paris soroni 17 Φεβρουαρίου 2015 Author #551 Share 17 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιο το βιντεακι Παρι ευχαριστω Βασίλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Φεβρουαρίου 2015 #552 Share 17 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ καλυτερο το ενυδρειο τωρα!! Κριμα για τα ζωντανα που εχασα και αποτι βλεπω αναμεσα τους ηταν σχεδον ολες οι acropora Για την alveapora θα συμφωνησω με τον Νικο βαλτην καπου πιο χαμηλα και με λιγοτερη κυκλοφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 18 Φεβρουαρίου 2015 Author #553 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ καλυτερο το ενυδρειο τωρα!! Κριμα για τα ζωντανα που εχασα και αποτι βλεπω αναμεσα τους ηταν σχεδον ολες οι acropora Για την alveapora θα συμφωνησω με τον Νικο βαλτην καπου πιο χαμηλα και με λιγοτερη κυκλοφορια οκ θα την κατεβάσω δυστυχώς οι άκρο δεν την παλεψανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Φεβρουαρίου 2015 #554 Share 19 Φεβρουαρίου 2015 Και ηταν και πολυ ωραιες και μεγαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 21 Φεβρουαρίου 2015 Author #555 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Δύστυχος Δεν πειράζει συνεχίζουμε πιο δυνατά όπως είπα και παραπάνω ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #556 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Νέες μετρήσεις Αλάτι 1024 No2 0 No3 10 Po4 0,25 Nh4 0 Kh 10,5 Mg 1500 Ca 500 Ph 7,4? Με το ph έχω ένα θεματάκι με το τεστ τις salifert δεν αντιστοιχούν τα χρώματα Επίσης πως θα κατεβάσω το no3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Φεβρουαρίου 2015 #557 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Παρι το κυπελακι σε λευκο σημειο και κοιτας με ανοιχτο καπακι απο μεσα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Φεβρουαρίου 2015 #558 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 No3 σου καλα ειναι για την ωρα, καλητερα καταβασε πρωτα τα kh-ca-mg, γιατι ειναι πολυ ψηλα.... Τα no3 με λιγο κοντρολ στο ταισμα και στα ζουμια(ιχνοστοιχεια πχ) θα πεσουν κι αλλο.... Για το τεστ οτι ειπε ο Βασιλης, αν και το κανω για πανω 7,7.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #559 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Ok κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 22 Φεβρουαρίου 2015 #560 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Νέες μετρήσεις Αλάτι 1024 No2 0 No3 10 Po4 0,25 Nh4 0 Kh 10,5 Mg 1500 Ca 500 Ph 7,4? Με το ph έχω ένα θεματάκι με το τεστ τις salifert δεν αντιστοιχούν τα χρώματα Επίσης πως θα κατεβάσω το no3? Και εγώ το ίδιο ακριβώς θέμα έχω με το ph τεστάκι της salifert . Μονίμος δείχει 7,7 ή 7,4 δεν μπορώ να καταλάβω μια και ποτέ δεν παίρνει κάποιο σαφές χρώμα. Δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω. Να πάρω άλλη μάρκα υγρό τεστ, να πάρω κάποια στιγμή ένα ηλεκτρονικό ή να σταματήσω να μετράω τελείως ph μια και το ενυδρείο πάει καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Φεβρουαρίου 2015 #561 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Δοκιμαστε ενα αλλο τεστ(πχ tropic marin που θελει μοα σταγονα), τα ηλεκτρονικα θελουν καλημπραρισμα συχνα και ειναι βαβουρα και η λυση του να σταματησεις ισως ειναι καλη γιατι απο ενα σημειο και μετα δυσκολα αλλαζει το ph, θα πρεπει να ερθουν τα πανω κατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 23 Φεβρουαρίου 2015 #562 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ το ίδιο ακριβώς θέμα έχω με το ph τεστάκι της salifert . Μονίμος δείχει 7,7 ή 7,4 δεν μπορώ να καταλάβω μια και ποτέ δεν παίρνει κάποιο σαφές χρώμα. Δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω. Να πάρω άλλη μάρκα υγρό τεστ, να πάρω κάποια στιγμή ένα ηλεκτρονικό ή να σταματήσω να μετράω τελείως ph μια και το ενυδρείο πάει καλά. Υπαρχει και αυτη η λυση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Φεβρουαρίου 2015 #563 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει και αυτη η λυση συμφωνω με το Βασιλη. εγω ποτε δεν ειχω μετρησει χωρις να εχω καποιο θεμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #564 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Θα σας πω κάτι που νομίζω αξίζει να το αναφέρω σήμερα παρέλαβα μια ανεμώνη που μου έστειλε ο mr zoo και του έστειλα ένα μηνημα και του λέω ρε συ δυο μου έστειλες; Τελικά όχι μια έστειλε και στην μεταφορά με την κούριερ έκανε split στην σακούλα και παρέλαβα δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Φεβρουαρίου 2015 #565 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 (edited) χαχαχαχαχα διδυμα χαχαχα το περιμενα και αυτο δεν μου προκαλει εντυπωση ,καρπερος ο Mr Zoo. :lolu: Έγινε επεξεργασία 25 Φεβρουαρίου 2015 - niknik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 25 Φεβρουαρίου 2015 #566 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Ρε μη γελάτε, γιατί εμένα κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά.... Θα ξεχάσω ότι ήξερα τόσα χρόνια με αυτά τα ζώα....... Παιδιά το επιβεβαιώνω και δημόσια...... Μία του έστειλα του Πάρη, τώρα πως έγινε αυτό, δεν ξέρω.... Να σου ζήσουν Πάρη, και σύντομα να τις χαρείς με κάποιον κλόουν μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 26 Φεβρουαρίου 2015 Author #567 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Ρε μη γελάτε, γιατί εμένα κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά.... Θα ξεχάσω ότι ήξερα τόσα χρόνια με αυτά τα ζώα....... Παιδιά το επιβεβαιώνω και δημόσια...... Μία του έστειλα του Πάρη, τώρα πως έγινε αυτό, δεν ξέρω.... Να σου ζήσουν Πάρη, και σύντομα να τις χαρείς με κάποιον κλόουν μέσα... ο κλόουν είναι Ίδη μέσα να σε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 26 Φεβρουαρίου 2015 #568 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Να την χαιρεσαι Παρι, ωραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 28 Φεβρουαρίου 2015 Author #569 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Παιδιά δε ξέρω αν μπορείτε να διακρίνετε πάνω στο νασο τα λευκά εξανθήματα στο πίσω μέρος του ψαριού ξέρει κανείς τι είναι; Έγινε επεξεργασία 28 Φεβρουαρίου 2015 - paris soroni Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Φεβρουαρίου 2015 #570 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 παρακολούθησε κίνηση, αν τρώει κτλ και βλέπεις.. στήνε και καμια καραντίνα να είναι έτοιμη.. αν μπορείς βάλε καλύτερη photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 28 Φεβρουαρίου 2015 Author #571 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 παρακολούθησε κίνηση, αν τρώει κτλ και βλέπεις.. στήνε και καμια καραντίνα να είναι έτοιμη.. αν μπορείς βάλε καλύτερη photo Είναι πολύ ζωηρό και τρώει δε δείχνει να τον ενοχλεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Μαρτίου 2015 #572 Share 1 Μαρτίου 2015 Καταρχην καλοριζικη η ανεμωνες Για το ψαρι το συγκεκριμενο αποτι εχω διαβασει συχνα παθαινει αυτο το πραγμα (χανει το χρωμα του) Αν δεν κανω λαθος το ειχε γραψει ο Aiolos περυσι σε ενα θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 2 Μαρτίου 2015 Author #573 Share 2 Μαρτίου 2015 Καταρχην καλοριζικη η ανεμωνες Για το ψαρι το συγκεκριμενο αποτι εχω διαβασει συχνα παθαινει αυτο το πραγμα (χανει το χρωμα του) Αν δεν κανω λαθος το ειχε γραψει ο Aiolos περυσι σε ενα θεμα ευχεριστω Παύλο θα ψάξω να το βρω να το διαβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Μαρτίου 2015 #574 Share 25 Μαρτίου 2015 Παρη πως παει το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Απριλίου 2015 Author #575 Share 14 Απριλίου 2015 Παρη πως παει το ενυδρειο?Καλά πάει Παύλο αρχίζει να στρώνει αν εξερεσουμε κάτι ανεπιθύμητες αλγες στα τζάμια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος