Akridas66 1 Οκτωβρίου 2014 #301 Share 1 Οκτωβρίου 2014 (edited) Δεν ξερω τι γινεται εαν "σκασουν" για καποιο λογο, αλλιως οχι... Εμενα εχει παει ενα και εχει κατση κατω απο μια μοντιπορα και κοντευει να γινει σαν λουκανικανι, αλλα ειναι δυσκολο να βαλω χερι εχει.... Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 1 Οκτωβρίου 2014 Author #302 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω τι γινεται εαν "σκασουν" για καποιο λογο, αλλιως οχι...Οκ καταλαβαΕλα ποτε θα μπει το over 4000 posts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Οκτωβρίου 2014 #303 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Ωωχ!!!! Λολ!!! Επειδη μπαινω απο κινητο δεν βλεπω τα ποστ μου... Χαχαχα!!! Δεν νομιζω να μπει, εχω αλλον τιτλο κανα μηνα τωρα Αλλα οπως και να εχει, κανενας αριθμος ποστ μπορει να δειξη εαν καποιος εχει καποιες γνωσης ή εμπειρια, καθε μερα μαθαινουμε κατι καινουργειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2014 #304 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Ωωχ!!!! Λολ!!! Επειδη μπαινω απο κινητο δεν βλεπω τα ποστ μου... Χαχαχα!!! Δεν νομιζω να μπει, εχω αλλον τιτλο κανα μηνα τωρα Αλλα οπως και να εχει, κανενας αριθμος ποστ μπορει να δειξη εαν καποιος εχει καποιες γνωσης ή εμπειρια, καθε μερα μαθαινουμε κατι καινουργειο +1 Νομιζω πως ειναι σπογγοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 2 Οκτωβρίου 2014 Author #305 Share 2 Οκτωβρίου 2014 (edited) +1 Νομιζω πως ειναι σπογγοι Παυλο εχει μια τρυπα πανω του σαν στομα και το εχω πετυχει και ανοιχτο και κλειστο Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2014 - paris soroni Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 2 Οκτωβρίου 2014 Author #306 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω τι γινεται εαν "σκασουν" για καποιο λογο, αλλιως οχι... Εμενα εχει παει ενα και εχει κατση κατω απο μια μοντιπορα και κοντευει να γινει σαν λουκανικανι, αλλα ειναι δυσκολο να βαλω χερι εχει.... Αγγελε θα καταφερεις να ανεβασεις μια φωτο να δουμε αν μιλαμε για το ιδιο πραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 5 Οκτωβρίου 2014 Author #307 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Ενα ακομα βιντεακι Νεμο ταΐζει ανεμονη: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 5 Οκτωβρίου 2014 #308 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Υπεροχο βιντεο φιλε μου.. Ολα τα λεφτα η στιγμη που ο premnas ταΐζει τις ανεμωνες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 5 Οκτωβρίου 2014 Author #309 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Υπεροχο βιντεο φιλε μου.. Ολα τα λεφτα η στιγμη που ο premnas ταΐζει τις ανεμωνες.... Ποτε δεν ταιζει μονο τη μια φροντιζει να φανε ολες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 5 Οκτωβρίου 2014 #310 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Αντε ρε , πρωτη φορα το βλεπω αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 5 Οκτωβρίου 2014 Author #311 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Αντε ρε , πρωτη φορα το βλεπω αυτο...Στησε και ενα θαλασσινο να το βλεπεις συχνα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 5 Οκτωβρίου 2014 #312 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Το 'χει στα σκαρια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 5 Οκτωβρίου 2014 #313 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Το 'χει στα σκαρια Προβλέπω να γίνεται το καλύτερο θαλασσινό - γαριδάδικο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 5 Οκτωβρίου 2014 #314 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Τολμάει κανεις να παει κόντρα σε πεινασμένο premnas; Δεν νομίζω.. Υπεροχο το βιντεο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 5 Οκτωβρίου 2014 Author #315 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Προβλέπω να γίνεται το καλύτερο θαλασσινό - γαριδάδικο!!!!Χαχαχαχαχαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Οκτωβρίου 2014 #316 Share 5 Οκτωβρίου 2014 πολυ ωραια!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Οκτωβρίου 2014 #317 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Πολύ ωραίο βίντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 6 Οκτωβρίου 2014 #318 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Υπέροχο βίντεο η ομορφιά της φύσης!!Να σε ρωτήσω είδα ότι έχεις ένα bannerfish από τροφή τρώει τα πάντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Οκτωβρίου 2014 Author #319 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Υπέροχο βίντεο η ομορφιά της φύσης!!Να σε ρωτήσω είδα ότι έχεις ένα bannerfish από τροφή τρώει τα πάντα?Στην αρχη ζοριστικα λιγο αλλα οταν περασε μια καλη διαιτα αρχισε να τρωει και φυλλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Οκτωβρίου 2014 #320 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Πολυ ωραιο βιντεο παρη Ολα δειχνουν υγειεστατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 6 Οκτωβρίου 2014 #321 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Στην αρχη ζοριστικα λιγο αλλα οταν περασε μια καλη διαιτα αρχισε να τρωει και φυλλαρακι Nαι ε; ο δικός μου ριχνο φυλλαράκια, καταψυγμενη,τα πάντα βασικά αλλά τίποτα...τον βλέπω όμως όλο και κάτι να τσιμπάει από τους"βράχους" Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 7 Οκτωβρίου 2014 Author #322 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Nαι ε; ο δικός μου ριχνο φυλλαράκια, καταψυγμενη,τα πάντα βασικά αλλά τίποτα...τον βλέπω όμως όλο και κάτι να τσιμπάει από τους"βράχους"Ποσο καιρο τον εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 7 Οκτωβρίου 2014 Author #323 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Υπεροχο βιντεο φιλε μου.. Ολα τα λεφτα η στιγμη που ο premnas ταΐζει τις ανεμωνες.... Ευχαριστω θαναση Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 7 Οκτωβρίου 2014 Author #324 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Τολμάει κανεις να παει κόντρα σε πεινασμένο premnas; Δεν νομίζω.. Υπεροχο το βιντεο σου νασε καλα μαριε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 7 Οκτωβρίου 2014 Author #325 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Αντε ρε , πρωτη φορα το βλεπω αυτο...Παρε τηλ οπωτε θελεις να πιουμε καφε σπιτι να τα δεις live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος