PanaGreco 16 Μαίου 2014 Author #76 Share 16 Μαίου 2014 Μπράβο ρε φίλε !!Πάρα πολύ ωραίο και πεντακάθαρο!! Στην αρχή όλα καθαρά είναι . Μετά παίρνουν την κάτω βόλτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Μαίου 2014 #77 Share 16 Μαίου 2014 Θεωρώ πως είσαι από τους τυπικούς-τακτικούς με τα ενυδρεία σου!! Όλα καλά θα σου πάνε λοιπόν . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 16 Μαίου 2014 #78 Share 16 Μαίου 2014 Σιγα ρε συ,δεν ειμαι ο Αμανο! Δεν είσαι ???? Τώρα μου το λες ? Ρε Πανο τοσο καιρο παραπλανιομασταν οικτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Μαίου 2014 #79 Share 16 Μαίου 2014 Ευχαριστώ βρε Κώστα. Για να το λές εσύ (και όχι μόνο ) μάλλον έτσι θα είναι . Αλλά με ''τρώει'' να του κάνω και κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω τι ακόμα !!!!!!! Σε τρωει να του βαλεις κανα δισκο μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 16 Μαίου 2014 #80 Share 16 Μαίου 2014 Μπραβο ρε Τεο, θα βαλει μεσα τις γεννες απο του δισκους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 16 Μαίου 2014 #81 Share 16 Μαίου 2014 Ωραία ιδέα, μικρά μικρούλια δισκάκια σκέτη τρέλα και μόλις μεγαλώσουν...τσούπ στο μεγάλο ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 16 Μαίου 2014 #82 Share 16 Μαίου 2014 Καλα εχετε καει με τους δισκους!!!! Παναγιωτη,αν κρινω απο το μεγαλο σου ποσο καθαρο το διατηρεις...ειμαι σιγουρος οτι ετσι ακριβως θα εχεις και το μικρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 16 Μαίου 2014 Author #83 Share 16 Μαίου 2014 (edited) Ωραία ιδέα, μικρά μικρούλια δισκάκια σκέτη τρέλα και μόλις μεγαλώσουν...τσούπ στο μεγάλο ενυδρείο! Ρε εσείς μη μου βάζετε τέτοιες ιδέες γιατί δεν θέλω και πολύ. Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2014 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαίου 2014 #84 Share 16 Μαίου 2014 Σιγα μην ειμαι ο Αμανο ρε! Ασε τους δισκους και ασχολησου και με κανενα αλλο ψαρακι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Μαίου 2014 #85 Share 16 Μαίου 2014 Σιγα μην ειμαι ο Αμανο ρε! Ασε τους δισκους και ασχολησου και με κανενα αλλο ψαρακι! Πεστα χρυσοστομε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαίου 2014 #86 Share 16 Μαίου 2014 Εγω τα λεω,ποιος με ακουει ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 17 Μαίου 2014 Author #87 Share 17 Μαίου 2014 Πότε να αρχίσω αλλαγές νερού σε αυτό? παρά το μπόλι απο το άλλο είναι λίγο ΄αστρωτο ακόμα με μικρές ενδείξεις ΝΟ2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Ιουνίου 2014 Author #88 Share 7 Ιουνίου 2014 Και ένα update για αυτό με ''χαλαρωτική'' διάθεση :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Ιουνίου 2014 #89 Share 7 Ιουνίου 2014 Ειναιιι πανεμορφοοοοο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 7 Ιουνίου 2014 #90 Share 7 Ιουνίου 2014 Είναι κουκλί!!! Να τα χαίρεσαι (ψαράκια και γαρίδες).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 7 Ιουνίου 2014 #91 Share 7 Ιουνίου 2014 Πολυ ομορφο Παναγιωτη!!!!Ζουγκλιτσα εγινε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιουνίου 2014 #92 Share 7 Ιουνίου 2014 Πωπω φουντωμααααα!!! Μπραβο φιλαρακι! Και γινεται και του γονου το πανηγυρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιουνίου 2014 #93 Share 9 Ιουνίου 2014 Ομορφο εχει γινει Παναγιωτη,μπραβο! Να σε ρωτησω,για co2 τι εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 9 Ιουνίου 2014 Author #94 Share 9 Ιουνίου 2014 Ομορφο εχει γινει Παναγιωτη,μπραβο! Να σε ρωτησω,για co2 τι εχεις? Σε ευχαριστώ Κωστή. Για CO2 έχω 2κιλη μπουκάλα πάνω σε Ph controller. Με κούρασε μέχρι να βρω τον ανεκτό από τα ψάρια αριθμό φυσαλίδων/λεπτό. Ο controller κλείνει το co2 στο PH 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 9 Ιουνίου 2014 #95 Share 9 Ιουνίου 2014 3 εχω στο δωματιο! Παναγιωτη,ωραιο εχει γινει φιλε! Αντε να αποφασισεις τι ψαρια θα βαλεις τωρα. rastafarian χρησιμοποιεις αφυγραντηρα??? ή κατι παρομοιο? γιατι με την εξατμιση θα εχεις υγρασια στο δωματιο και δεν ειναι καλο για σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Ιουνίου 2014 #96 Share 9 Ιουνίου 2014 Δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Εγω οταν τσακώνομαι με τη γυναίκα μου κοιμάμαι στη μπανιέρα κανά δυο μέρες....και τσακωνόμαστε συχνά. 8 χρόνια είμαι παντρεμένος και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στην υγεία μου απο την υγρασία! Αχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 9 Ιουνίου 2014 #97 Share 9 Ιουνίου 2014 χαχαχαχα ντουζιερα ή μπανιερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Ιουνίου 2014 #98 Share 9 Ιουνίου 2014 Φοβερό το ενυδρείο Πάνο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιουνίου 2014 #99 Share 9 Ιουνίου 2014 rastafarian χρησιμοποιεις αφυγραντηρα??? ή κατι παρομοιο? γιατι με την εξατμιση θα εχεις υγρασια στο δωματιο και δεν ειναι καλο για σενα Τιποτα δεν εχω. Το 110 λιτρα εχει καπακι και τα αλλα 2 ειναι μικρα.Για να εχεις προβλημα με υγρασια θα πρεπει να εχεις πολυ μεγαλα ενυδρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος