Katherine 24 Απριλίου 2014 #1 Share 24 Απριλίου 2014 Εχω ενα 40αρι εξοπλισμενο χωρις αληθινα φυτα.Τι ειδους ψαρια μπορω να βαλω?Και ποσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Απριλίου 2014 #2 Share 24 Απριλίου 2014 Καταρχην καλο θα ηταν να βαλεις αληθινα φυτα.Ο εξοπλησμος που εχεις τι ειναι? Δεν εχεις και παρα πολλες επιλογες απο ψαρια γιατι το ενυδρειο ειναι μικρο.Φανταζομαι οτι θες ψαρια που μπαινουν σε νερο βρυσης ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 24 Απριλίου 2014 Author #3 Share 24 Απριλίου 2014 Εχω φιλτρο και θερμοστατη...εννοειται πως ενδιαφερομαι για ψαρια γλυκου νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Απριλίου 2014 #4 Share 24 Απριλίου 2014 Εχω φιλτρο και θερμοστατη...εννοειται πως ενδιαφερομαι για ψαρια γλυκου νερου Δωσε μας μερικες πληροφοριες για τον εξοπλησμο που εχεις.Φωτισμος υπαρχει? Εννοειτε οτι μιλαμε για γλυκο νερο,αλλα ρωτησα αν θα βαζεις απλα νερο βρυσης η θα το επεξεργαζεσαι για να το κανεις πιο μαλακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 24 Απριλίου 2014 Author #5 Share 24 Απριλίου 2014 Ναι υπαρχει φωτισμος και οσα χρονια εχω το ενυδρειο βαζω νερο βρυσης με καποιο βελτιωτικο νερου κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Απριλίου 2014 #6 Share 24 Απριλίου 2014 Οπωτε αναγκαστικα θα πας σε ψαρια που θελουν σκληρο νερο,δηλαδη βρυσης. Για τα λιτρα σου μπορεις να βαλεις τα παρακατω. 1μονομαχο Μερικα pseudomugil gertrudae η furcatus Μερικα cpd Ολα τα παραπανω χριαζονται και αληθινα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 24 Απριλίου 2014 Author #7 Share 24 Απριλίου 2014 Χρυσοψαρα?Γκαπις? Οταν λες μαλακο νερο? Τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Απριλίου 2014 #8 Share 24 Απριλίου 2014 Χρυσοψαρα μπορεις να βαλεις μονο ενα.Γκαπυ θελουν 60 λιτρα και πανω για ενα χαρεμι. Μαλακο νερο εννοω οτι θα πρεπει να επεξεργαζεσε το νερο της βρυσης σου για να ριχνεις το ph του και τις σκληροτητες του με τυρφη η με αντιστροφη οσμωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 24 Απριλίου 2014 Author #9 Share 24 Απριλίου 2014 (edited) Σε μαλακο νερο τι ψαρια μπαινουν?στα λιτρα μου Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2014 - Katherine Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 24 Απριλίου 2014 #10 Share 24 Απριλίου 2014 ο μονομάχος είναι πιο καλή λύση θεωρώ από το χρυσόψαρο, μιας και έχεις θερμοστάτη, γιατί είναι λιγότερο ρυπογόνο και δεν τρώει τα φυτά (μην φοβάσαι να βάλεις αληθινά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 24 Απριλίου 2014 Author #11 Share 24 Απριλίου 2014 Μπορω να βαλω ενα αρσενικο κ θυληκες? Γιατι εχω ακουσει πως μπορουν να συζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Απριλίου 2014 #12 Share 24 Απριλίου 2014 Οχι δεν μπορεις να βαλεις 1 αρσενικο με θηλυκιες σε τοσα λιτρα. Τα ψαρια που μπαινουν στα λιτρα σου με μαλακο νερο ειναι λιγο δυσεβρετα στην Ελλαδα και γι αυτο δεν στα εγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 24 Απριλίου 2014 Author #13 Share 24 Απριλίου 2014 Καλα...απλα υπεθεσα οτι μπορω να βαλω παραπανω απο ενα μονομαχο μιας και ο καθενας ζει σε λιγοτερο απο 5 λιτρα στα πετ σοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 24 Απριλίου 2014 #14 Share 24 Απριλίου 2014 Οπωτε αναγκαστικα θα πας σε ψαρια που θελουν σκληρο νερο,δηλαδη βρυσης. Για τα λιτρα σου μπορεις να βαλεις τα παρακατω. 1μονομαχο Μερικα pseudomugil gertrudae η furcatus Μερικα cpd Ολα τα παραπανω χριαζονται και αληθινα φυτα. Rastafarian συγνωμη αλλα οπως το γραφεις εδω μπορει να παρεξηγηθει.Ο μονομαχος δεν θελει σκληρο νερο ,απλα το ''ανεχεται'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Απριλίου 2014 #15 Share 24 Απριλίου 2014 Καλα...απλα υπεθεσα οτι μπορω να βαλω παραπανω απο ενα μονομαχο μιας και ο καθενας ζει σε λιγοτερο απο 5 λιτρα στα πετ σοπ Ειναι λαθος που τους εχουν σε τοσα λιτρα στα πετ. Rastafarian συγνωμη αλλα οπως το γραφεις εδω μπορει να παρεξηγηθει.Ο μονομαχος δεν θελει σκληρο νερο ,απλα το ''ανεχεται'' Εμενα ο δικος μου μου εζησε 4 χρονια σε βρυσης.Οταν μιλαμε για βρυση εννοουμε ph 7.5,οχι πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 24 Απριλίου 2014 Author #16 Share 24 Απριλίου 2014 Παντως ειχα ενα χαρεμι γκαπις και εζησαν 2χρονια περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Απριλίου 2014 #17 Share 24 Απριλίου 2014 Δεν μπαινουν σε τοσα λιγα λιτρα τα γκαπυ.Το οτι σου εζησαν 2 χρονια δεν ειναι επιτυχια μιας και αυτα τα ψαρια ζουν 4 χρονια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 24 Απριλίου 2014 #18 Share 24 Απριλίου 2014 τα γκάπυ γεννάν αβέρτα και δεν θα καταλάβεις πότε θα γεμίσεις.....τα έχω σε 125lt φυτεμένο και πάλι μικρό είναι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 24 Απριλίου 2014 Author #19 Share 24 Απριλίου 2014 Δεν πεθαναν απο κανονικες συνθηκες αλλα επεσε υπερβολικη τροφη δημιουργωντας πολυ αμονια αλλιως πιστευω οτι θα ζουσαν περισσοτεροο..δηλαδη τα γκαπις δεν μπαινουν σε 40αρι λογω ποολλων γενησεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2014 #20 Share 25 Απριλίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/36906-poecilia-reticulata-peters-1859/#entry323428 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος