Jump to content

Θελω Μια Συμβουλη

Recommended Posts

Καλησπερα θελω τα φωτα σας μου δινουν ενα Rio 180 lt μαζι με το επιπλο! δεν ξερω αν εχει θερμοστατες και φιλτρα.

Λοιπον ποιο ειναι το σκεπτικο μου το ενυδριο που εχω αυτην τη στιγμη να το αδιασω να μεταφερω το νερω στο Rio τα φιλτρα και τα ψαρια.

Αξιζει τον κοπο?? η να το κρατησω και να το φτιαξω αργοτερα?

Τωρα οπως ξερεται μερικι εχω αυτοpost-58146-0-00695700-1398601976_thumb.jpgpost-58146-0-11134600-1398601991_thumb.jpg

Αν εχεις χωρο παρτο και το στηνεις σιγα σιγα. Αν τα φιλτρα σου και ο θερμοστατης ειναι μικρα τοτε σιγουρα θα χρειαστεις φιλτρο με μεγαλυτερη ροη και θερμοστατη με περισσοτερα watt.

φυσικα και αξιζει! ειναι πιο ορθο το σχημα του απο τον κυβο σου και θα εχουν περισσοτερο μηκος τα ψαρια για κολυμπι.

τον εξοπλισμο τον εχεις.. απ την στιγμη που τα λιτρα που εχεις τωρα ειναι ιδια..

αρα δεν χρειαζεσαι θερμοστατη και φιλτρο..

εχω ενα εξωτερικο Fluval 206 και θερμοστατι 200W να συμπληρωσω οτι ξανα μιλησα με το παιδι και μου ειπαι οτι τα εχει ολα

μια χαρα ειναι αυτα που εχεις.. τα παιρνεις και τα βαζεις οπως ειναι στο αλλο.. δεν χρεαζεται να αλλαξεις κατι..

O θερμαντήρας ειναι οκ αλλα το φίλτρο εγώ θα σου πρότεινα το αμεσως μεγαλύτερο ττης fluval το 306.

Το βλέπω μικρό το 206 για τα 180 λίτρα του ριο...

Αν σου τα χαριζει τα πράγματα βάλε το φίλτρο αγγελία και πάρε το αμέσως μεγαλύτερο ή κάποιο από την σειρα της eheim (για να μην φανει οτι κάνω και διαφήμιση)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...