Jump to content

Την Γνωμη Σας!

velos

Recommended Posts

μετα απο λιγες μερες ειναι ετοιμο το νεο 240αρι και περημενει να ερθουν αυριο τα 2 χαρεμια!

Θελω την γνωμη σας για το aquascape!

post-43254-0-11675000-1398699121_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - velos

Μου αρέσει πολύ το στήσιμο στις πέτρες απλά θα προτιμούσα να ήταν όλες σκούρες θα αντικατιστουσα τις λευκες!

Το στησιμο μου αρεσει πολυ αλλα

Πρεπει να αντικαταστησεις το χαλικι με αμμο ωστε να μπορουν τα ψαρια να καθαριζουν τα βρανχια τους

Χερωμαι που σας αρεσει!Το χαλικι ειναι αρκετα λεπτοκοκο και τα ψαρακια δεν θα αντιμετωπησουν προβλημα!οσο για το χρωμα στις πετρες μου αρεσει η δυχρωμια

και θελω να δωσω την επιλογη στα ψαρια τι προτημουν απ τα δυο!στο μελλον ευκολα αλαζουν οι πετρες αναλογα με την προτημηση των ψαριων!

Κι εγω θα προτιμουσα ενα είδος απο πέτρες μέσα, τις σκουρόχρωμες. Εσένα μπορει να σου αρεσει η διχρωμία όπως λες αλλα η φύση μάλλον έχει άλλη άποψη και η άλγη θα σου τις κάνει όλες ενα χρωμα :)

Τι χαρέμια θα βάλεις;

• Like 1

labido και yellow tail!απο 4 ψαρια το καθε χαρεμι!Αυτο θελω!μ αρεσει πολυ οταν η αλγη καλυπτει λευκες πετρες!

Μια χαρά επιλογή στα ψάρια. Οταν η άλγη καλύψει όμως τόσο λευκές πέτρες, θα ειναι σα να έχεις στο ενυδρειο σου τούρτες. Σα ψυγείο του Τερκενλή θα ειναι το ενυδρειο χαχαχαχα!

Εύχομαι το αποτέλεσμα πράγματι να σου αρεσει και να το χαρείς το γυαλάκι σου και τα ψαράκια σου!!!

χαχα!~να σαι καλα!αν δω προτημηση στις σκουρες πετρες απο τα ψαρια θα τις αλαξω!!!

Καταρχήν όπως σου είπαν οι πέτρες θα γίνουν ιδιο χρώμα οπότε μην αγχώνεσαι υπομονή 3 με 5 μήνες!

Αν και το γνωρίζεις είναι καλύτερη η άμμος από το χαλίκι και ας είναι και λεπτό!

ναι το γνωριζω αλλα ολοκληρη παραλια στα ποδια μου!κριμα δεν ειναι?ειχε και ποιο λεπτη αμμο αλλα σε μορφη λασπης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...