Loukas Pirdas 27 Απριλίου 2014 #1 Share 27 Απριλίου 2014 Ειχα παει σημερα για bowling με μια παρεα διπλα στο village ρεντη με το που ανεβηκα τη σκαλα το ματι μου επεσε σε ενα ενυδρειο που εχουν στην φατσα του μαγαζιου...σαν "βιτρινα" ενα ενυδρειο γυρω στο 1.20 μηκος και 40 πλατος με 40 υψος...χωρισμενο στην μεση με ενα ειδος γκοφρε υλικου με τρυπες για να περναει το νερο....με εντονο χρωματιστο χαλικι και μεσα......δυ galaher αν δεν κανω λαθος περιπου 20 εκατοστα ο καθ ενας ...ενας pleco γυρω στα 12 εκατοστα και στο διπλα διαμερισμα δυο χρυσοψαρα αν δεν κανω λαθος....το θεαμα ηταν τραγικο τα ψαρια δεν χωρουσαν να στριψουν τα χρυσοψαρα ηταν κρυμενα η κολυμπουσαν σαν αρρωστα.....και το αποκωρυφωμα μια γυαλα 3-4 λιτρα στον παγκο με την ταμιακη με ενα ευμεγεθες κοινο χρυσοψαρο που πασχιζε να αναπνευσει στην επιφανει και το νερο του απιστευτα θωλο μαλλον απο ακαθαρσιες και αμμωνια.....το θεαμα με προσεβαλε και θα ψαχτω να δω αν μπορω να κανω καποια καταγγελια για τον συγκεκριμενο κυριο....πραγματικα κριμα .... δειτε και μονοι σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Απριλίου 2014 #2 Share 27 Απριλίου 2014 τραγικο θεαμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 28 Απριλίου 2014 #3 Share 28 Απριλίου 2014 σαφως δεν η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο....και ναι ειναι τραγικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Απριλίου 2014 #4 Share 28 Απριλίου 2014 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 28 Απριλίου 2014 #5 Share 28 Απριλίου 2014 ελεος ρεεεεεεεεεεεεεεεε θα του αρεσε αυτού νου του ανθρωπου να είναι ενα επι ενα με 30 ατομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 28 Απριλίου 2014 #6 Share 28 Απριλίου 2014 Τα έχει από πολύ μικρά εκεί μέσα, παλιά είχε μόνο χρυσόψαρα, μετά έβαλε τα "καρχαριάκια" και όταν μεγάλωσαν λίγο έβαλε το χώρισμα. Δυστυχώς σε αυτό το ενυδρείο βλέπουμε τρία από τα πιο παρεξηγημένα ψάρια, αν βάλει και έναν μονομάχο με το χρυσόψαρο θα κλείσει το καρέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 28 Απριλίου 2014 #7 Share 28 Απριλίου 2014 Η επομενη συναντηση του aquazone κανονιστε να γινει εκει...... Να βοηθησουμε μπας και αλλαξει η κατασταση......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Απριλίου 2014 #8 Share 28 Απριλίου 2014 Τραγικοοοοοο Το έχω δει από κοντά Δεν ειναι χρυσόψαρα αλλά παπαγαλοψαρα ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 29 Απριλίου 2014 #9 Share 29 Απριλίου 2014 το παπαγαλοψαρο ειναι διασταυρωση παπαγαλου με ψαρι?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 29 Απριλίου 2014 #10 Share 29 Απριλίου 2014 Μαλλων αυτος που του εφτιαξε το ενυδρειο ή δεν τον συμβουλεψε καλα ή τον παρατησε και εγινε το ενυδρειο σε αυτη την κατασταση. Θελω να πιστευω οτι θα θελει και αυτος να εχει ενα ποιο ομορφο και σωστο ενυδρειο και οτι απλα δεν εχει καποιους να τον συμβουλευουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Απριλίου 2014 #11 Share 29 Απριλίου 2014 το παπαγαλοψαρο ειναι διασταυρωση παπαγαλου με ψαρι?????? οχι καρδερίνας με χρυσόψαρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 29 Απριλίου 2014 #12 Share 29 Απριλίου 2014 το παπαγαλοψαρο ειναι διασταυρωση παπαγαλου με ψαρι?????? καλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 29 Απριλίου 2014 #13 Share 29 Απριλίου 2014 Ισως αν πουμε στον υπευθυνο του καταστηματος για το λαθος του να το διορθωσει ο ανθρωπος απο μονος του.Φανταζομαι οποιοδηποτε πετ σοπ θα ανταλλασε τα γκαλαχερ με καποια μικροτερα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Απριλίου 2014 #14 Share 29 Απριλίου 2014 Μαλλων αυτος που του εφτιαξε το ενυδρειο ή δεν τον συμβουλεψε καλα ή τον παρατησε και εγινε το ενυδρειο σε αυτη την κατασταση. Θελω να πιστευω οτι θα θελει και αυτος να εχει ενα ποιο ομορφο και σωστο ενυδρειο και οτι απλα δεν εχει καποιους να τον συμβουλευουν.Οταν κάποιος ειδικός ή γνωστής του χόμπι σου "στήνει" το ενυδρειο, σου κάνει δουλειά και όχι χαλίκι, νερό, ψάρια και τέλος. Ο τύπος το έφτιαξε λοιπόν μόνος του και επειδη ειναι μέσα στο κατάστημά του, ήθελε κάτι "δυνατό", κάτι που θα μαγνητίζει τα βλέμματα και θα προκαλεί εντύπωση. Τι ειναι αυτό; Καρχαρίες ή ψάρια που μοιάζουν με καρχαρίες. Τα βρήκε λοιπόν, τα πέταξε μέσα στο νερό με δυο κιλά χαλίκι και έκανε θραύση το μαγαζί του ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Μπορεί να ακούγομαι λίγο απότομος αλλα έτσι πιστεύω οτι έγινε. Αρκεί να του πει κάποιος τι λάθος έχει κάνει για να μας πείσει οτι το έκανε απο άγνοια και όχι για να κάνει εντύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 30 Απριλίου 2014 #15 Share 30 Απριλίου 2014 ββββζζζζζζ μια μυγα καθετε πανω σε ενα σκυλο............. του λεει -''τι εισαι εσυ?''. και το σκυλι απανταει -''λυκοσκυλο''.... λεει η μυγα -''και τι ειναι αυτο''..... λεει το σκυλι-''ο μπαμπας μου ηταν λυκος ,η μαμα μου σκυλι και εγω ειμαι λυκοσκυλο''...... καθετε λιγη ωρα η μυγα και ρωταει -''και εγω που ειμαι αλογομυγα??????????'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 30 Απριλίου 2014 Author #16 Share 30 Απριλίου 2014 Το εχω ξανα ακουσει αλλα εισαι σε αρθρακι ασχετο με τα ανεκδοτα χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 30 Απριλίου 2014 Author #17 Share 30 Απριλίου 2014 Αν ξαναπαω σιγουρα θα προσπαθησω να επικοινονησω με τον ανθρωπο και τουλαχισστον οι γκαλαχερ και ο πλεκο να φυγουν...θα ρωτησω τον νινταλ και δυο τρεις γνωστους ακομη μηπως τα θελουν μπας και δημιουργησω την απαραιτητη γεφυρα επικοινωνιας.....εντωμεταξυ τα φωτα εκει δεν σβηνουν σχεδον καθολου και δεν ξερω αν τα ψαρακια ηρεμουν μιας και το καταστημα παραμενει ανοιχτο μεχρι το ξημερωμα με τα φωτα στην βιτρινα συνεχως αναμμενα ...ειναι κριμα πραγματικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος