PanaGreco 24 Απριλίου 2014 #1 Share 24 Απριλίου 2014 (edited) Παιδιά μήπως υπάρχει τρόπος τουλάχιστον η αρχική σελίδα να κάνει μόνη της refresh μετά από 2-3 λεπτά για παράδειγμα? Αν ναι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο. Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2014 - Mr_Zoo έγκριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 27 Απριλίου 2014 #2 Share 27 Απριλίου 2014 Πανάγο αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να κατεβάσεις κάποιο plugin για τον browser που χρησιμοποιείς. Αν θέλεις πες μου ποιον με ποιον browser δουλεύεις να σε βοηθήσω . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Απριλίου 2014 Author #3 Share 27 Απριλίου 2014 Πανάγο αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να κατεβάσεις κάποιο plugin για τον browser που χρησιμοποιείς. Αν θέλεις πες μου ποιον με ποιον browser δουλεύεις να σε βοηθήσω . . . Είμαι σε Mac και χρησιμοποιώ κυρίως Safari αλλά και Firefox μερικές φορές. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 28 Απριλίου 2014 #4 Share 28 Απριλίου 2014 Mε ένα πρόχειρο search. . . Safari Tab Reloader Auto Reload Auto Refresh Tα δυο τελευταία είναι για firefox. Yπόψην δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά αλλά αν χρειαστείς βοήθεια πες μου να εγκαταστήσω κάποιο να το βρούμε παρέα πως λειτουργεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 3 Μαίου 2014 Author #5 Share 3 Μαίου 2014 Mε ένα πρόχειρο search. . . Safari Tab Reloader Auto Reload Auto Refresh Tα δυο τελευταία είναι για firefox. Yπόψην δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά αλλά αν χρειαστείς βοήθεια πες μου να εγκαταστήσω κάποιο να το βρούμε παρέα πως λειτουργεί Sorry αλλά τώρα το είδα. Ναι το πρώτο κάτι κάνει. Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά από το τίποτα είναι μια χαρά. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος