nikolas makris 25 Απριλίου 2014 #1 Share 25 Απριλίου 2014 γεια σας παιδια πειται μου θελω να παρω ψευτικα κοραλια ξερεται που πουλανε και τι ουσιαστικα πρεπει να γνωριζο για τα ψευτικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Απριλίου 2014 #2 Share 25 Απριλίου 2014 Γιατί βρε Νικόλα να βάλεις ψεύτικα διακοσμητικά στο ενυδρειο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 25 Απριλίου 2014 Author #3 Share 25 Απριλίου 2014 το να βαλεισ ζωντανα ειναι πολυδαπανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2014 #4 Share 25 Απριλίου 2014 Μπορεις να βρεις νεκρα κοραλια σε μαγαζια με τουριστικα.Μπορει να τα πληρωσεις σαν ζωντανα ομως Τωρα για ψευτικα ομοιωματα,κοιτα σε καποιο pet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Απριλίου 2014 #5 Share 25 Απριλίου 2014 Τα ψεύτικα είναι πλαστικά, από ρητίνη ή σιλικόνη και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα καλυφτούν από άλγες και μαυρίλα με αποτέλεσμα οπτικά να μη προσφέρουν τίποτα το ωραίο. Όλα τα "όμορφα" χρώματα θα πάνε περίπατο !!! Αφού το θέμα σου είναι οικονομικό, αρκέσου σε ένα "δημιουργικό" και "περίεργο" στήσιμο βράχου που θα μπορέσει να σταθεί οπτικά και από μόνο του, και βάζεις μέσα μερικά εύκολα και φτηνά μαλακά κοράλλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 25 Απριλίου 2014 Author #6 Share 25 Απριλίου 2014 νε αλλα αποτι ξερω ακομα και ο ζωντανοσ βραχοσ ειναι πανακρτιβοσ 12ευροο το κυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Απριλίου 2014 #7 Share 25 Απριλίου 2014 Φίλε μου μια συμβουλή... Αν δεν έχεις την δυνατότητα (οικονομική ή χρόνου) μη ξεκινήσεις θαλασσινό Δεν είναι μόνο ο βράχος και τα κοράλλια, αλλά και ένα σωρό άλλος εξοπλισμός 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2014 #8 Share 25 Απριλίου 2014 Νικο εχει δικιο ο Αιολος. Αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη τη στιγμη μην το κανεις,γιατι θα χαλαστεις και θα απογοητευτεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Απριλίου 2014 #9 Share 25 Απριλίου 2014 Φίλε μου μια συμβουλή... Αν δεν έχεις την δυνατότητα (οικονομική ή χρόνου) μη ξεκινήσεις θαλασσινό Δεν είναι μόνο ο βράχος και τα κοράλλια, αλλά και ένα σωρό άλλος εξοπλισμός +1Πριν κανω το Αφρικάνικο μου πέρασε η ιδέα να φτιάξω θαλασσινό. Η ιδέα δε κράτησε πολύ. Μόλις τα έβαλα κάτω και τα υπολογισα, ένιωσα σα τον Βασιλάκη Καίλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Απριλίου 2014 #10 Share 25 Απριλίου 2014 Εγω του φερνω σε υφος σκευωου φιλε και μετραω τα μονολεπτα να παρω τσιγαρα Οντως εαν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτιτα καλητερα αστο, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια πριν κανα 2 χρονια που δεν πηγε καλα και το αποτελεσμα ηταν να το διαλυσω και να χασω και τα ζωντανα.... Κανε καλη ερευνα αγορας, βαλτα κατω και εαν δεις οτι σε περνει προχωρατο, αλλιως αστο καλητερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 25 Απριλίου 2014 #11 Share 25 Απριλίου 2014 +1 Πριν κανω το Αφρικάνικο μου πέρασε η ιδέα να φτιάξω θαλασσινό. Η ιδέα δε κράτησε πολύ. Μόλις τα έβαλα κάτω και τα υπολογισα, ένιωσα σα τον Βασιλάκη Καίλα. το διαβασα το σχολιο σου και ενιωσα αυτο που ειχα νιωσει εκεινη τη μερα!!! χαχαχα παρολα αυτα το ξεκινησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 25 Απριλίου 2014 Author #12 Share 25 Απριλίου 2014 paidia ola ayta ta exo skeyti katalavaino exo agorasi idei thermstati aragoniti skimmer filtro kikloforiti test neroy buffers kai kirios enydreio kai moy vgike 200 eyro mono to enydreio ola 350-60 eyro aplos gia na min halaso poli perisotera to skeftomai gt einai alithia oti sta pet poy exei stin poli moy den ehei gama ala einai kai panakriva Γράψε εκ νέου το κείμενο, επιτρέπονται μόνο ελληνικοί χαρακτήρες βάσει κανονισμού. Το συγκεκριμένο θα διαγραφεί Mod edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Απριλίου 2014 #13 Share 25 Απριλίου 2014 Σε πια πολη μενεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 25 Απριλίου 2014 Author #14 Share 25 Απριλίου 2014 Δραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 26 Απριλίου 2014 #15 Share 26 Απριλίου 2014 +1 Πριν κανω το Αφρικάνικο μου πέρασε η ιδέα να φτιάξω θαλασσινό. Η ιδέα δε κράτησε πολύ. Μόλις τα έβαλα κάτω και τα υπολογισα, ένιωσα σα τον Βασιλάκη Καίλα. Θα μπορούσες βέβαια να ειχες ελατωσει τα λιτρα του ενυδρειου,και να έφτιαχνε ένα nanoreef, που σου πφοσφερει αν όχι την ίδια ευχαρίστηση, παραπλήσια, μένα μεγάλο, και με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Απριλίου 2014 #16 Share 26 Απριλίου 2014 Θα μπορούσες βέβαια να ειχες ελατωσει τα λιτρα του ενυδρειου,και να έφτιαχνε ένα nanoreef, που σου πφοσφερει αν όχι την ίδια ευχαρίστηση, παραπλήσια, μένα μεγάλο, και με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα.Μπααααα! Δεν είμαι ο τύπος που συμβιβάζεται εύκολα με κάτι που ουσιαστικά δε τον ευχαριστεί, απλα και μονο επειδή δε μπορεί να καταφέρει κάτι καλυτερο. Εκείνο που θέλω, θέλω και να μπορω να το κανω, αν δε μπορώ για τον χ - ψ αντικειμενικό λόγο, το παρατάω και πάω παρακάτω, δε θα το κανω μισό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 26 Απριλίου 2014 #17 Share 26 Απριλίου 2014 Φιλε μου μπορεις να μπεις στις αγγελιες του aqυazone και να βρεις πολυ φθηνα ζωντανα και εξοπλισμο σε πολυ καλες τιμες.Σου μιλαω εκ πειρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος