georgerocks 25 Απριλίου 2014 #26 Share 25 Απριλίου 2014 Μικρο αλλα ομορφο!Και με ανουμπια και μικροσορουμ,που και τα δυο δενονται στο ξυλο θα ομορφηνει κι αλλο Ο θερμοστατης δεν μου αρεσει εκει κατω....δεν εχει βεντουζες τουλαχιστον να τον βαλεις στο τζαμι? Το φιλτρο ποιο ειναι?Εχει μεσα βιολογικο υλικο? Ποσο καιρο ''τρεχει'' το ενυδρειο? Αυτα,και θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος γιατι ειναι λιγα τα λιτρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #27 Share 25 Απριλίου 2014 Μικρο αλλα ομορφο!Και με ανουμπια και μικροσορουμ,που και τα δυο δενονται στο ξυλο θα ομορφηνει κι αλλο Ο θερμοστατης δεν μου αρεσει εκει κατω....δεν εχει βεντουζες τουλαχιστον να τον βαλεις στο τζαμι? Το φιλτρο ποιο ειναι?Εχει μεσα βιολογικο υλικο? Ποσο καιρο ''τρεχει'' το ενυδρειο? Αυτα,και θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος γιατι ειναι λιγα τα λιτρα..... οι παλιες βεντουζες του θερμοστατη ειχαν πετρωσει και δεν εχω αξιωθει να παω να παρω καινουργιες το φιλτρο το ειχε μαζι το ενυδρειο (το 15λιτρο απο τα jumbo) μεσα εχει βιολογικο της fluval τρεχει περιπου 1,2,3,4,5... μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #28 Share 25 Απριλίου 2014 τα 15lt είναι λίγα αλλά όχι απαγορευτικά. Κατά την γνώμη μου δεν χωράει τπτ άλλο! Αν παρ' όλα αυτά βρεις κάτι μεγαλύτερο, το ψαράκι θα πετάει από χαρά σιγουρα θα προσπαθησω να βρω μεγαλυτερο σπιτακι...τουλαχιστον ειναι πολυ καλυτερα απο την σακουλα με 100ml νερο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 25 Απριλίου 2014 #29 Share 25 Απριλίου 2014 Ειναι πολυ φρεσκο.....πολυ λιγη τροφη μεχρι να σταθεροποιηθει το συστημα σου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #30 Share 25 Απριλίου 2014 εχει μπολιαστει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 25 Απριλίου 2014 #31 Share 25 Απριλίου 2014 απαραδεκτο το φιλτρακι του jumbo , αλλα οκ, για ενα μονομαχο καλο ειναι... τις βεντουζες βαλτες για λιγη ωρα σε καυτο νερο... θα μαλακωσουν και θα κολλανε... οπως σου ειπε κι ο Γιωργος ,προσοχη με την τροφη, ασχετα αν μπολιασες το φιλτρο, το συστημα σου ειναι καινουργιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 26 Απριλίου 2014 Author #32 Share 26 Απριλίου 2014 Οι βεντούζες λίγο δύσκολο να μπούν σε καυτό νερο γιατί απλά....δεν υπάρχουν..τις πέταξα..Οσο για την τροφή βάζω λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 30 Απριλίου 2014 Author #33 Share 30 Απριλίου 2014 οριστε και μια φωτογραφια απο τον μαγκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Μαίου 2014 #34 Share 1 Μαίου 2014 Μαγκας!!!Να τον χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Μαίου 2014 Author #35 Share 1 Μαίου 2014 Μαγκας!!!Να τον χαιρεσαι!!! Ευχαριστώ Γιώργο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 1 Μαίου 2014 #36 Share 1 Μαίου 2014 πολύ ωραίος!!! Εγώ θα έβαζα και κανένα φυτάκι πχ ανούμπα νάνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 3 Μαίου 2014 Author #37 Share 3 Μαίου 2014 Έχω σκοπό να βάλω φυτά αλλά δεν εχει τύχη να παω Αθήνα γιατί στην περιοχή μου δεν φερνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 3 Μαίου 2014 Author #38 Share 3 Μαίου 2014 καποιες ακομα απο τον Μαγκα!!! (το πηρα απο το γνωστο βιβλιο τησ Π.Δελτα) Εχουμε και ΦΩΛΙΑ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Μαίου 2014 #39 Share 3 Μαίου 2014 Δε δοκιμάζεις να βάλεις πιο όρθια ή πλαγιαστή τη ρίζα mopani; Πιστεύω θα δείξει καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 4 Μαίου 2014 Author #40 Share 4 Μαίου 2014 Πιστεύω ότι είναι καλύτερα έτσι γιατί πάει ο μονομάχος και κρύβεται από κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 4 Μαίου 2014 #41 Share 4 Μαίου 2014 Να σου ζήσει ο Μάγκας Νικόλα!! Δοκιμασε να το βάλεις πιό όρθιο δεν έχεις να χάσεις κάτι... Σίγουρα να βάλεις φυτά γιατί τα χρειάζονται να κρύβονται και να περνάνε ανάμεσα. Δες τις οδηγίες του θερμοστάτη αν επιτρέπεται να ακουμπάει στο χαλίκι. Νομίζω ότι σε αυτούς που έχω πάρει εγώ (marina & fluval) δεν επιτρέπεται η επαφή με τον βυθό. Κοίτα το για να μην σου χαλάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 4 Μαίου 2014 Author #42 Share 4 Μαίου 2014 Να σου ζήσει ο Μάγκας Νικόλα!! Δοκιμασε να το βάλεις πιό όρθιο δεν έχεις να χάσεις κάτι... Σίγουρα να βάλεις φυτά γιατί τα χρειάζονται να κρύβονται και να περνάνε ανάμεσα. Δες τις οδηγίες του θερμοστάτη αν επιτρέπεται να ακουμπάει στο χαλίκι. Νομίζω ότι σε αυτούς που έχω πάρει εγώ (marina & fluval) δεν επιτρέπεται η επαφή με τον βυθό. Κοίτα το για να μην σου χαλάσει... Ο θερμοστατης επειδη ηταν δωρο με το 60αρι ενυδρειο (ηταν ηδη χρησιμοποιημενα) δεν εχει οδηγιες... ξερετε καποιο site που να μπορω να βρω τις οδηγιες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 4 Μαίου 2014 #43 Share 4 Μαίου 2014 γκουγκλαρε την μάρκα και τον τύπο και κάτι θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 5 Μαίου 2014 Author #44 Share 5 Μαίου 2014 εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 5 Μαίου 2014 Author #45 Share 5 Μαίου 2014 εννοω δεν ελεγε κατι για βυθο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 7 Μαίου 2014 Author #46 Share 7 Μαίου 2014 αλλαγη της θεσης του ξυλου...τι λετε? Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Μαίου 2014 #47 Share 7 Μαίου 2014 Δέσε "πράμα" επάνω. Μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 7 Μαίου 2014 Author #48 Share 7 Μαίου 2014 οταν μπορεσω... ανουμπια ή μοςς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Μαίου 2014 #49 Share 7 Μαίου 2014 Θα πήγαινα για ανούμπιες , γιατί δεν ξέρω αν θα πάει καλά η μος με τον φωτισμό που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 7 Μαίου 2014 Author #50 Share 7 Μαίου 2014 ωραια τοτε θα βαλω ανουμπια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος