dpap 14 Σεπτεμβρίου 2014 #26 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 χαχα , ωραίος ο μπόμπιρας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 16 Σεπτεμβρίου 2014 #27 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε μου αυτος ο μπόμπιρας ειναι πάνω απο 2 μηνών και πλέον δεν νομίζω να εχει πρόβλημα να φαγωθεί αν κρίνω απ το μέγεθος που φαίνεται ενα θηλυκό στην 2η φώτο. οποτε εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 17 Σεπτεμβρίου 2014 Author #28 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε μου αυτος ο μπόμπιρας ειναι πάνω απο 2 μηνών και πλέον δεν νομίζω να εχει πρόβλημα να φαγωθεί αν κρίνω απ το μέγεθος που φαίνεται ενα θηλυκό στην 2η φώτο. οποτε εισαι οκ Έλα βρε είναι τόσο μεγάλο ? Παντος ο μπόμπιρας κάνει αποκρύψει παραλλαγή, δεν τον είχα πάρει χαμπάρι. Και να σου πω ούτε το πιθανό θηλυκό κατάλαβα ποιο είναι μιας και έτρωγαν όλα κανονικά. Τι να πω θα μάθω σιγά σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Σεπτεμβρίου 2014 #29 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλως το δεχτηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 17 Σεπτεμβρίου 2014 #30 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Να σου ζήσει ο μικρός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος