειδες ομως να τσιμπαει απο τους βραχους μην ανησηχεις θα στρωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Οκτωβρίου 2014 #328 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Λιγο υπομονη εμενα εκανε 15 μερες να συνελθει το ιδιο και στο πετ , μου τον κρατησε περιπου 20 μερες στο μαγαζι για να ειναι οκ και οταν τον πηγα σπιτι παλι απο την αρχη .ειναι δυσκολος στην προσαρμογη.αφου τον ειδες ομως να τσιμπαει απο τους βραχους μην ανησηχεις θα στρωσει Καλός..Νάσαι καλά φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 9 Οκτωβρίου 2014 Author #329 Share 9 Οκτωβρίου 2014 (edited) Καλός..Νάσαι καλά φίλε μου! Τασο δε θα το πιστεψεις σημερα φιλε για αγνωστο λογο εχασα την πεταλουδα μου δε ξερεις ποσο στενοχωριθηκα φιλε Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2014 - paris soroni Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 9 Οκτωβρίου 2014 Author #330 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω ενα βιντεακι την ωρα του φαγητου να δεις πως καταβροχθηζει τα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 11 Οκτωβρίου 2014 #331 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Τασο δε θα το πιστεψεις σημερα φιλε για αγνωστο λογο εχασα την πεταλουδα μου δε ξερεις ποσο στενοχωριθηκα φιλε Ε όχι ρε γαμοτο κρίμα έτσι στα καλά καθούμενα..και το είχες και καιρό ε;κρίμα ξανά φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 11 Οκτωβρίου 2014 Author #332 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Την πρωηγουμενη μερα ηταν μια χαρα ζωηρη ετρωγε ολα οκ και ξαφνικα το πρωη την βρηκα κολημενη πανω στον κυκλοφορητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Οκτωβρίου 2014 #333 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα Παρι!!! Πρωινη βαρδια πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Οκτωβρίου 2014 #334 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Κριμα ρε φιλε ηταν πανεμορφο ζωντανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 13 Οκτωβρίου 2014 Author #335 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Παιδια ατς τρεχει κανα εικοσαημερο εχει καλυψει ολο το γυαλι με αλγες περιπου ενα ποντο παχος καθε ποτε πρεπει να καθαριζετε και πως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 13 Οκτωβρίου 2014 Author #336 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα Παρι!!! Πρωινη βαρδια πλεον Αγγελε τωρα το ειδα σορυ φιλε καλησπερα εγω αυτη την ευδομαδα ειμαι 14:00 -22:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Οκτωβρίου 2014 #337 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Ααα!!! Αντιθετα παμε, εκεινη την ρα πεφτω για υπνο εγω Το ΑΤΣ το καθαριζεις λιγο λιγο καθε φορα που οι αλγες ειναι πολλες και πυκνες... Απλα προσεχε μην πεφτουν μεσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Οκτωβρίου 2014 Author #338 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Ααα!!! Αντιθετα παμε, εκεινη την ρα πεφτω για υπνο εγω Το ΑΤΣ το καθαριζεις λιγο λιγο καθε φορα που οι αλγες ειναι πολλες και πυκνες... Απλα προσεχε μην πεφτουν μεσα.... οκ φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 16 Οκτωβρίου 2014 #339 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Παιδια ατς τρεχει κανα εικοσαημερο εχει καλυψει ολο το γυαλι με αλγες περιπου ενα ποντο παχος καθε ποτε πρεπει να καθαριζετε και πως;Κρίμα το ψαράκι σου.. Δυστηχως συμβαινει, οι αρχικές εβδομάδες ειναι παντα κρίσιμες για ολα τα ζωντανα μας.Για το ATS απλα προτείνω να καθαρίσεις οταν αρχίζεις και καταλαβαίνεις οτι οι αλγες στο κατω μερος δεν περνούν αρκετο φως και αρχίζουν και σαπίζουν με οτι συνεπάγεται αυτο. Θα το βρεις ευκολα το "γλυκό" σημείο αφου εισαι παρατηρητικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 16 Οκτωβρίου 2014 Author #340 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Κρίμα το ψαράκι σου.. Δυστηχως συμβαινει, οι αρχικές εβδομάδες ειναι παντα κρίσιμες για ολα τα ζωντανα μας. Για το ATS απλα προτείνω να καθαρίσεις οταν αρχίζεις και καταλαβαίνεις οτι οι αλγες στο κατω μερος δεν περνούν αρκετο φως και αρχίζουν και σαπίζουν με οτι συνεπάγεται αυτο. Θα το βρεις ευκολα το "γλυκό" σημείο αφου εισαι παρατηρητικός Ευχαριστω μαριε να σε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 20 Οκτωβρίου 2014 Author #341 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Νεες μετρησεις σημερα και μαλων οταν ριχνω σκονες τρεμουν τα χερια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 20 Οκτωβρίου 2014 Author #342 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Επισεις υπαρχει τροπος να καθαρισω αυτες τις αλγες απο το βραχο μου ; δε λενε να υποχωρισουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 20 Οκτωβρίου 2014 #343 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Οι τιμες σου φαινονται μια χαρα με εξαίρεση το μαγνήσιο που πρεπει να πέσει στο 1200 για να το ξαναπιάσεις αφου τρέμει το χερι σου αλλα εντυπωση μου κανει και η αμμωνία σου. Δεν επρεπε να ειναι 0 αντι λιγοτερο απο 0,25; Ο βραχος σου τωρα. Εχεις "φυσήξει" ποτε το βραχο σου με αντλία; Αν ναι, το επόμενο σταδιο ειναι οδοντόβουρτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 20 Οκτωβρίου 2014 Author #344 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Οι τιμες σου φαινονται μια χαρα με εξαίρεση το μαγνήσιο που πρεπει να πέσει στο 1200 για να το ξαναπιάσεις αφου τρέμει το χερι σου αλλα εντυπωση μου κανει και η αμμωνία σου. Δεν επρεπε να ειναι 0 αντι λιγοτερο απο 0,25; Ο βραχος σου τωρα. Εχεις "φυσήξει" ποτε το βραχο σου με αντλία; Αν ναι, το επόμενο σταδιο ειναι οδοντόβουρτσα.[/quoteΜαριε στο τεστ τις salifert το <0.25 ειναι η κατωτερη τιμη δεν δειχνει πιο χαμηλα Οσο για τον βραχο δεν το ειχα σκεφτει για οδοντοβουρτσα. Εχεις να προτεινεις καποιο αλλο τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 9 Νοεμβρίου 2014 Author #345 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα στην παρεα Ρε παιδια το ενυδριο μου τρεχει αρκετους μηνες τωρα . χωρις ιδιετερα προβληματα, και ενω οι μετρησεις μου ειναι καλες παρατηρω οτι δεν εχω καθολου αναπτηξη στακοραλια μου τι μπορει να φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 9 Νοεμβρίου 2014 #346 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα στην παρεα Ρε παιδια το ενυδριο μου τρεχει αρκετους μηνες τωρα . χωρις ιδιετερα προβληματα, και ενω οι μετρησεις μου ειναι καλες παρατηρω οτι δεν εχω καθολου αναπτηξη στακοραλια μου τι μπορει να φταιει; Για να το πετύχεις αυτό Πάρη μου χρειάζεσαι σταθερές τιμές σε KH και ασβέστιο χωρίς αυξομοιώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.Για να βλέπεις την ανάπτυξη ειδικά σε sps θα πρέπει ανα κάποιο χρονικό διάστημα να τραβάς φωτογραφίες τον κοραλλιών που εχεις πχ ανα μηνα και να το συγκρίνεις μετά επειδή πολλές φορες τα ματια μας προσαρμόζονται εύκολα και δεν βλέπουμε τις μικρο διαφορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 10 Νοεμβρίου 2014 Author #347 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Για να το πετύχεις αυτό Πάρη μου χρειάζεσαι σταθερές τιμές σε KH και ασβέστιο χωρίς αυξομοιώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.Για να βλέπεις την ανάπτυξη ειδικά σε sps θα πρέπει ανα κάποιο χρονικό διάστημα να τραβάς φωτογραφίες τον κοραλλιών που εχεις πχ ανα μηνα και να το συγκρίνεις μετά επειδή πολλές φορες τα ματια μας προσαρμόζονται εύκολα και δεν βλέπουμε τις μικρο διαφορές...Οκ θαναση καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 10 Νοεμβρίου 2014 Author #348 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Και αφου δεν εχω τι να κανω μερικα κοντινα πλανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Νοεμβρίου 2014 #349 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Παρη τελεια τα ζωντανα σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Νοεμβρίου 2014 #350 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω ενα βιντεακι την ωρα του φαγητου να δεις πως καταβροχθηζει τα πανταΤωρα που εχεις χρονο γιατι δεν ανεβαζεις και το βιντεο που μας ελεγες.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος