Jump to content

Χρυσόψαρο Σε Λεκανουλα

stavi

Recommended Posts

Γεια σας..

Έχει Κάιρο που σκέφτομαι να ξεκινήσω ενυδρείο.. έψαξα και τι λίγα και μαζευα τα λεφτά να ξεκινήσω.. όμως χθες μου έφεραν δώρο ένα χρυσόψαρο, και προσπαθώ να το κρατήσω.. μου το έφεραν σε βάζο(έφαγε κράξιμο που το ταλαιπώρησε έτσι) και τώρα δεν έχω κάτι μεγάλο να το βάλω ,μιας και ξέρω ότι θέλει πολλά λίτρα.. προς το παρόν(μέχρι να πάρω το ενυδρείο που σκόπευα) μπορώ να το έχω σε μια λεκάνη;

Δωστο σε καποιο pet shop ή σε καποιο γνωστο σου με το κατάλληλο ενυδρειο και οταν εισαι έτοιμη το ξαναπαιρνεις πισω.

Έγινε επεξεργασία - hms

Καλως ηρθες στο φορουμ μας.

Επειδη εδω το θεμα κλεινει μετα απο μερικες μερες,θα σε παρακαλεσω να ανοιξεις ενα νεο θεμα στην κατηγορια του κρυου νερου για να συζητηθουν εκει οι αποριες σου.:)

Καλώς ήρθες! :)

Μέχρι να το δώσεις ή να πάρεις ενυδρείο, το συντομότερο δηλαδή, αν έχεις φίλτρο, και μάλιστα στρωμένο, βάλε το να δουλεύει. Αν δεν έχεις φίλτρο, κάνε καθημερινά μικρές αλλαγές νερού, τάιζε λίγο και βάλε μία αεραντλία να δουλεύει. Άνοιξε νέο θέμα, όπως είπε ο rastafarian, για να συζητήσουμε εκεί τυχόν απορίες σου.

Καλως ηρθες!! αυτα παθενουν τα καιμενα τα χρυσοψαρα και εγω καπος ετσι ειχα ξεκινιση το χομπυ πριν 5 χρονια οταν πηρα 2 χρυσοψαρα απο το πετ σοπ σε ενα μπολακι να το πω 5 λιτρα.

Καλήσπέρα και καλή όρεξη! :)

καλως ηρθες! :mom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...