Jump to content

Ψευτικα Κοραλια

Recommended Posts

γεια σας παιδια πειται μου θελω να παρω ψευτικα κοραλια ξερεται που πουλανε και τι ουσιαστικα πρεπει να γνωριζο για τα ψευτικα...

Μπορεις να βρεις νεκρα κοραλια σε μαγαζια με τουριστικα.Μπορει να τα πληρωσεις σαν ζωντανα ομως :D

Τωρα για ψευτικα ομοιωματα,κοιτα σε καποιο pet....

Τα ψεύτικα είναι πλαστικά, από ρητίνη ή σιλικόνη και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα καλυφτούν από άλγες και μαυρίλα με αποτέλεσμα οπτικά να μη προσφέρουν τίποτα το ωραίο. Όλα τα "όμορφα" χρώματα θα πάνε περίπατο !!!

Αφού το θέμα σου είναι οικονομικό, αρκέσου σε ένα "δημιουργικό" και "περίεργο" στήσιμο βράχου που θα μπορέσει να σταθεί οπτικά και από μόνο του, και βάζεις μέσα μερικά εύκολα και φτηνά μαλακά κοράλλια.

Φίλε μου μια συμβουλή...

Αν δεν έχεις την δυνατότητα (οικονομική ή χρόνου) μη ξεκινήσεις θαλασσινό

Δεν είναι μόνο ο βράχος και τα κοράλλια, αλλά και ένα σωρό άλλος εξοπλισμός

• Like 1

Νικο εχει δικιο ο Αιολος.

Αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη τη στιγμη μην το κανεις,γιατι θα χαλαστεις και θα απογοητευτεις.

Φίλε μου μια συμβουλή...

Αν δεν έχεις την δυνατότητα (οικονομική ή χρόνου) μη ξεκινήσεις θαλασσινό

Δεν είναι μόνο ο βράχος και τα κοράλλια, αλλά και ένα σωρό άλλος εξοπλισμός

+1

Πριν κανω το Αφρικάνικο μου πέρασε η ιδέα να φτιάξω θαλασσινό. Η ιδέα δε κράτησε πολύ. Μόλις τα έβαλα κάτω και τα υπολογισα, ένιωσα σα τον Βασιλάκη Καίλα.

• Like 1

Εγω του φερνω σε υφος σκευωου φιλε και μετραω τα μονολεπτα να παρω τσιγαρα :P

Οντως εαν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτιτα καλητερα αστο, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια πριν κανα 2 χρονια που δεν πηγε καλα και το αποτελεσμα ηταν να το διαλυσω και να χασω και τα ζωντανα....

Κανε καλη ερευνα αγορας, βαλτα κατω και εαν δεις οτι σε περνει προχωρατο, αλλιως αστο καλητερα....

+1

Πριν κανω το Αφρικάνικο μου πέρασε η ιδέα να φτιάξω θαλασσινό. Η ιδέα δε κράτησε πολύ. Μόλις τα έβαλα κάτω και τα υπολογισα, ένιωσα σα τον Βασιλάκη Καίλα.

το διαβασα το σχολιο σου και ενιωσα αυτο που ειχα νιωσει εκεινη τη μερα!!! χαχαχα παρολα αυτα το ξεκινησα!

paidia ola ayta ta exo skeyti katalavaino exo agorasi idei thermstati aragoniti skimmer filtro kikloforiti test neroy buffers kai kirios enydreio kai moy vgike 200 eyro mono to enydreio ola 350-60 eyro aplos gia na min halaso poli perisotera to skeftomai gt einai alithia oti sta pet poy exei stin poli moy den ehei gama ala einai kai panakriva

Γράψε εκ νέου το κείμενο, επιτρέπονται μόνο ελληνικοί χαρακτήρες βάσει κανονισμού.

Το συγκεκριμένο θα διαγραφεί

Mod edit

+1

Θα μπορούσες βέβαια να ειχες ελατωσει τα λιτρα του ενυδρειου,και να έφτιαχνε ένα nanoreef, που σου πφοσφερει αν όχι την ίδια ευχαρίστηση, παραπλήσια, μένα μεγάλο, και με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα.

Θα μπορούσες βέβαια να ειχες ελατωσει τα λιτρα του ενυδρειου,και να έφτιαχνε ένα nanoreef, που σου πφοσφερει αν όχι την ίδια ευχαρίστηση, παραπλήσια, μένα μεγάλο, και με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα.

Μπααααα! Δεν είμαι ο τύπος που συμβιβάζεται εύκολα με κάτι που ουσιαστικά δε τον ευχαριστεί, απλα και μονο επειδή δε μπορεί να καταφέρει κάτι καλυτερο. Εκείνο που θέλω, θέλω και να μπορω να το κανω, αν δε μπορώ για τον χ - ψ αντικειμενικό λόγο, το παρατάω και πάω παρακάτω, δε θα το κανω μισό.

Φιλε μου μπορεις να μπεις στις αγγελιες του aqυazone και να βρεις πολυ φθηνα ζωντανα και εξοπλισμο σε πολυ καλες τιμες.Σου μιλαω εκ πειρας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...