Soulaki1 30 Ιουλίου 2014 #76 Share 30 Ιουλίου 2014 Κουκλί είναι, να το χαίρεσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 30 Ιουλίου 2014 Author #77 Share 30 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω πολυ!!αλλα με τα σαλιγκαρια ξερεις κανεις να μου πει τι να κανω??και το σκιμμερ ποση ωρα να το εχω κλειστο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Ιουλίου 2014 #78 Share 31 Ιουλίου 2014 ανοιξετω οτι εγινε θα το δεις υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 31 Ιουλίου 2014 #79 Share 31 Ιουλίου 2014 εγω δεν το εκλεισα ποτε και μετα απο 2-3 μηνες αν θυμαμαι καλα ειδα μικρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 31 Ιουλίου 2014 #80 Share 31 Ιουλίου 2014 Στο προηγούμενο ενυδρειο ειχα την τύχη μια νύχτα με πανσέληνο () ολο ουσιαστικα το ενυδρειο να κανει spawning (τρία χρονια σερί, τρεις φορες). Skimmer δεν ειχα κλείσει ποτε και μετα απο 1-2 μηνες γινόταν χαμός απο νεα κοραλακια και διαφορα αλλα ζωντανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 31 Ιουλίου 2014 Author #81 Share 31 Ιουλίου 2014 Φιλε discos τι εννοεις με τον ορο spawning?εγω το μονο που ειδα ηταν ενα απο τα σαλιγκαρακια μου να καθεται σταθερο στο τζαμι και να εκρινει ενα ασπρο υγρο!απο οτι διαβασα ειναι το αρσενικο που εκρινει σπερα το οποιο θα παει στα αβγα που εχει στιβαξει το θυληκο.εγω αβγα δεν εοδα πουθενα βεβαια.οποτε το αρσενικο μπορει απλα να το ευχαριστιοταν!!!εκλεισα το σκιμμερ για κανενα τετραωρο και αυτο ηταν ολο.γενικα στο ενυδρειο εχω απο πιο παλια μικροσκοπικα λευκα σαλιγκαρακια που πηγαινοερχονται στο τζαμι οταν σβηνει το φως αλλα δεν νομιζω να ειναι μωρα των τεκτους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Αυγούστου 2014 #82 Share 1 Αυγούστου 2014 Εντάξει βαραγε μ****κια το αρσενικό ρε παιδιά μην φέρουμε και το ενυδρείο τούμπα... Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Σεπτεμβρίου 2014 #83 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Γιάννη Πως πάει το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 23 Σεπτεμβρίου 2014 Author #84 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Παυλο μου ολα καλα φιλε ολα σταθερα ειναι.απλα εχω αρχισει την κατασκευη ενος μεγαλυτερου βασικα περιμενω να ετοιμαστουν τα τζαμια.οταν ειναι ετοιμο και ξεκινησει η ετοιμασια θα το δεις σε νεο θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Σεπτεμβρίου 2014 #85 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Το έχω δει αρκετά μεγαλύτερο Βάλε μας καμία φώτο να το δούμε πως είναι Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2014 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος