NikolasB 25 Απριλίου 2014 #1 Share 25 Απριλίου 2014 Κάντε αντιγραφή (copy) την παρακάτω φόρμα κι επικολλήστε την (paste) στη παρουσίασή σας Γενική κατηγορία ενυδρείου Μονομαχοενυδρειο Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): Συνολικά Λίτρα:15 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά: προβλεπεται 1 ανουμπια Ψάρια:1 Crowntail Άλλα είδη: ισως και apple snail Διακοσμητικά υλικά Φόντο:ασπρο Πέτρες: Ξύλα: δεν ξερω τι ειναι Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Βυθός:μαυρο χαλικι Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):λαμπα γραφειου Διάρκεια φωτισμού: 8:00-20:00 Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:400λ/ωρα Θέρμανση/ Ψύξη: θερμοστατης 100 watt Λίπανση: Παροχή CO2: Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: nutrafin bloodworms, omega one pellets ,νηστεια το σαββατο και βρασμενος αρακας την κυριακη Παράμετροι pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):- Νιτρικά (ΝΟ3):- Φωσφορικά (PΟ4):- Μέση Θερμοκρασία (°C):25 Συντήρηση Αλλαγές νερού: εβδομαδιαια 30% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:αντιχλωριο φωτο οταν μπω απο υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #2 Share 25 Απριλίου 2014 Να σου πω την αληθεια τα λιτρα αυτα ειναι λιγα για τον μονοχαμο,ποσο μαλλον αν βαλεις και apple snail. Θελει πολυ προσοχη σ αυτα τα λιτρα για οι συνθικες αλλαζουν πολυ γρηγορα και ειδικα με την εξατμιση που θα εχεις το καλοκαιρι θα εχεις σιγουρα προβλημα με τις σκληροτητες και το ph του νερου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #3 Share 25 Απριλίου 2014 Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #4 Share 25 Απριλίου 2014 τοτε δν θα βαλω apple...μπορω να βαλω καποιο αλλο ειδος..?απλα νομιζω οτι θα εκαναν ωραια εικονα με το μαυρο βυθο Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #5 Share 25 Απριλίου 2014 *μονομαχο οχι μονοχαμο...χαχαχα Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #6 Share 25 Απριλίου 2014 Οχι δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο σε αυτο το ενυδρειο,ακομα και ο μονομαχος μονος του ειναι πολυ γι αυτα τα λιτρα.Ειχα και εγω εναν σε 15 λιτρα και ηταν αρκετα δυσκολο να κραταω τα παντα σταθερα. Ο θερμοστατης που εχεις ειναι ολος βυθηζομενος?Στο λεω γιατι μερικοι δεν ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #7 Share 25 Απριλίου 2014 ναι ειναι ολος και απο οτι πιστευω ειναι αρκετα watt για τοσα λιγα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #8 Share 25 Απριλίου 2014 ναι ειναι ολος και απο οτι πιστευω ειναι αρκετα watt για τοσα λιγα λιτρα Δεν καταλαβες..η εταιρια τον δινει για να ειναι ολος βυθιζομενος?Αυτο ρωταω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #9 Share 25 Απριλίου 2014 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #10 Share 25 Απριλίου 2014 αλλα δεν μου ειπατε...σας αρεσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #11 Share 25 Απριλίου 2014 Ωραιο φαινεται αλλα πρεπει να βαλεις και μερικα φυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #12 Share 25 Απριλίου 2014 σκεφτομαι για μια ανουμπια δεμενη πανω στο ξυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #13 Share 25 Απριλίου 2014 το ξυλο τι ειναι??? mopani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #14 Share 25 Απριλίου 2014 Για μοπανι μου φαινεται.Εκτος απο την ανουμπια βαλε και αλλα ευκολα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #15 Share 25 Απριλίου 2014 (edited) μικροσορουμ...βαλισνερια μπορω να βαλω γιατι δν εχω πολυ ψηλο βυθο??? Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2014 - NikolasB Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #16 Share 25 Απριλίου 2014 Τι εννοεις δεν εχεις ψιλο βυθο?Εχεις χοντρο χαλικι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #17 Share 25 Απριλίου 2014 οχι ψιλο, ψηλο ...δεν ειναι πολλα εκατοστα... και αυτο ηταν η αποδειξη οτι απο ενα γραμμα αλλαζει το νοημα ολοκληρης της προτασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #18 Share 25 Απριλίου 2014 Δεν θα εχεις προβλημα.Ετσι και αλλιως το μικροσορουμ δενετε και φυτευεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #19 Share 25 Απριλίου 2014 συγγνωμη μαλλον διατυπωσα λαθος την ερωτηση.... μηπως θα εχω προβλημα αν θα βαλω βαλισνερια γιατι εχω μικρο(σε υψος) βυθο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #20 Share 25 Απριλίου 2014 Οχι δεν νομιζω.Ποσα εκατοστα παχος ειναι ο βυθος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #21 Share 25 Απριλίου 2014 2-3 περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #22 Share 25 Απριλίου 2014 (edited) μια ερωτηση ακομα...εχω ενα σκευασμα με το ονομα PH Minus απο οτι καταλαβα χαμηλωνει το ph...πως το χρησιμοποιώ? Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2014 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #23 Share 25 Απριλίου 2014 Δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με τον βυθο αν και καλυτερα θα ηταν να ειχες 2-3 εκ πιο πολυ. Το σκευασμα που λες ειναι αχρησο και εγω δεν θα το εριχνα.Αν θες να μαλακωσεις το νερο υπαρχουν φυσικοι τροποι και οχι με χημικα.Επισης μ αυτο το σκευασμα μη περιμενεις να εχεις σταθερες συνθικες.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Απριλίου 2014 Author #24 Share 25 Απριλίου 2014 οκ δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε ..απλα μου το εδωσε ενας φιλος...ισως μαλακωσω το νερο με φυλλα αμυγδαλιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 25 Απριλίου 2014 #25 Share 25 Απριλίου 2014 τα 15lt είναι λίγα αλλά όχι απαγορευτικά. Κατά την γνώμη μου δεν χωράει τπτ άλλο! Αν παρ' όλα αυτά βρεις κάτι μεγαλύτερο, το ψαράκι θα πετάει από χαρά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος