velos 29 Απριλίου 2014 #1 Share 29 Απριλίου 2014 (edited) Μετα απο αρκετη προσπαθεια επιτελους ηρθε η ωρα της παρουσιασης! Ελπιζω να σας αρεσει! Επιλεξτε HD αναλυση! Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2014 - velos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Απριλίου 2014 #2 Share 29 Απριλίου 2014 Αρκετα ωραιο αλλα σιγουρα χρειαζεται περισσοτερες πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 29 Απριλίου 2014 #3 Share 29 Απριλίου 2014 Ειναι η εντυπωση μου η βλεπω μπουκομενο acei ?? Αυτο στο 2:46 και μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 29 Απριλίου 2014 Author #4 Share 29 Απριλίου 2014 πολυ καλα βλεπεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Απριλίου 2014 #5 Share 30 Απριλίου 2014 Να τα χαιρεσαι φιλε μου,πολυ ομορφα ψαρακια ,σε πολυ καλα λιτρα. Το στησιμο λιγο δεν μου ταιριαζει στο δικο μου ματι,αλλα αν αρεσει εσενα.κανενα θεμα. Κοιτα μερικα ομορφα στησιματα ,για να παρεις ιδεες,και εαν σου αρεσουν,αλλαξε μερικα πραγματακια http://www.aquazone.gr/forums/topic/28495-set-up-aoeneeaieeui-aaioaenaaeuieaeaaaao/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Απριλίου 2014 #6 Share 30 Απριλίου 2014 Να το χαίρεσαι φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 30 Απριλίου 2014 Author #7 Share 30 Απριλίου 2014 Να τα χαιρεσαι φιλε μου,πολυ ομορφα ψαρακια ,σε πολυ καλα λιτρα. Το στησιμο λιγο δεν μου ταιριαζει στο δικο μου ματι,αλλα αν αρεσει εσενα.κανενα θεμα. Κοιτα μερικα ομορφα στησιματα ,για να παρεις ιδεες,και εαν σου αρεσουν,αλλαξε μερικα πραγματακια http://www.aquazone.gr/forums/topic/28495-set-up-aoeneeaieeui-aaioaenaaeuieaeaaaao/ euxaristw gia ta kala logia!simera pou feugw gia to exwhiko tha girisw me polles polles petres!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 30 Απριλίου 2014 #8 Share 30 Απριλίου 2014 (edited) Εχω ακουσει τρελους να κουβαλανε f0 απο το εξωτερικο μεσα σε σακουλες και αλουμινοχαρτα...αλλα να κουβαλισεις πετρες...τι να πω μονο αν εισαι φορτηγατζης Με το καλο να σου ερθουν και τα μικρα χαχααχ sorry εξοχικο εγραψες εξωτερικο διαβασα Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2014 - argentinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 30 Απριλίου 2014 Author #9 Share 30 Απριλίου 2014 xaxa!na sai kala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Απριλίου 2014 #10 Share 30 Απριλίου 2014 Οι πέτρες πατάνε στο τζάμι ή πάνω στην άμμο? Επίσης πιστεύω οτι θα χρειαστείς και άλλες. Πολύ όμορφα ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 30 Απριλίου 2014 Author #11 Share 30 Απριλίου 2014 Οι πετρες πατανε στο τζαμι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 30 Απριλίου 2014 #12 Share 30 Απριλίου 2014 Να τα χαιρεσαι φιλος!Θα προτιμουσα ολες οι πετρες να ειναι ενα ή περαπλησιο χρωμα(γνωμη μου παντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 1 Μαίου 2014 Author #13 Share 1 Μαίου 2014 Να σαι καλα!κατι θα γινει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 2 Μαίου 2014 #14 Share 2 Μαίου 2014 Οι πετρες πατανε στο τζαμι!! προσεχε μην εχεις θεμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Μαίου 2014 #15 Share 2 Μαίου 2014 προσεχε μην εχεις θεμα !!! Κανενα προβλημα,πρεπει να πατα στο τζαμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Μαίου 2014 #16 Share 2 Μαίου 2014 Οι πετρες πατανε στο τζαμι!!.....και φαντάζομαι πρώτα στήθηκαν αυτές και έφτιαξες μια στηβαρή κατασκευή και μετα μπήκε η άμμος γιατι αν έβαλες πρώτη την άμμο, σίγουρα θα έχεις κατολίσθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 2 Μαίου 2014 Author #17 Share 2 Μαίου 2014 Ναι πρωτα μπηκαν οι πετρες γτ ηξερα τι θα γινωταν σε αντιθετη περιπτωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος