kostaskappa 29 Μαίου 2014 #26 Share 29 Μαίου 2014 Πολύ καλό το update που έκανες στο ενυδρείο σου φιλαράκι. Δώσε του λιγάκι χρόνο να κάνει kick in και θα σε ανταμείψει όσο δεν φαντάζεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 29 Μαίου 2014 Author #27 Share 29 Μαίου 2014 Ηδη ξεκινησε να κανει κατι... Οσο ζεις μαθαίνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Μαίου 2014 #28 Share 29 Μαίου 2014 Μεγεια μεγεια Πολυ καλη επιλογη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Μαίου 2014 #29 Share 29 Μαίου 2014 ωραιο εργαλειο εβαλες μπραβο και καλοδουλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 29 Μαίου 2014 #30 Share 29 Μαίου 2014 Ηδη ξεκινησε να κανει κατι... Οσο ζεις μαθαίνεις... Κλείσε όπως σου είπα λιγάκι τον αέρα του και δώστου λιγάκι χρόνο.... Θα βγάλει πολύ μάκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Μαίου 2014 #31 Share 29 Μαίου 2014 Ποτε προλαβες και το πηρες ρε θυριο Αντε καλοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 29 Μαίου 2014 Author #32 Share 29 Μαίου 2014 Ευχαριστω Παυλο...το χρειαζομουν... Οσο ζεις μαθαίνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Μαίου 2014 #33 Share 29 Μαίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Μαίου 2014 #34 Share 29 Μαίου 2014 Μεγεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 29 Μαίου 2014 Author #35 Share 29 Μαίου 2014 Merci! Οσο ζεις μαθαίνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 14 Ιουνίου 2014 Author #36 Share 14 Ιουνίου 2014 Ολα καλα πανε και το σκιμμερακι βγαζει μποχα...κοραλλακια μπαινουν ακομα.ενα θεματακι εχω μονο κ θελω γνωμες κ ιδεες.εχω μια ελαχιστη αλγη στον αραγωνητη,η οποια εννονει τον αραγωνητη,αλλα δεν ειναι τιποτα τρελο.εχω κανει ψηλοσκουπα αλλα εχει ξαναεμφανιστει.η αληθεια ειναι οτι το τσιμπαει ο mythrax,οι ερημητες και το blue tang αλλα παλι υπαρχει.εχω ενα gobby orange spot αλλα δεν κανει τπτ.προσπαθησα να βαλω δευτερο μηπως το αλλο κανει κ γινουν κ ζευγαρι αλλα δεν θελει με τπτ δευτερο με αποτελεσμα να το βγαλω απο μεσα σχεδον νεκρο.θα ηθελα να βγαλω αυτο το γκομπυ απο μεσα αλλα ειναι αδυνατο.κουνιεται υπερβολικα γρηγορα κ εχει κρυψωνα κατω απο το βραχο....για πειτε καμια ιδεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Ιουνίου 2014 #37 Share 14 Ιουνίου 2014 Ats.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 14 Ιουνίου 2014 Author #38 Share 14 Ιουνίου 2014 Χμμμ δεν περιμενα τοσο απλη απαντηση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Ιουνίου 2014 #39 Share 14 Ιουνίου 2014 Βάλε ats αφού έχεις sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 14 Ιουνίου 2014 Author #40 Share 14 Ιουνίου 2014 Δεν εχω προβλημα να κανω κατι τετοιο αλλα δεν εχω ιδεα για το πως γινεται και στο refagium εχω μια μακροαλγη ετσι κ αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 17 Ιουνίου 2014 Author #41 Share 17 Ιουνίου 2014 Μπηκε δευτερο γκομπυ το οποιο ελπιζω να ζησει....μπας κ καθαρισει λιγο αραγωνητη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Ιουνίου 2014 #42 Share 17 Ιουνίου 2014 ποιο εβαλες? να το χαιρεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 17 Ιουνίου 2014 Author #43 Share 17 Ιουνίου 2014 Να εισαι καλα Λυκουργο!πριν ειχα αυτο π ειναι λευκο με πορτοκαλι βουλες και δεν εκανε καθολου δουλεια και τωρα πηρα το λευκο με μια μαυρη βουλα στην πλατη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Ιουνίου 2014 #44 Share 17 Ιουνίου 2014 Sexutata μεγειες φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 17 Ιουνίου 2014 Author #45 Share 17 Ιουνίου 2014 Αυτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 19 Ιουνίου 2014 Author #46 Share 19 Ιουνίου 2014 Λοιπον τελικα να μην τα ματιασω δεν εχω τσακομους και το λευκο μου εχει καθαρισει ολο τον αραγωνητη,τον εχει κανει λευκο παλι,βεβαια εχει χτισει και λιγο τον βραχο αλλα πιστευω με την κυκλοφορια θα στρωσει παλι!!τωρα θελω μια ιδεα για την bta.την ειχα ταισει δυο φορες κ μετα σταματησα κ απο τοτε εχει κλεισει και δεν εχει βγαλει πλοκαμια.ζει δεν εχει κατι,θελω να αρχισω να την ταιζω για να παρει τα πανω της παλι αλλα θελω και να της αλλαξω θεση,πως θα γινει να τη μετακινησω τωρα π εχει κολλησει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιουνίου 2014 #47 Share 19 Ιουνίου 2014 Να την μετακινήσεις εσύ δύσκολο γιατί πολύ πιθανόν να την τραυματίσεις Ίσως αν βάλεις έναν κυκλοφοριτη να την χτυπάει κατακέφαλα να μετακινήσεις μόνη της ή όταν την δεις να μετακινείται με ενα γάντι τράβηξε την σιγά θα ξεκολλήσει εύκολα Μετά ή την βάζεις εκεί που θες (με μεγάλη πιθανότητα να μετακινηθει μόνη της ) Ή την δίνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 19 Ιουνίου 2014 Author #48 Share 19 Ιουνίου 2014 Παυλο δεν θελω να την δωσω!γτ να μετακινηθει μετα??το θεμα μου βασικα ειναι αν θα την παλεψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιουνίου 2014 #49 Share 19 Ιουνίου 2014 Γιατι μπορεί να μην της αρέσει το σημείο Αν την βάλεις σε μια τρυπούλα μπορεί να μείνει και εκεί ώστε να προστατεύει το σώμα της Δεν ανοίγει καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 19 Ιουνίου 2014 Author #50 Share 19 Ιουνίου 2014 Μονο το στομα,οχι τα πλοκαμια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος