Jump to content

Μη Τρώτε Τα Ψάρια Σας

Recommended Posts

Συμφωνώ, στο Χονγκ Κονγκ τρώνε ότι έχει 4 πόδια εκτός από τραπέζια και καρέκλες :blink:

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Θα ηθελα πολυ να τον ριξω σε μια πισινα με 30-40 ενηλικα Κοι και να τον εχω πασαλειψει με τροφη απο την κορυφη ως τα νυχια σαν τη γαλοπουλα την πρωτοχρονια να δω αν θα ηταν τοσο μαγκας κ αλανι εκει μεσα.. Ξεσκονιστες λουκουμιων κ@λοαγγλοι!

Συμφωνώ, στο Χονγκ Κονγκ τρώνε ότι έχει 4 πόδια εκτός από τραπέζια και καρέκλες :blink:

Τοσος λαος με τι θα τραφει ρε συ??:P Ασε που αυτοι δεν τρωνε κ πιτογυρα.. Αρεσκονται στο σκυλοσουβλακι,πιπερια,ρυζι και σαλτσα σογιας,δεν τρωνε απ'ολα..

Από τη στιγμή που χρησιμοποιούν για την κουζίνα τους ότι ζώο θέλουν μαγκιά τους. Είναι θέμα κουλτούρας όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Κι εμείς τρώμε σαλιγκάρια που αν το σκεφτείς είναι μια αηδία. Το κακό είναι αν παίζεις για τον χαβαλέ σου και όχι για να τραφείς.

Φυσικά και το έκανε για το χαβαλέ του αν σκεφτείς οτι (αν το άρθρο μιλάει για τον στρατιώτη στο γνωστό βίντεο) έβαλε το ψάρι μέσα σε ενα ποτήρι γεμάτο μπύρα και το κατέβασε μονορούφι μαζί με το ψάρι και αμέσως μετα, αν και δε φαίνεται στο βίντεο, έβαλε "δαχτυλάκι" και προκάλεσε εμετό, εβρισκόμενος ήδη μέσα στη μπανιέρα φορώντας ενα άθλιο, θυληπρεπές, ολόσωμο παρδαλό κολάν κορμάκι. Ο Κινέζος τρώει φίδια, ακρίτες, σκορπιούς και σκαθαρια επειδή οταν περνάει μπροστά απο ενα πάγκο που τα πουλάει, νιώθει πείνα, όπως κάνει ο έλληνας οταν περνάει μπροστά απο ενα σουβλατζίδικο, δε παει στην πλατεία να βάλει ενα βλάκα φίλο του να τραβάει βίντεο, να ειναι ντυμένος σα καραγκιόζης και να σφάζει ενα φίδι και να το καταπίνει χαζογελώντας και μετά τα το ξερνάει και στη συνέχεια να ανεβάζει το βίντεο στο YouTube. Καμία κουλτούρα λοιπόν δε μιμήθηκε και προσωπικά δε μπορω να δεχθώ μια τέτοια δικαιολογία για την άστοχη πράξη του, απλά ο τύπος ειναι πανήβλακας με περικεφαλαία!

Edit: τωρα είδα το βίντεο στ άρθρο που πόσταρε ο Πάνος στην αρχή και με έκπληξη διαπίστωσα οτι αφορά άλλο βίντεο απο αυτο που είχα δει εγω πριν κανά μήνα με τον στρατιωτικό. Άρα λοιπόν δεν ειναι ο μοναδικός βλάξ στην Αγγλία, τριγυρνάνε κι άλλοι ελεύθεροι. Αν βρω το βίντεο στο οποίο αναφέρομαι θα το βάλω να το δείτε.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn
  • Like 1

Φυσικά και το έκανε για το χαβαλέ του αν σκεφτείς οτι (αν το άρθρο μιλάει για τον στρατιώτη στο γνωστό βίντεο) έβαλε το ψάρι μέσα σε ενα ποτήρι γεμάτο μπύρα και το κατέβασε μονορούφι μαζί με το ψάρι και αμέσως μετα, αν και δε φαίνεται στο βίντεο, έβαλε "δαχτυλάκι" και προκάλεσε εμετό, εβρισκόμενος ήδη μέσα στη μπανιέρα φορώντας ενα άθλιο, θυληπρεπές, ολόσωμο παρδαλό κολάν κορμάκι. Ο Κινέζος τρώει φίδια, ακρίτες, σκορπιούς και σκαθαρια επειδή οταν περνάει μπροστά απο ενα πάγκο που τα πουλάει, νιώθει πείνα, όπως κάνει ο έλληνας οταν περνάει μπροστά απο ενα σουβλατζίδικο, δε παει στην πλατεία να βάλει ενα βλάκα φίλο του να τραβάει βίντεο, να ειναι ντυμένος σα καραγκιόζης και να σφάζει ενα φίδι και να το καταπίνει χαζογελώντας και μετά τα το ξερνάει και στη συνέχεια να ανεβάζει το βίντεο στο YouTube. Καμία κουλτούρα λοιπόν δε μιμήθηκε και προσωπικά δε μπορω να δεχθώ μια τέτοια δικαιολογία για την άστοχη πράξη του, απλά ο τύπος ειναι πανήβλακας με περικεφαλαία!

Edit: τωρα είδα το βίντεο στ άρθρο που πόσταρε ο Πάνος στην αρχή και με έκπληξη διαπίστωσα οτι αφορά άλλο βίντεο απο αυτο που είχα δει εγω πριν κανά μήνα με τον στρατιωτικό. Άρα λοιπόν δεν ειναι ο μοναδικός βλάξ στην Αγγλία, τριγυρνάνε κι άλλοι ελεύθεροι. Αν βρω το βίντεο στο οποίο αναφέρομαι θα το βάλω να το δείτε.

+1οοο

Συμφωνώ απλά μην συγκρίνουμε τους ασιάτες και την διατροφή τους με αυτό που έκανε αυτός.

δεν τρωνε μονο με οτι εχει 4 ποδια.......τρωνε και με λιγοτερα και με περισσοτερα ποδια.....απο ζωντανα τρωνε οτιδηποτε κινιτε.......

Φυσικά και το έκανε για το χαβαλέ του αν σκεφτείς οτι (αν το άρθρο μιλάει για τον στρατιώτη στο γνωστό βίντεο) έβαλε το ψάρι μέσα σε ενα ποτήρι γεμάτο μπύρα και το κατέβασε μονορούφι μαζί με το ψάρι και αμέσως μετα, αν και δε φαίνεται στο βίντεο, έβαλε "δαχτυλάκι" και προκάλεσε εμετό, εβρισκόμενος ήδη μέσα στη μπανιέρα φορώντας ενα άθλιο, θυληπρεπές, ολόσωμο παρδαλό κολάν κορμάκι. Ο Κινέζος τρώει φίδια, ακριτες, σκορπιούς και σκαθαρια επειδή οταν περνάει μπροστά απο ενα πάγκο που τα πουλάει, νιώθει πείνα, όπως κάνει ο έλληνας οταν περνάει μπροστά απο ενα σουβλατζίδικο, δε παει στην πλατεία να βάλει ενα βλάκα φίλο του να τραβάει βίντεο, να ειναι ντυμένος σα καραγκιόζης και να σφάζει ενα φίδι και να το καταπίνει χαζογελώντας και μετά τα το ξερνάει και στη συνέχεια να ανεβάζει το βίντεο στο YouTube. Καμία κουλτούρα λοιπόν δε μιμήθηκε και προσωπικά δε μπορω να δεχθώ μια τέτοια δικαιολογία για την άστοχη πράξη του, απλά ο τύπος ειναι πανήβλακας με περικεφαλαία!

δεν τρωνε ομως και ακριτες γιατι στην κινα δεν εχουν και ειναι πολυ ακριβη η μεταφορα τους απο ελλαδα στην κινα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lolu::lolu::lolu:

• Like 2

πως είναι δυνατόν να έχει μόνο 93 views;

υπάρχει κι άλλο βίντεο;

….δηλαδή αυτός ο "άνθρωπος" θα πληρώσει 1000 ευρώ και τέλος; :angylaw: και!... τί έγινε; :devil: θα το καταλάβει και δεν θα ξανακάνει την ίδια ***** για να δείξει πόσο άντρας είναι!…. και είμαι σίγουρος πως με τα μούτρα που έχει θα έχει και κάνα pitbull….έτσι για να δείχνει πόσο μάγκας είναι after all! :bigemo_harabe_net-53: ! κανονικά θα πρεπει να του κόψουν τα ******** και να τα πετάξουν στα πιράνχα να τα βλέπει να τα τρώνε :angry02: ο ********* να του πω εγώ μετά θα ξανακάνει **********!!!!!!! :bigemo_harabe_net-71:

Την επομενη φορα που θα δω τετοιο ποστ με τετοιες εκφρασεις οπως και να ειναι γραμμενο,το ποστ θα σβησει και αυτος που το εγραψε θα τιμωρηθει καταλληλος!

Δεν καταλαβαινετε αλλιως μερικοι...

επειδή δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα να εκφράσει κάποιος τα συναισθήματά του γράφοντας αυτό που νιώθει πίσω από σηματάκια όμως για να γίνει κατανοητός και να μη φανούν οι λέξεις αυτούσιες, μιας και όπως ισχυρίζεστε διαβάζουν και πιτσιρικάδες που το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν να κάνουν κα λύτερα είναι να βρίζουν με την πρώτη ευκαιρία και όλοι οι φίλοι τους έχουν το ίδιο όνομα αυτό που αναφέρεται στον μαλθακό άνθρωπο…… προσωπικά δεν θέλησα να το συνεχίσω και δεν απάντησα στη παρατήρηση του φίλου πιο πάνω ώς προς την δημοσίευση που προηγήθηκε από μέρους μου και ούτε θα ζητήσω συγνώμη για κάτι που έκανα με πλήρη συνείδηση, που και τα ανήψια μου να ήταν μπροστά(ακόμα και τα εγγόνια μου) πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο.

Υ.Γ. Αν σε χαλάει τόσο πολύ μπορείς να το σβήσεις, αλλά θα ήθελα την επόμενη φορά να μην επιτρέπεις να ανεβαίνουν τέτοια θέματα που δείχνουν τέτοια πράγματα γιατί αν μη τι άλλο, μόνο τα views των κάφρων ανεβάζουν και στο τέλος θα πληρωθούν και ως δημοφιλέστερα!

• Like 1

επειδή δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα να εκφράσει κάποιος τα συναισθήματά του γράφοντας αυτό που νιώθει πίσω από σηματάκια όμως για να γίνει κατανοητός και να μη φανούν οι λέξεις αυτούσιες, μιας και όπως ισχυρίζεστε διαβάζουν και πιτσιρικάδες που το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν να κάνουν κα λύτερα είναι να βρίζουν με την πρώτη ευκαιρία και όλοι οι φίλοι τους έχουν το ίδιο όνομα αυτό που αναφέρεται στον μαλθακό άνθρωπο…… προσωπικά δεν θέλησα να το συνεχίσω και δεν απάντησα στη παρατήρηση του φίλου πιο πάνω ώς προς την δημοσίευση που προηγήθηκε από μέρους μου και ούτε θα ζητήσω συγνώμη για κάτι που έκανα με πλήρη συνείδηση, που και τα ανήψια μου να ήταν μπροστά(ακόμα και τα εγγόνια μου) πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο.

Υ.Γ. Αν σε χαλάει τόσο πολύ μπορείς να το σβήσεις, αλλά θα ήθελα την επόμενη φορά να μην επιτρέπεις να ανεβαίνουν τέτοια θέματα που δείχνουν τέτοια πράγματα γιατί αν μη τι άλλο, μόνο τα views των κάφρων ανεβάζουν και στο τέλος θα πληρωθούν και ως δημοφιλέστερα!

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι πως εκφράζεις τα συναισθήματά σου αλλά το ότι δεν τα ελέγχεις. Όσο αφορά για τα παιδιά που αναφέρεις επειδή σίγουρα δεν είναι τα δικά μου και ούτε πολλών άλλων που ξέρω που εκφράζονται έτσι δεν θα το σχολιάσω.

Φιλε μου,υπαρχουν κανονισμοι που λενε οτι απαγορευονται τα βρισιδια,τωρα να νομιζεις πως με μερικα @@@ δεν καταλαβαινει ο αλλος τι γραφεις,δυστυχος γελιεσε.

Το θεμα αυτο δεν ειναι εκτος κανονισμος και να εισαι σιγουρος οτι αν ηταν πρωτος θα το εσβηνα.

Η παρατηρηση εγινε σε σενα και ισχυει για ολους,εδω δεν ειναι γηπεδο και αν εσυ θες να εκφραζεσε μπροστα στα παιδια σου ετσι μαγκια σου,αλλα εδω μεσα δεν μπορει κανεις να το κανει.

Ευχαριστω!

• Like 1

ξεφύγαμε πάλι......καλά έκανε ο sammy και δεν έδωσε συνέχεια.....ας μείνουμε εδώ.

ευχαριστώ

ξεφύγαμε πάλι......καλά έκανε ο sammy και δεν έδωσε συνέχεια.....ας μείνουμε εδώ.

ευχαριστώ

Συγνωμη,θες να πεις οτι η παρατηρηση μου ηταν λαθος?

Οτι δεν τρεχει τιποτα και οτι μπορει ο καθενας να εκφραζετε ετσι εδω μεσα?

το θέμα είναι ότι 1,2,3 άτομα έφαγαν ένα ψάρι από πλάκα και όχι από διατροφική κουλτούρα, έθεσα το ερώτημα που ήθελα ώστε να πάρω έξυπνα την απάντηση που ήθελα. Θέλησα να προβληματίσω λιγάκι την νοημοσύνη μας, και θα ήθελα να γράψω και κάτι παραπάνω αλλά πιστέψτε με θεώρησα ότι μάλλον δεν θα με καταλάβετε και το άφησα, όχι δεν ξεφύγαμε από το θέμα, είναι εύκολο να σταυρώνουμε κάποιον που έκανε μια ανοησία, είναι εύκολο να πούμε χίλια μύρια καλολογικά στοιχεία και προτάσεις με ακραίες απόψεις ρίχνοντας το επίπεδό μας που συνάμα ίσος και να δείχνει το πραγματικό δικό μας επίπεδο.

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ δεν κρίνω κανέναν σαν άτομο δεν έχω καν αυτό το δικαίωμα, αλλά κρίνω τα γραφόμενα σας.

Με αφορμή λοιπόν κάποια ποστ που βομολογούν και που εκφράζουν γελοίες ακραίες απόψεις κατακρίνω όλα τα παρόμοια ποστ σε αυτό το θέμα αλλά και σε όλα τα άλλα που προϋπήρξαν σε άλλα θέματα (νομίζω πως έχω το ελεύθερο να το κάνω αφού μπορούμε να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας)

Οι προτάσεις του τύπου ''θα τον ρίξω σε πιράνχας'' η προτάσεις που ''στολίζουν'' κάποιον κοκ, (μην τα γράψω τώρα όλα) δεν με βρίσκουν σύμφωνο είναι άσκοπα λόγια χωρίς νόημα και ουσία γιατί αν όντος είχατε την δυνατότητα να της κάμνατε πράξει νομίζω πως κανείς δεν θα το έκαμνε, και αν βρίσκονταν κάποιος να το κάνει τότε πραγματικά ο δεύτερος θα ήταν ποιο διεστραμμένως από τον πρώτο που έφαγε το ψάρι.

Τέτοιου είδους γραφές είναι φτωχές και δειλώνουν χαμηλό IQ, ξέρω όμως ότι δεν έχουμε ούτε φτωχό λεξιλόγιο ούτε και χαμηλή νοημοσύνη. Ίσος η αγανάκτηση μας για την χ ψ πράξει μας κάνει να εκφραζόμαστε με αυτόν τον τρόπο ένας τρόπος όμως που δεν προσφέρει τίποτα και δεν αλλάζει τίποτα. Απλός περνά το μήνυμα στην νέα γενιά να σηνεχείση την δικιά μας σαπίλα. Το ότι ένας πιτσιρικας βρίζει και εκφράζει ακραίες απόψεις είναι καθαρά δικό μας επίτευγμα και δεν είναι δικαιολογία επειδή το κάνει αυτός και ίσος και χειρότερα να του δώσουμε εύσημα κάνοντας και εμείς το ίδιο. Ενοχληθήκαμε από την πράξει της ζωντανοψαροφαγίας και δεν ενοχληθήκαμε από αυτά που γράφτηκαν, κρίμα.

Φυσικά θα μου πείτε πως αν τα γράψετε όμορφα και ωραία θα αλλάξει τίποτα; Όχι δεν θα αλλάξει, αλλά τουλάχιστον δεν θα πέσω στο επίπεδο αυτού που κάνει αυτήν την πράξει.

• Like 1

Παιδιά επειδή τον Σωτήρη τον γνωρίζω και προσωπικά πρέπει να αναφέρω ότι ποτέ δεν έχει δώσει τέτοια στοιχεία όπως πάει να φανεί, πιστεύω ότι ήταν κάτι της στιγμής όπως έχει τύχει σε όλους μας βλέποντας κάτι που μας βγάζει έξω από τα ρούχα μας, αρνητικό ότι του βγήκε στο φόρουμ χωρίς βέβαια να βρίζει ευθέως αλλά με πλάγιο τρόπο και θετικό ότι το σταμάτησε εκεί γιατί πιστεύω ότι το κατάλαβε, τώρα θα πρότεινα να μην συνεχιστεί γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση, πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να εμπλακω περαιτέρω.

• Like 1

Συγνωμη,θες να πεις οτι η παρατηρηση μου ηταν λαθος?

Οτι δεν τρεχει τιποτα και οτι μπορει ο καθενας να εκφραζετε ετσι εδω μεσα?

όχι προς Θεού! απλά λέω ότι μιας και το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να σε βγάλει εκτός ελέγχου και μιας και η σύσταση έγινε είδη από άλλο μέλος, θα μπορούσε να είναι πιο ήπια ή ακόμα και να αποφευχθεί (τονίζω λόγο της ιδιαιτερότητας του Θέματος....σε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα τα αντίθετα ).

Μην με παρεξηγείς δεν πάω να ρίξω λάδι στην φωτιά ...αν δεν διατυπώνω σωστά την σκέψη μου συγχώραμε :)

Η παρατηρηση μου εγινε με εντονα κοκκινα γραμματα γιατι σκοπο ειχε να το καταλαβουν ολοι,μιας και υπαρχει μια νεα μοδα με τα @@ που νομιζουμε οτι γραφοντας ετσι δεν βριζουμε κιολας.Οι κανονισμοι ειναι σαφης,απαγορευονται οι βωμολοχιες οπως και αν γραφονται!

Χρήστο, τα λες πάρα πολύ καλά! Συνυπογραφω όσα έγραψες.

Είναι πάνω από όλα ηθικός κανόνας να εκφραζομαστε κόσμια και να κρατάμε το επίπεδο της συζήτησης. Δε χρειάζεται να είναι κανόνας του forum. Να καλύπτουμε με παπάκια, γατάκια, σκυλάκια τα γράμματα μου προκαλεί γέλιο.

Η παρατηρηση μου εγινε με εντονα κοκκινα γραμματα γιατι σκοπο ειχε να το καταλαβουν ολοι,μιας και υπαρχει μια νεα μοδα με τα @@ που νομιζουμε οτι γραφοντας ετσι δεν βριζουμε κιολας.Οι κανονισμοι ειναι σαφης,απαγορευονται οι βωμολοχιες οπως και αν γραφονται!

ας το φροντίσουμε λοιπόν όλοι μας παντού.....και ας συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το θέμα του νήματος.

Θεωρώ ότι έγινες κατανοητός!

:)

παντως και οι Γαλλοι,απο οτι ξερω ,ολα ομα τα τρωνε--------------για να μην αναφερω τους αγγλους που το ''ομο κρεας'' ειναι στην κουλτουρα τους!!!!!!!!!!

Εκείνος ηταν απλά ηλίθιος. Για τιμωρία αρκούσε μια σφαλιάρα με ενα ενήλικο ΚΟΙ fish.

μ@λ@κι@ δερνει τον κοσμο ρε παιδι μου..............

Ναι αλλά στην Αγγλία κάποιος ασχολήθηκε με αυτόν τον ηλίθιο. Εδώ τι γίνεται?

Εδω ευτυχως δεν βρεθηκε ακομα ηλιθιος ντυμενος με κορμακι να πιει χρυσοψαρο!

Χαχαχαχαχ ρε τι τουβλο ηταν αυτο! Δεν το πιστευω οτι υπαρχουν τετοια ατομα!

Απίστευτος , τι θα γίνει εάν το χρυσόψαρο θέλει να φύγει :lolu: :lolu:

πως είναι δυνατόν να έχει μόνο 93 views;

υπάρχει κι άλλο βίντεο;

….δηλαδή αυτός ο "άνθρωπος" θα πληρώσει 1000 ευρώ και τέλος; :angylaw: και!... τί έγινε; :devil: θα το καταλάβει και δεν θα ξανακάνει την ίδια ***** για να δείξει πόσο άντρας είναι!…. και είμαι σίγουρος πως με τα μούτρα που έχει θα έχει και κάνα pitbull….έτσι για να δείχνει πόσο μάγκας είναι after all! :bigemo_harabe_net-53: ! κανονικά θα πρεπει να του κόψουν τα ******** και να τα πετάξουν στα πιράνχα να τα βλέπει να τα τρώνε :angry02: ο ********* να του πω εγώ μετά θα ξανακάνει **********!!!!!!! :bigemo_harabe_net-71:

τι να πω! φαίνεται πως μόνο τα δικά μου πειράξανε, για αυτό και σβήστηκαν! ……και το τελειώνω εδώ!

• Like 1

....μας έδωσε όλους στεγνά... :lolu: :lolu: :lolu: :lolu: !

Να 'σαι καλα :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...