paris soroni 5 Φεβρουαρίου 2015 Author #501 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα προστέθηκαν δυο κάτοικοι το ένα είναι ένα ακανθουρους νιγρικανς που πήρε τη θέση του ηνίοχος και ένα ακόμα το οποίο σας το φιλάω για έκπληξη το οποίο πήρε τη θέση του κλαρκι διότι παραμεγάλωσε και έγινε πολύ άγριο και κακό παιδί και άμα είσαι κακό παιδί δε σε θέλω για φίλο μου. Πολύ σύντομα θα ανεβάσω φωτό με τα ψάρια και fts.λιγο υπομονή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 5 Φεβρουαρίου 2015 #502 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα προστέθηκαν δυο κάτοικοι το ένα είναι ένα ακανθουρους νιγρικανς που πήρε τη θέση του ηνίοχος και ένα ακόμα το οποίο σας το φιλάω για έκπληξη το οποίο πήρε τη θέση του κλαρκι διότι παραμεγάλωσε και έγινε πολύ άγριο και κακό παιδί και άμα είσαι κακό παιδί δε σε θέλω για φίλο μου. Πολύ σύντομα θα ανεβάσω φωτό με τα ψάρια και fts.λιγο υπομονή . Να σου ζήσουνε φίλε ειδικά ο nigricans ειναι απο τα αγαπημένα μου Ψαρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Φεβρουαρίου 2015 #503 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα προστέθηκαν δυο κάτοικοι το ένα είναι ένα ακανθουρους νιγρικανς που πήρε τη θέση του ηνίοχος και ένα ακόμα το οποίο σας το φιλάω για έκπληξη το οποίο πήρε τη θέση του κλαρκι διότι παραμεγάλωσε και έγινε πολύ άγριο και κακό παιδί και άμα είσαι κακό παιδί δε σε θέλω για φίλο μου. Πολύ σύντομα θα ανεβάσω φωτό με τα ψάρια και fts.λιγο υπομονή . καλως τα δεχτηκες Παρη περιμενουμε φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 5 Φεβρουαρίου 2015 #504 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 Να σου ζησουν Παρη περιμενουμε φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2015 #505 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Να τα χαιρεσαι τα ψαράκια σου να πανε ολα καλα..... Αλλα φωτο ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #506 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Να είστε καλά ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #507 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Να και δυο φωτό με τους νέους κατοίκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Φεβρουαρίου 2015 #508 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Ο τριγκερ τα σπαει reef safe δινετε το νους σου στα ασπονδυλα.Να τα χαρεις και παρτου και μια θηλυκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #509 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Ο τριγκερ τα σπαει reef safe δινετε το νους σου στα ασπονδυλα.Να τα χαρεις και παρτου και μια θηλυκια.νικο καλημέρα αυτό που έχω είναι αρσενικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #510 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Πως το ξεχωρίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Φεβρουαρίου 2015 #511 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ όμορφα μπράβο φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Φεβρουαρίου 2015 #512 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Πως το ξεχωρίζεις;το θηλυκο δεν εχει μπλε στο λαιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 6 Φεβρουαρίου 2015 #513 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Πανέμορφες οι ψαρούκλες σου! Να σου ζήσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 6 Φεβρουαρίου 2015 #514 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ ομορφα τα ζωντανα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #515 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Sos Μέτα την αλλαγή μια μεγάλη μιλεπορα που έχω άρχισε να χαλάει θα σωθεί με dip η να αφαιρέσω τα χαλασμένα κομμάτια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #516 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Και μια fts Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #517 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2015 #518 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 δεν το βλέπω το κοραλι σε καλη κατάσταση κόψε δυο φραγκ και βαλτα σε ξεχωριστά σημεία. Τι μετρήσεις εχεις; Επισης εβαλες χέρι στο ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #519 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 δεν το βλέπω το κοραλι σε καλη κατάσταση κόψε δυο φραγκ και βαλτα σε ξεχωριστά σημεία. Τι μετρήσεις εχεις; Επισης εβαλες χέρι στο ενυδρειο;ναι το άλλαξα όλο το ενυδρείο αλλά κράτησα όλο το νερό και χρησιμοποίησα το ίδιο. Το κοράλι είναι στην τελευταία φωτό που ανέβασα και φαίνεται άσπρο στα αριστερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2015 #520 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Δυστηχως αυτές οι αλλαγες φταίνε για την κατάσταση κρατά φραγκ κανε μετρήσεις και αλλαγη νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #521 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Οκ Λυκούργο ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #522 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά τι είναι αυτό πάνω στο τζαμί μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Φεβρουαρίου 2015 #523 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 αυγα απο nassarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #524 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Θα βγουνε Νίκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Φεβρουαρίου 2015 #525 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 δυσκολα Παρη ,υπαρχουν θυρευτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος