Jump to content

Μη Τρώτε Τα Ψάρια Σας

Recommended Posts

Tι μ@λ@κι@ δερνει τον κοσμο ρε παιδι μου..............

το θέμα είναι ότι 1,2,3 άτομα έφαγαν ένα ψάρι από πλάκα και όχι από διατροφική κουλτούρα, έθεσα το ερώτημα που ήθελα ώστε να πάρω έξυπνα την απάντηση που ήθελα. Θέλησα να προβληματίσω λιγάκι την νοημοσύνη μας, και θα ήθελα να γράψω και κάτι παραπάνω αλλά πιστέψτε με θεώρησα ότι μάλλον δεν θα με καταλάβετε και το άφησα, όχι δεν ξεφύγαμε από το θέμα, είναι εύκολο να σταυρώνουμε κάποιον που έκανε μια ανοησία, είναι εύκολο να πούμε χίλια μύρια καλολογικά στοιχεία και προτάσεις με ακραίες απόψεις ρίχνοντας το επίπεδό μας που συνάμα ίσος και να δείχνει το πραγματικό δικό μας επίπεδο.

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ δεν κρίνω κανέναν σαν άτομο δεν έχω καν αυτό το δικαίωμα, αλλά κρίνω τα γραφόμενα σας.

Με αφορμή λοιπόν κάποια ποστ που βομολογούν και που εκφράζουν γελοίες ακραίες απόψεις κατακρίνω όλα τα παρόμοια ποστ σε αυτό το θέμα αλλά και σε όλα τα άλλα που προϋπήρξαν σε άλλα θέματα (νομίζω πως έχω το ελεύθερο να το κάνω αφού μπορούμε να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας)

Οι προτάσεις του τύπου ''θα τον ρίξω σε πιράνχας'' η προτάσεις που ''στολίζουν'' κάποιον κοκ, (μην τα γράψω τώρα όλα) δεν με βρίσκουν σύμφωνο είναι άσκοπα λόγια χωρίς νόημα και ουσία γιατί αν όντος είχατε την δυνατότητα να της κάμνατε πράξει νομίζω πως κανείς δεν θα το έκαμνε, και αν βρίσκονταν κάποιος να το κάνει τότε πραγματικά ο δεύτερος θα ήταν ποιο διεστραμμένως από τον πρώτο που έφαγε το ψάρι.

Τέτοιου είδους γραφές είναι φτωχές και δειλώνουν χαμηλό IQ, ξέρω όμως ότι δεν έχουμε ούτε φτωχό λεξιλόγιο ούτε και χαμηλή νοημοσύνη. Ίσος η αγανάκτηση μας για την χ ψ πράξει μας κάνει να εκφραζόμαστε με αυτόν τον τρόπο ένας τρόπος όμως που δεν προσφέρει τίποτα και δεν αλλάζει τίποτα. Απλός περνά το μήνυμα στην νέα γενιά να σηνεχείση την δικιά μας σαπίλα. Το ότι ένας πιτσιρικας βρίζει και εκφράζει ακραίες απόψεις είναι καθαρά δικό μας επίτευγμα και δεν είναι δικαιολογία επειδή το κάνει αυτός και ίσος και χειρότερα να του δώσουμε εύσημα κάνοντας και εμείς το ίδιο. Ενοχληθήκαμε από την πράξει της ζωντανοψαροφαγίας και δεν ενοχληθήκαμε από αυτά που γράφτηκαν, κρίμα.

Φυσικά θα μου πείτε πως αν τα γράψετε όμορφα και ωραία θα αλλάξει τίποτα; Όχι δεν θα αλλάξει, αλλά τουλάχιστον δεν θα πέσω στο επίπεδο αυτού που κάνει αυτήν την πράξει.

Χρήστο, τα λες πάρα πολύ καλά! Συνυπογραφω όσα έγραψες.

Είναι πάνω από όλα ηθικός κανόνας να εκφραζομαστε κόσμια και να κρατάμε το επίπεδο της συζήτησης. Δε χρειάζεται να είναι κανόνας του forum. Να καλύπτουμε με παπάκια, γατάκια, σκυλάκια τα γράμματα μου προκαλεί γέλιο.

Θελετε να μου μετρησετε το IQ ;

εγώ το μέτρησα! :jig:

post-16990-0-10742300-1398364754_thumb.jpg

http://paroutsas.jmc.gr/iqtest/iqtest2.php

• Like 2

Αρα εισαι και ιδιοφυια και Αρτεμης Ματσας!!! :lolu: :lolu: :lolu:

Απάντηση στον αγαπητό Στράτο για αποφυγή παρεξηγήσεων

Τέτοιου είδους γραφές είναι φτωχές και δειλώνουν χαμηλό IQ, ξέρω όμως ότι δεν έχουμε ούτε φτωχό λεξιλόγιο ούτε και χαμηλή νοημοσύνη. Ίσος η αγανάκτηση μας για την χ ψ πράξει μας κάνει να εκφραζόμαστε με αυτόν τον τρόπο ένας τρόπος όμως που δεν προσφέρει τίποτα και δεν αλλάζει τίποτα. Απλός περνά το μήνυμα στην νέα γενιά να σηνεχείση την δικιά μας σαπίλα. Το ότι ένας πιτσιρικας βρίζει και εκφράζει ακραίες απόψεις είναι καθαρά δικό μας επίτευγμα και δεν είναι δικαιολογία επειδή το κάνει αυτός και ίσος και χειρότερα να του δώσουμε εύσημα κάνοντας και εμείς το ίδιο. Ενοχληθήκαμε από την πράξει της ζωντανοψαροφαγίας και δεν ενοχληθήκαμε από αυτά που γράφτηκαν, κρίμα.

τι να πω! φαίνεται πως μόνο τα δικά μου πειράξανε, για αυτό και σβήστηκαν! ……και το τελειώνω εδώ!

Καμιά σχέση αυτά που γράψαν οι υπόλοιποι με αυτά που έγραψες εσύ. Δεν είναι όλα ίδια ... εγώ όντος θα το τελειώσω εδώ...

Ούτε εντυπώσεις θέλω να κερδίσω, ούτε να κάνω τον σούπερ αγανακτισμένο...

Αυτά και τέλος από εμένα! :)

Ειμαι χαμηλου αικιου αιλινασ και δεν παρατηρησα αυτο που εγραψε ο Χρηστος παρακατω.

Επισης αγαπητε εν Χριστο αδελφε Θεοδωρε,μονο αγαπητος δεν ειμαι and i Know it :)

Αρα εισαι και ιδιοφυια και Αρτεμης Ματσας!!! :lolu: :lolu: :lolu:

εε! προδότης και συ! επειδή σας έδωσα όλους; δεν έκανα κάτι πίσω από τη πλάτη σας, με π.μ. ας πούμε! :bigemo_harabe_net-171:

όσο για το ιδιοφυία δεν νομίζω να είμαι, απλά βλέπω τα πράγματα με ένα τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν…..θα μπορούσε να πει κανείς ότι είμαι και σχιζοφρενείς :bigemo_harabe_net-163:

εε! προδότης και συ! επειδή σας έδωσα όλους; δεν έκανα κάτι πίσω από τη πλάτη σας, με π.μ. ας πούμε! :bigemo_harabe_net-171:

όσο για το ιδιοφυία δεν νομίζω να είμαι, απλά βλέπω τα πράγματα με ένα τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν…..θα μπορούσε να πει κανείς ότι είμαι και σχιζοφρενείς :bigemo_harabe_net-163:

Το τελευταιο ειναι σιγουρο.Τον ξερω και το υπογραφω :angylaw:

Ειμαι χαμηλου αικιου αιλινασ και δεν παρατηρησα αυτο που εγραψε ο Χρηστος παρακατω.

Επισης αγαπητε εν Χριστο αδελφε Θεοδωρε,μονο αγαπητος δεν ειμαι and i Know it :)

Μαλλον ,ισως... :lmao:

Χρήστο , ασε το τι κανουν οι Αγγλοι δεν αναφερες , καθολου το palundarium τι εγινε το προχωρησες?

Το θέμα το δινετε πολύ αξια πάντως τι να πω...

Δεν σχολιάζω...

Το τελευταιο ειναι σιγουρο.Τον ξερω και το υπογραφω :angylaw:

Μπα! εσύ δεν μπορείς να το υπογράψεις και το ξέρεις! άλλος είναι αυτός αλλά λείπει τώρα :bigemo_harabe_net-171:

τι να πω! φαίνεται πως μόνο τα δικά μου πειράξανε, για αυτό και σβήστηκαν! ……και το τελειώνω εδώ!

σωστος o sammy!!!!!!!!!!!!!!

Επειδη μαλλον δεν καταλαβαινεις την διαφορα του δικου σου ποστ με των αλλων και τι λεξεις χρησιμοποιησες,ξαναδες το και σκεψου το.

Επισης η παρατηρηση δεν πηγε μονο για σενα αλλα για ολους,ξαναδες τη λοιπον για να το καταλαβεις!

Την επομενη φορα που θα δω τετοιο ποστ με τετοιες εκφρασεις οπως και να ειναι γραμμενο,το ποστ θα σβησει και αυτος που το εγραψε θα τιμωρηθει καταλληλος!

Δεν καταλαβαινετε αλλιως μερικοι...

• 6 months later...

Συμφωνώ με το χρήστο σε όλα. Συνυπογράφω πως όλοι πρέπει ναπροσέχουμε τις εκφράσεις μας, βρίζωντας ή με το γάντι. Όχι επειδή είναι κανόνας του φόρουμ αλλά από αλληλοσεβασμό επειδή είμαστε μια παρέα τουλάχιστον όπως το αισθάνομαι εγώ. Βέβαιαπρώ να πω πως δεν με ενόχλησαν αυτά που διάβαδα μιας και δεν απευθύνθηκαν σε κάποιον εδώ μέσα όπως άλλες φόρές γίνεται με όμορφα λόγια. Όσο για τι θέμα μας δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος αντιδράει έτσι σε μεμονωμένα κατεμέ περιστατικά που εύκολα βρίσκει κανείς στα social media αλλά κανείς δεν ανοιγεί ένα θέμα όπου θα κρίνει τις βιαιότητες κατά μειονοτήτων όπως πχ οι χριστιανικοί πληθυσμοί.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...