TAN 15 Μαρτίου 2007 #1 Share 15 Μαρτίου 2007 Πριν κάμποσες μέρες στο fish only μου μπέικε ένα ενήλικο passer με γνώμονα ότι λόγο δυνατού χαρακτήρα δεν θα γινότανε βορά από τα καλόπαιδα του ενυδρείου (clown trigger κ.λ.π) Το ψάρι μπήκε απόγευμα και όλη εκείνη την μέρα τα Φώτα ήταν κλειστά και άνοιξαν την επομενη.Λιγη ώρα μετά το άνοιγμα και όπως φανταζόμουνα η ομάδα υποδοχής που αποτελείται από τα 5 πιο κυριαρχικά ψάρια του ενυδρείου ξεκίνησε το έργο της αλλά το θέαμα πείρε μια πολύ διαφορετική τροπή από την κλασσική και για να καταλάβετε το τελετουργικό ενός νέου ψαριού όσον αφορά το fish only μου έχει ως εξής. Κυνηγητό από τους παλιούς για καμιά ώρα μέχρι να δηλώσει απόλυτη υποταγή και μετά το αφήνουν ήσυχο σαν να μην συμβαίνει τίποτα και απλά αυτό συμβαίνει για λίγες μέρες αλλά όχι αυτήν την φορα.Ο passer όχι μόνο δεν δήλωσε υποταγή σε ψάρια αρκετά πιο δυνατά τουλάχιστον στα σαγόνια από αυτόν αλλά μέσα σε ένα 30 λεπτό είχε οριστεί και επίσημα ως το μεγάλο αφεντικό του ενυδρείου κάνοντας τους παλιούς να τραπούν σε φυγή . Ήταν κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα ότι μπορούσε να συμβεί τουλάχιστον με αυτά τα ψάρια .Το χόμπι μας πάντα θα είναι όλο εκπλήξεις και αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά του σημεια.Αυτην την εμπειρία απλά την έγραψα διότι ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την έκπληξη μου και ειδικά όσοι έχουν δει το fish only αποκοντά καταλαβαίνουν για τι ψάρια μιλάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 15 Μαρτίου 2007 #2 Share 15 Μαρτίου 2007 ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.ΥΠΕΡΟΧΟ ΖΩΝΤΑΝΟ.ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ANGELFISH!ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 16 Μαρτίου 2007 #3 Share 16 Μαρτίου 2007 Γι αυτο τον λενε Βασιλια !! Χρειαζοντουσαν καποιον εκει μεσα να επιβαλει την ταξη Αλλα Θαναση...μην ξεχνας: Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 16 Μαρτίου 2007 #4 Share 16 Μαρτίου 2007 Γι αυτο τον λενε Βασιλια !! Χρειαζοντουσαν καποιον εκει μεσα να επιβαλει την ταξη Αλλα Θαναση...μην ξεχνας: +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 16 Μαρτίου 2007 #5 Share 16 Μαρτίου 2007 +1000 και άλλα τόσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 19 Μαρτίου 2007 #6 Share 19 Μαρτίου 2007 Βαλαμε κατι για να επιβιωση και τελικα μας βγηκε....τσολιας!! Λες να ειναι και reef-safe? Αλλα Θαναση...μην ξεχνας: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 19 Μαρτίου 2007 #7 Share 19 Μαρτίου 2007 Αλλα Θαναση...μην ξεχνας: Κανονικά δε φτάνουν οι photos αλλά θέλει και Video το συγκεκριμένο!!!!!! Να σου ζήσει ο νέος σου ...... προστάτης των αδυνάτων (για να το πω εκλεπτυσμένα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACHINE 29 Οκτωβρίου 2007 #8 Share 29 Οκτωβρίου 2007 alla twra poia einai mesa to xriso... mou tin varaei otan to vlepo. daskale prepei na kanoume meleti gia to diko mou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Οκτωβρίου 2007 Author #9 Share 29 Οκτωβρίου 2007 Μιας και επανεφερες το θέμα Χρηστάρα ας παραθέσω μερικες photo από το king passer που φυσικά εδώ και πολύ καιρό έχω δώσει αλλού αφού μου είχε κάνει μεγάλη ζημιά στο ενυδρείο σκοτώνοντας αρκετά ψάρια που άλλοι θα θεωρούσαν αδύνατο να συμβεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος