dankannn 28 Απριλίου 2014 #1 Share 28 Απριλίου 2014 Μπορεί να έχω μπουκωμένη λαμπιντο ?? Το ερώτημα μου είναι αν τα ψαράκια μου που είναι μικρά μπορεί να μπορούν να γεννήσουν? Αυτό το ρωτώ βρε παιδιά γιατί ένα από τα λαμπιντο μου έχει λίγο περίεργη συμπεριφορά εδω και δυο μερες. Είναι σαν να έχει λίγο πρησμένο το προγούλι του και έχει συνέχεια ψιλό ανοιχτό το στόμα και μέσα φαίνετε κάτι στρογγυλό. Οποίο πάει προς την φωλιά του το διώχνει με την μια και ακόμα δεν τρώει φαγητό. Πάει γύρο γύρο από το φαγητό και αφού φάνε όλα αν πέσει κάτι κοντά στην φωλιά της θα βάλει έναν μικρό κόκκο μέσα. Να πω ότι δεν μου φαίνετε άρρωστο και ότι μαζί με ένα ακόμα έχουν το πιο έντονο χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2014 #2 Share 28 Απριλίου 2014 βαλε μια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 28 Απριλίου 2014 Author #3 Share 28 Απριλίου 2014 Το βράδυ η αύριο θα βάλω μια photo. Άπλα μου έκανε εντύπωση γιατί τα θεωρώ μικρά . Άσε που αν είναι θα γίνει ανατροπή γιατί θα έκοβα το χέρι μου ότι είναι αρσενικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Απριλίου 2014 #4 Share 28 Απριλίου 2014 Αν ηταν με τις αφρικάνες σε κάθε ανατροπή να "κόβαμε χέρια", τωρα θα είμασταν όλοι κουλοί. Τι μέγεθος έχει το ψάρι περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 28 Απριλίου 2014 Author #5 Share 28 Απριλίου 2014 Αν ηταν με τις αφρικάνες σε κάθε ανατροπή να "κόβαμε χέρια", τωρα θα είμασταν όλοι κουλοί. Τι μέγεθος έχει το ψάρι περίπου; Το λέω για πλάκα βρε , το ξέρω ότι δεν βγάζεις εύκολα συμπέρασμα. Πρέπει να είναι κάνα 5 cm , κάτσε θα το βγάλω το απόγευμα με ένα μετρο διπλά να το μετρησω ( ξέρεις πόντιος και έτσι ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 28 Απριλίου 2014 #6 Share 28 Απριλίου 2014 Ανετα μπορει να γεννησει στα 5 εκ , εγω εχω τωρα μπουκομενη αρκετα μικροτερη Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 29 Απριλίου 2014 Author #7 Share 29 Απριλίου 2014 (edited) Ανετα μπορει να γεννησει στα 5 εκ , εγω εχω τωρα μπουκομενη αρκετα μικροτερη Sent from my iPhone using Tapatalk Μάλιστα ενδιαφέρων. Αν δεν είναι το δικό μου σε ενδιαφέρουσα τότε συμβαίνουν τα εξής. Τα ψάρια μου είναι GAY Τα ψάρια μου είναι όλα αρσενικά Τα ψάρια μου είναι όλα θυληκά Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2014 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 29 Απριλίου 2014 #8 Share 29 Απριλίου 2014 Ηλικία ξέρεις? Μπορεί να κάνει και πρόβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 29 Απριλίου 2014 #9 Share 29 Απριλίου 2014 Μπορεί να έχω μπουκωμένη λαμπιντο ?? Είναι σαν να έχει λίγο πρησμένο το προγούλι του και έχει συνέχεια ψιλό ανοιχτό το στόμα και μέσα φαίνετε κάτι στρογγυλό. Οποίο πάει προς την φωλιά του το διώχνει με την μια και ακόμα δεν τρώει φαγητό. Πάει γύρο γύρο από το φαγητό και αφού φάνε όλα αν πέσει κάτι κοντά στην φωλιά της θα βάλει έναν μικρό κόκκο μέσα. Παντως στην συμπεριφορα ειναι εγγυος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 29 Απριλίου 2014 Author #10 Share 29 Απριλίου 2014 Ηλικία ξέρεις? Μπορεί να κάνει και πρόβα Ηλία κάτσε μια στιγμή τα ρωταω και σου λέω , δεν ξέρω βρε την ηλικία τους μικρά τα είχα πάρει 4 cm περίπου , τέλος Φεβρουαρίου τα είχα βάλει κάπου εκεί. Αυτό είναι ένα από τα δυο μεγαλύτερα που έχω Άπλα μου έκανε εντύπωση , έτσι και αλλιώς θα φανεί αν είναι σε λίγο καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 2 Μαίου 2014 Author #11 Share 2 Μαίου 2014 (edited) Λαμπιντο άκυρο. Έκλεισε το στoμα του και το προγούλι έπεσε , και τρώει με μανία. Τώρα ήταν και τα έχασε δεν ήταν δεν ξέρω. Πάντως είναι πρόβλημα το να ξεχωρίσεις το φύλο σε αυτά τα ψάρια. Ίσως αργότερα θα δούμε. Έγινε επεξεργασία 2 Μαίου 2014 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Μαίου 2014 #12 Share 2 Μαίου 2014 Πολλες φορες ,πρωταρες,τα φτυνουν.Βαλε φωτο μηπως και καταλαβουμε τογενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 2 Μαίου 2014 Author #13 Share 2 Μαίου 2014 Kixlidatos σε ευχαριστώ άλλα δεν πρόλαβα να βγάλω photo. Άπλα με έβαλε σε υποψίες ο argentinos ότι μπορούν να γεννήσουν στα 5 cm. Αν και τα δυο είναι περίπου σε αυτό το μέγεθος τα άλλα 3 είναι μικρότερα. Βασικά λέω να βάλω 2-3 ακόμα και όταν κατασταλάξω σε χαρέμι να μείνουν 5. Το συγκεκριμένο ψάρι γενικά τα κυνηγάει όλα και συγκεκριμένα 2 ψαράκια μικρότερα και δεν αφήνει και κανέναν να πλησιάζει στην φωλιά του , τι να πω μπέρδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Μαίου 2014 #14 Share 2 Μαίου 2014 Μπορεις να βαλεις φωτο απο την πλαινη πλευρα του ψαριου,και μαλλον θα καταλαβουμε αν ειναι αρσενικο,η οχι.Επισης πριν το ζευγαρωμα,τα αρσενικα,τρεμουλιαζουν πολυ οταν ζευγαρωνουν.Ειδες κατι τετοιο?Παντος και σε μενα μικρα φαινονται για ζευγαρωμα,αλλα,στην αφρικη,ολα ειναι πιθανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 2 Μαίου 2014 #15 Share 2 Μαίου 2014 φωτοοοο φωτοοο ειμαστε labidoλογοι ξεχωριζουμε φυλλο αμεσως Ο δικος μου ο αρσενικος ειναι στα 4 εκατοστα και εχει γκαστρωσει θυλικο 3.5 εκ και 8 εκ (τριπλασιο απο αυτον), δεν αφηνει τιποτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 2 Μαίου 2014 #16 Share 2 Μαίου 2014 Υπάρχει και η άλλη εκδοχή που έχει συμβεί σε δικό μου θυληκό. Να μην ζευγαρώσει με το αρσενικό και να κάνει τα αυγά και να τα πάρει στο στόμα της χωρίς γονιμοποίηση για κανα 2 ημερο και μετά να τα φάει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 2 Μαίου 2014 #17 Share 2 Μαίου 2014 Απο αυτα που περιγραφεις ηταν μπουκωμενη πρωταρα κ τα φτυσε αλλα βαλε και μια φωτο να σου πουν τα παιδια που ειχαν λαμπιντο κ τα ξερουν καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 3 Μαίου 2014 Author #18 Share 3 Μαίου 2014 Να μερικες αν και δεν ειναι καθαρες , απο το πιθανο μπουκωμα δεν εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 3 Μαίου 2014 #19 Share 3 Μαίου 2014 δυσκολο να ξεχωρισεις...εγω βλεπω στην 1η θυλικο και στην 3η το μπροστα θυλικο και το πισω αρσενικο, στην 5 αρσενικο. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι τα λευκα στιγματα που εχουν ολλα σου τα ψαρια αλλα δεν γνωριζω τι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 3 Μαίου 2014 Author #20 Share 3 Μαίου 2014 Τι να σου πω απο την αρχει ετσι ηταν. Παντως για αρρωστα δεν μου φαινονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 3 Μαίου 2014 #21 Share 3 Μαίου 2014 Μάλλον λόγω εμπειρίας δεν ολοκληρώθηκε η γονιμοποίηση ! Υπομονή! Υπάρχουν σε διάφορα μέρη της λίμνης λαμπιντο με πολύ μικρές διάφορες , οπότε μην ανησυχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 11 Σεπτεμβρίου 2014 Author #22 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Την καλησπέρα μου σε όλους Ξαφνικά σήμερα ρίχνω μια ματιά στο ενυδρείο και τσουπ βλέπω ένα μικρό labido μια σταλιά να πάει περά δοθώ και να κρύβετε σε μικρές τρύπες. Ούτε κατάλαβα πότε έγινε ούτε πια είναι η πιθανή μάνα μιας και όλα έτρωγαν κανονικά. Το μόνο πριν καιρό είχα δει δυο να γυρνάνε γύρο γύρο το ένα από το άλλο. Τώρα αυτό από ότι είδα τσιμπολογαει , θα πρέπει να του δώσω ιδική τροφή και πως? Έψαξα αρκετή ώρα αλλά είδα μόνο ένα ?υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο ένα ? Η τα άλλα τα έφαγαν τα μεγαλύτερα ? Έγινε επεξεργασία 11 Σεπτεμβρίου 2014 - dankannn Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 11 Σεπτεμβρίου 2014 #23 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το φυσιολογικό ειναι να τα έφαγαν, αν εχει επιζήσει το μικρο και βρήκε καβατζες αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι να τρίβεις φυλλαράκια και να τα βάζεις κοντα στο σημείο που είναι το μικρο. (βάλε φώτο λεμεεεεε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 11 Σεπτεμβρίου 2014 #24 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 καλως το δεχτηκες !!! εννοειται μπορει να ειναι μονο ενα στα 5 εκ. εχει μικρο στομα ακομη για να κρατησει ζωντανα απο τις επιθεσεις των αλλων περισσότερα...σε τρια διαφορετικά ειδη μου... η πρωτη γεννα μου εδωσε μονο ενα ζωντανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #25 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 sorry για τις photos αλλά το έχω ξαναπεί η φωτογραφική μου είναι για πέταμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος