Jump to content

Κακοκεφος Μονομάχος

Gatilaras

Recommended Posts

Φιλοι μου καλησπερα

απο χθες ο μονομαχος μου ειναι κακοκεφος.Χθες το βραδυ ο μονομαχος εφαγε με το ζορι ενω μεχρι προχθες μολις εβλεπε τις γαριδες σκουπιζε τον τοπο ολο,πλεον καθετε στον πατο στα κερατοφυλα και εχει κ αποχρωματισμο. Καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?

Οταν λες αποζρωματισμο???

Δηλαδη σαν φευγουν τα λεπια???

Δωκιμασε να του δωσεις λιγο αρακα

Έγινε επεξεργασία - antonium98

Να σκεφτεις οτι ο μονομαχος ειναι μπλε κοκκινος κ εχει γινει καπως γκριζοκοκκινος. Αρακα σκεφτομαι να του δωσω αυριο εφ'οσον μεινει σημερα νηστικος.

Περιμενε να ακουσεις και καποιο ποιο εμπειρο μιας και εγω ασχολουμαι με δισκους και εχω σχετικα πολυ καιρο να ασχοληθω με μονομαχους.

Εμενα οταν ειχε καποια δισκοιλιοτητα του εδινα αρακα

Rasta ξερω τη διαδιασια αλλα ειμαι απο κινητο κ δεν γινεται αμεσα.Απλα ηταν πολυ ξαφνικη η αλλαγη στη συμπεριφορα κ τα 'χασα καπως. Μολις εφτιαξα τα χρυσοψαρα αρχοντες επεσε ο μονομαχος.

Γυρνωντας αποψε το βραδυ βρηκα το μονομαχο τουμπα στο πλαι χωρις να αναπνεει.Ενω μεχρι την παρασκευη το πρωι ολα ηταν καλα απο το απογευμα κ μετα επεσε κ σημερα τελος. :notfair: Οι μετρησεις ηταν μια χαρα,λιγα νιτρικα ειχα αλλα δεν αγχωνομουν γιατι το κερατοφυλο δοξα το Θεο εκανε τη δουλεια του μια χαρα.Το μονο που παρατηρησα ηταν οτι η κοιλιτσα του μονομαχουλη μου ηταν πρησμενη αρκετα.

Η κοιλιά έγινε έτσι αφού πέθανε ;

Hταν και πριν αλλα πολυ λιγο,πριν που βρηκα το ψαρι πεθαμενο ειχε φουσκωσει πολυ περισσοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...